Bilinçi youtube kullancısı.

sontorun

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bugun arkadaşımla otururken kendisi sadece youtubu video izlemek eğlenmek müzik dinlemek amaçlı kullanıyor toplasan içine 5 video yüklememiştir işte dediki biz bilinçli youtube kullanıcısı değiliz dedi o ne lan dedim :D ben o kadar haşır neşirim ben bilmiyorum dedim anlatmaya başladı espirili bi dil ile anlattı.

Kanka dedi şimdi sen gidiyosun dedi bi film izliycek oluyosun dedi bi araştırıyosun youtube de dedi sonra müzik dinliyceksin youtube de oluyor dedi oyun indirceksin oyun nasılmış diye bakcak sın dedi onu da youtube den görüyon dedi en son dedi sınav zamanı bi yerin tutuşunca konuyuda youtubede görüyosun dedi eee dedim Allah razı olsun youtube da yükleyenlere de dedim :D ondan sonra işte öyle bitmiyor dedi sen bu imkanları yaşıyosan dedi bilinçli kullanıcı olacaksın dedi nasıl olacak dedim abi dedi eger bi videoyu izlediysen eger hoşuna gittiyse dedi o videoyu begenceksinde yorum da yapacaksın reklamada tıklayacaksın dedi sen bunları yapıyomusun dedigimde eger ben birşeyden zevk aldıysam hakkını vermemiz lazım dedi şok oldum ben elimden geldigi kadar öyle yapacagım.

Adblock'a hayır youtubera kalkan eller kırılsın.

Yalnız arkadaşın samanyolu Tv deki salih gibi konuşmuş :D

reklamverenlerede yazık beyler işinize yarayan reklama tıklayın bence

Walla zaten adblock kullananlara ben bugün bi konu açıcam burda . Adam hem youtube dan para kazanıyo ama aynı zamanda adblock da kullanıyo ki reklam göstermesin diye . Ule sen zaten ordan para kazanıyon aynı zamanda da kazandırcaksında . Bu böyle bi ağ olucak destekleşme olucak ... Ben kazanayımda başkası kazanmasın mantığa bak ! Böyle zaten hep elinden alıyorlar insanların fırsatlarını ...

Tanımadığın bir insana karşı sempati beslenilir mi ? Besleniliyormuş

ben beğendiğim emek gördüğüm videolara basıyorum reklama 5-10 sn bekleyip kapatıyorum.Biliyoruz ne kadar zor bir iş olduğunu adamalr birde orjinal video çekip tutunmaya çalışıyo

bilinçli bu olmuyor.Her videoyu izliyen reklama tıklarsa bi anlamı kalmaz

ben beğendiğim emek gördüğüm videolara basıyorum reklama 5-10 sn bekleyip kapatıyorum.Biliyoruz ne kadar zor bir iş olduğunu adamalr birde orjinal video çekip tutunmaya çalışıyo

Hele oyun kategorisinde tutamıyorum hocam kendimi benim beynim almıyorum adam 2 saat oyun çekmiş hiç yoksa 5 gb bide bunun editi vs. yüklemesi beğeniyorum ama reklam vs. tılmayıdum artık arada tıklarım. abonede olcam

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap kızım sen de dedi al kendini git dedi benim çekicek halim yok dedi bana :D anlatış şekline hasta oldum :D

Walla zaten adblock kullananlara ben bugün bi konu açıcam burda . Adam hem youtube dan para kazanıyo ama aynı zamanda adblock da kullanıyo ki reklam göstermesin diye . Ule sen zaten ordan para kazanıyon aynı zamanda da kazandırcaksında . Bu böyle bi ağ olucak destekleşme olucak ... Ben kazanayımda başkası kazanmasın mantığa bak ! Böyle zaten hep elinden alıyorlar insanların fırsatlarını ...

addblock kurulu ama youtube ve ytpara da devre dışı. Addblock özellikle bizim gibi sürekli içerik araştıranlar için şart bir siteye giriyorsun 50 tane yeni sekme açılıyor bazen.

arkadaşına söylede benim videolarımı izlesin :D tıklamak için illa beğenmekmi gerekiyor hayrına bi tık atsın herkes :D

Ben reklamları bile atlamıyorum artık cogu zaman kazansınlar diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri