Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yanlış anlamada Türkçe içerikte bu tip merak ettikleriniz tarzı kanallar artık zor tutuyor 6 ayda anca 100 izlenim almış bazı videolar ve genelde 2-3 dklık..emeğiniz var bu gerçek , çok zaman geçmeden başka bir fikri ihtiyacınız var , youtube da olmayanı görmek başarıdır inş yaparsınız=)
Bir ikizler olarak ikizlerle ilgili olan videonuza çok güldümemeğinize sağlık, bol kazançlar
Eyw hocam burc serilerinizin daha çok izlendiği gerçek darısı diğer videoların başına diyelim![]()
Belki fikir olur diye söylüyorum; tuhaf alışkanlıklar ve batıl inançlarla ilgili parodilerde çok güldürüyor. daha çok insan çekebilirsiniz
Hocam hak eden hak ettiğini alamıyor. Bence çok iyisiniz ..
Yeni videomuz yayında yorum yapmayı unutmayın teşekkürler
Boşuna yengeç dememişler bu hımbıllara. Kerpetenuslar videomuzda..
https://www.youtube.com/watch?v=uYe4j7LGX5w
bir yengeç olarak üşengeçlik ve öfke konusunda katılıyorum.üşengeçlikten yemek yememişliğim bile var bu ara![]()
valla ben çok beğendim ortada emek de var ama hakedilen izlenimi almamış videolar
Gerçekten çok beğendim.Allah emeğinizin karşılığını almanızı nasip etsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.