Bilim Forumu Açtım :)

Host sıkıntı değil la alırdık beni biliyonuz zaten fakat ya tutmazsa var yavaş yavaş arttırmak daha mantıklı olur dedik :D

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

Adem girişim güzel de kardeşim, Türkiye ve bilim, sen çok yanlış yere tezgah açmışsın :D

kayıt oluyorum hayırlı olsun

Sağolun.

İşte Türkiye ve Bilim iki zıt kelime artık birleşmeli :D

Uzaylılarında epey meraklısı var Eğer telif vs sorunu yoksa sitedende uzaylı katogoriside açarsan ilgi görürü gibime geliyor

Uzaylılarında epey meraklısı var Eğer telif vs sorunu yoksa sitedende uzaylı katogoriside açarsan ilgi görürü gibime geliyor
Uzaylıları da alırız hocam site içine merak etmeyin ama E.T'ler bizi kaçırırsa yardım edersiniz :)

hayırlı olsun hocam tasarımı çok hoşuma gitti :)
Teşekkürler hocam bizimde hoşumuza gitti :)

ilimini bilimini açtığın zaman dilimini sevdim, tebrikler

Söver Gibi Tebrik ama güzel bir reklam açıklaması :D Sağolun hocam.

bilim gördüm damladım konuya foruma bakıyorum genelde uzay ve sağlık konuları ilgimi çeker ama forumda bakalım başka neler varmıi

Bilim seven insanları bizde severiz :)
cosmos 13 bölümlük belgeselini izledim kendimi hiç gibi hissettim tuhaf oluyor insan valla dinen inançlı insanım ama bilim beni benden alıyor belgeselde darwin anlatan kısım vardı gerçi orasını pek takmadım ama belgeselde öyle bir anlatmışlarki darwin evrim teorisini insan biraz kapılsa gidiyor

cosmos 13 bölümlük belgeselini izledim kendimi hiç gibi hissettim tuhaf oluyor insan valla dinen inançlı insanım ama bilim beni benden alıyor belgeselde darwin anlatan kısım vardı gerçi orasını pek takmadım ama belgeselde öyle bir anlatmışlarki darwin evrim teorisini insan biraz kapılsa gidiyor

Biz şu anki gücümüzle o belgesellerin dublajını zor yaparız. Ama bu nesil ve gelecek nesilimiz umarım artık bilime önem verir.

Hayırlı olsun her türlü kazanacağın güzel bir proje olmuş

Hayırlı olsun her türlü kazanacağın güzel bir proje olmuş

Hayırlı olsun hocam bilim ve uzay herzaman merakım olmuştur araştırmayı severim güzel bir bilgi platformu olmuş elinize sağlık :)

Teşekkürler arkadaşlar :D Hepiniz bekliyoruz. Şu an para kazanma gibi bir hedefimiz yok.Hedefimiz para kazanmaktan çok kötüye giden düzeni değiştirmekte umarım başarılı oluruz.Sizde iyi zaman geçirirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri