Bilişim Suçlarına Başvuracağım Bakar mısınız?

Adliye'ye Gideceksin ordan Savcının Yanına Gideceksin , şikayet Dilekçeni Vereceksin , Sorgu Odasını Alacaklar seni Sorgunu Vereceksin Sonra Onu Savcıga İmzalatacaksın Daha sonra Adamlar sana İnternet Bilişim Suçlarına ait karakola götürecegin bir belge verecekler onu alacaksın karakola gidip teslım edeceksin. tazmınat davası açarsanda Asliye hukuk mahkemesine açacagın tazmınat davası hakkında para ödiceksın mesela 10 bin tl açmak istiyorsun 325 tl para vereceksın hemen soruşturma altına alınıp davayı alacaklardır

İyi Günler.

antilogger kullanın keylogger falan giremez bilgisayarınıza. zemana antilogger öneririm. virüs programı bile kullanmıyorum yetiyor

Hocam arkadaşlar baya yardım etmiş konuda bencede bir polise falan gidin yada o siber suçlar sitesinden telefon numarası ile arayın yardımcı olacaklardır. Konuyu takipteyim gelişmeleri rapor edersen sevinirim hocam :)

Eğer İp Değiştirip İşlem Yapılsaydı işiniz zorlarşırdı hocam

Anti virüs programı kullanmıyormusunuz hocam yt, paypal vs. özel hesaplarınız varken anti virüs programı kullanmamanız çok tuhaf olmuş.

geçmiş olsun hocam bence hiç geri adım atma, atmaki ibret olsun öylelerine.

Anti virüs programı kullanmıyormusunuz hocam yt, paypal vs. özel hesaplarınız varken anti virüs programı kullanmamanız çok tuhaf olmuş.

Avast kullanıyorum

---------- Mesaj saat 15:39:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:27 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun hocam bence hiç geri adım atma, atmaki ibret olsun öylelerine.

Sağol hocam dilekçeyi yazdım yarın götürüp vereceğim.

Avast kullanıyorum

---------- Mesaj saat 15:39:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:38:27 civarında gönderildi. ----------

Sağol hocam dilekçeyi yazdım yarın götürüp vereceğim.

yakın zamanda başka bir üyenin yaşadılarını hatırlattı bana bu muhabbet...
başkasının vds sini yada buna benzer bir kullanım yaptınız mı pc nizden.

Hayır hocam kimseye kullandırmadım.

Birde hocam vds alırken sıfırdan kurulmasını isteyin çoğu vds satan firmalar masa üstünde kurulan programları falan silip yeniden satıyolar. sizden önce kullanan birinin vds ye bulaştırmadığı ne malum? Daha önceden başıma geldiği için biliyorum. vds değilde kendi pcm de hack yemiştim adam işin kurdu sistemi formatladıkdan sonra D: sürücüsünden programları kurdum 3 gün geçti yine hack adam programımla keyloggerini birleştirmiş farkında bile olmadım. antivürüs kurulu pc de yani adamlar antileri aşıyorlar az biraz araştırma yaptım ozaman. Crypter dedikleri programla keylogger yada trojanı tüm anitilerden kaçırıyorlar. Hem Scantime hemde Runtime. Dediğim gibi hatayı bitek kendinizde görmeyin vds yi hallen kullanıyorsanız. Bilen birinini iyice incelemesini isteyin.

Birde hocam vds alırken sıfırdan kurulmasını isteyin çoğu vds satan firmalar masa üstünde kurulan programları falan silip yeniden satıyolar. sizden önce kullanan birinin vds ye bulaştırmadığı ne malum? Daha önceden başıma geldiği için biliyorum. vds değilde kendi pcm de hack yemiştim adam işin kurdu sistemi formatladıkdan sonra D: sürücüsünden programları kurdum 3 gün geçti yine hack adam programımla keyloggerini birleştirmiş farkında bile olmadım. antivürüs kurulu pc de yani adamlar antileri aşıyorlar az biraz araştırma yaptım ozaman. Crypter dedikleri programla keylogger yada trojanı tüm anitilerden kaçırıyorlar. Hem Scantime hemde Runtime. Dediğim gibi hatayı bitek kendinizde görmeyin vds yi hallen kullanıyorsanız. Bilen birinini iyice incelemesini isteyin.

kaynağı buldum hocam

Bilgisayara format atıp güvenilir yerden indirdiğiniz tüm programları kurduktan sonra deep freeze kurun bilgisayarınıza her reset attığınızda bilgisayar format atılmış gibi sıfırlanır.

format atma aynen kalsın virüs sen direk şikayet et. Virüsü silsen bi işe yaramaz adam çoktan almıştır bilgileri kendine

vds yi kimden aldınız belki vds sahibi yapmıştır kurumsal bir firma değilse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri