merhaba arkadaşlarım ve abilerim ablalarım yaşım 21 ve yeni keşfettim bu siteyi yardımcı olan herkese öncelikle teşekkürü bir borç bilirim merak ettiğim bir kaç soru var özellikle açıklamasını bilmediğim terim var mantıken ne olduğunu anladım forumdada araştırdım ama bununla ilgili bi konu göremedim. öncellikle ilk sorum
1) TBM nedir ne değildir açıklama yapan olursa çok memnun olurum
2) Paylaşılan videolarda para kazanmayı aktif ettikten sonra inceleniyor diyor sürekli ama dediğiniz gibi beyaz olmuyor ve forumda gördüğüm bütün taktikleri denedim ama yinede olmuyor
3) site kazancı deniliyor bu nedir site derken kastedilen nedir ?
4)birde niche deniliyor niche ne demek ne oluyor bu konu hakkındada pek bilgim yok
şimdilik sorularım bunlar yardımcı olanlara tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar iyi kazançlar saygılar sevgiler..
1) TBM nedir ne değildir açıklama yapan olursa çok memnun olurum
2) Paylaşılan videolarda para kazanmayı aktif ettikten sonra inceleniyor diyor sürekli ama dediğiniz gibi beyaz olmuyor ve forumda gördüğüm bütün taktikleri denedim ama yinede olmuyor
3) site kazancı deniliyor bu nedir site derken kastedilen nedir ?
4)birde niche deniliyor niche ne demek ne oluyor bu konu hakkındada pek bilgim yok
şimdilik sorularım bunlar yardımcı olanlara tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum iyi forumlar iyi kazançlar saygılar sevgiler..