Bilim Durağının Özgün kanalı :)

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
@bayburt16 @sontorun ''Bilim Durağı'' girişiminizden ötürü tebrik ederim, henüz haberim oldu, gireyim bakayım neler var forumunuzda. :)

Teşekkürler hocam bu arada bayburt degil adem hocamla birlikte açtık :)
bu arada arkadaşlar bugun sitemizin reklamını veriyoruz 3 adet 500 k lık face sayfalarında reklam isteyen olursa pm den yazabilir.

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

Eyvallah

şuan gülmekten ölüyom :D ademi silmişler olum seni :D

Ademi kovdum seni aldım hocam pmden sana ademin admin bilgilerini yolluyorum :D :D :D

Teşekkürler hocam bu arada bayburt degil adem hocamla birlikte açtık :)
bu arada arkadaşlar bugun sitemizin reklamını veriyoruz 3 adet 500 k lık face sayfalarında reklam isteyen olursa pm den yazabilir.

Eyvallah

Ademi kovdum seni aldım hocam pmden sana ademin admin bilgilerini yolluyorum :D :D :D

at at bekliyorum bir işe yaradığı yok zaten o gitsin cs de adminlik yapsın :D

hocam videolarda biraz daha açıklama yapın. mesela o köpek niye yasaklanmış, eski vukuatlarından filan bahsedin, insan aşık olunca niye o hareketleri yaparmış. bide video pat diye bitiyor. fade out filan yapın müziklere. kırmızı görüntünün içine çerceve sade gibi durmuş. kusura bakmayın sadece eksik gördüğüm yerleri söyledim. hayırlı olsun bu arada.

hocam videolarda biraz daha açıklama yapın. mesela o köpek niye yasaklanmış, eski vukuatlarından filan bahsedin, insan aşık olunca niye o hareketleri yaparmış. bide video pat diye bitiyor. fade out filan yapın müziklere. kırmızı görüntünün içine çerceve sade gibi durmuş. kusura bakmayın sadece eksik gördüğüm yerleri söyledim. hayırlı olsun bu arada.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ileriki videolarda dediklerinizi yapacagız.

Kaç tane post attınız benimle ilgili la :D öncelikle [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] hocam teşekkürler her zaman bekliyoruz.

2'cisi Counterda halkın admini olarak görevimi yapıyorum.Laf atan nooblara hiçbir sözüm yok :D

Ayrıca arkadaşlar forumumuza bekliyoruz [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'ta bize desteklerini ilettiler belli görüşmeler yaptık.Bakalım umarım başarılı oluruz.Bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkürler.

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim bende videoyu eksik buldum.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ileriki videolarda dediklerinizi yapacagız.

evet mesela 10 12 saniye bir köpek de durunca insan biraz sıkılıyor köpeğin cinsi 4 saniye sonra birde açıklama gelince sıkıcı olmuyor

---------- Spam Engelliyici 20:31 ---------- Önceki Mesaj 20:28 ----------

Kaç tane post attınız benimle ilgili la :D öncelikle [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] hocam teşekkürler her zaman bekliyoruz.

2'cisi Counterda halkın admini olarak görevimi yapıyorum.Laf atan nooblara hiçbir sözüm yok :D

Ayrıca arkadaşlar forumumuza bekliyoruz [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ve [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] 'ta bize desteklerini ilettiler belli görüşmeler yaptık.Bakalım umarım başarılı oluruz.Bizlere destek veren vermeyen herkese teşekkürler.

Ayrıca söylemeden edemeyeceğim bende videoyu eksik buldum.

sen cs de takılmakdan adamlar seni tanımıyor bile :D elite senı değil beni etiketliyip tebrik etti :D noob seni :cool:

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:31 ----------

Öncelikle sitemize üye olan arkadaşlara ve bilime destek çıkanlara teşekkür ederiz

Bu kanalımıza Abone olursanız ve elinizden geldigi kadar yardımcı olursanız sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=AH5vPVRGhO0

https://www.youtube.com/watch?v=DqqBYJRnNtI

benden iki video 10 izlenim 10 beğeni :D desteğimiz sonsuz :D gelir birazdan :)

Dünki postlarım işe yaramış :cool: [MENTION=23371]sontorun[/MENTION]

çok boş video [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] :D suçu bari ona atayım .

çok boş video [MENTION=23371]sontorun[/MENTION] :D suçu bari ona atayım .

Küfür ederimde forum burası :D

---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Arkadaşlar daha 1 kişi abone olmuş destek lazım bize kanllarınız vs.

Kanalı hemen gizzaya bağla [MENTION=23371]sontorun[/MENTION], [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] başkan yardımcı ol arkadaşlara please :cool:
[MENTION=11982]adem879[/MENTION] reis kusura bakma seni etiketlemeyi unutmuşum :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri