FGA
Yasaklanmış
40 milyar vercegime şahsen kenara atar ticaret yaparım ne gerek var![]()
Bu kafayla lutfen ticaret yapmayin. Iyiliginiz icin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Internet cafe acilabilir misalIst. Yolundayım işsizim dedimki kendime 40 k ile napılır aklıma hiç bişe gelmedi sen naprdın dostum![]()
Bu kafayla lutfen ticaret yapmayin. Iyiliginiz icin.
Ist. Yolundayım işsizim dedimki kendime 40 k ile napılır aklıma hiç bişe gelmedi sen naprdın dostum![]()
ing. işletme hocam@Jeito, hangi bölüm okuyorsun Hüseyin ?
[MENTION=14923]timokanil[/MENTION] 7tepe nin yurdunda mı kalıyorsunuz ?eğer kalıyorsanız interneti ile sunucuya munucuya gerek yokta 1 gb 5 dk da
indiriyor
misafir öğrenci olarak kaldım 2hafta önce.
Sebebini ögrenebilirmiyim hocam. Bana oturup o üniversiteyi öveceksen hiç övme şahsen doğma büyüme ankaralıyım neyin ne olduğunu biliyoruz. Suan ondan daha kaliteli unilerde var ankarada emin olabilirsiniz. Bu arada herkezin görüşü farklıdır. İYİ FORUMLAR
---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:56 ----------
40k ya bahcelide kuçuk bir kafe açardım![]()
Kafe dedin de aklıma geldi hocam.
40kya Antalyada turistlerin yoğun olduğu bir bölgede bi kafe açardım ama öyle çay kola değil, her milletin yerli içeceğini araştırıp orda kendim hazırlardım, birkaç tane de eleman alırdım değişik milletlerin mutfağını bilen. Birkaç ayda o para kendini 2ye katlardı.
Ama 40k yok![]()
![]()
Sebebini ögrenebilirmiyim hocam. Bana oturup o üniversiteyi öveceksen hiç övme şahsen doğma büyüme ankaralıyım neyin ne olduğunu biliyoruz. Suan ondan daha kaliteli unilerde var ankarada emin olabilirsiniz. Bu arada herkezin görüşü farklıdır. İYİ FORUMLAR
Bi antalyalı olarak onu yapma imkanın yok hocam malesef. Turistlerin yoğun oldu diye bi bölge artık yok malesef. Turistleri 10 otobüs çekiyorlar Cumhuriyet Meydanına 1,5 saat izin veriyorlar zaten adamlar gezicez diye kale içi falan ne alışveriş yapıyor ne bi mekana oturuyor ha mekanada yakın yerleri tercih ediyorlar MCdonals. Kahve Dünyası Osmanlı ve Starbucks gibi mekanlara oturuyorlar zaten oturup yemek yiyen turist yok malesef tur her şeyini ayarlıyor çünkü. anlıyacağın 40 k ya da mekanların 3 aylık kirasını anca ödersin ki en az 4-5 k kira ödeyeceksin ufak bi dükkan için bile.
Dostum birincisi daha iyi dediğin üniversite hangisi merak ettim.Sebebini ögrenebilirmiyim hocam. Bana oturup o üniversiteyi öveceksen hiç övme şahsen doğma büyüme ankaralıyım neyin ne olduğunu biliyoruz. Suan ondan daha kaliteli unilerde var ankarada emin olabilirsiniz. Bu arada herkezin görüşü farklıdır. İYİ FORUMLAR
devlette nerdesin hocam skype verebilir misin müsaitsen bir konuşsak?Dostum birincisi daha iyi dediğin üniversite hangisi merak ettim.
Çankaya ve Başkent milleti sevmekten başka bişey yapmıyor..
TOBB ekonomi haricinde ( oda kendi alanında yürüdüğü için..)
Bilkentten daha iyi bir üni yok Ankarada..
Devlet üniversitesinde okuyan birisi olarak ikinci üniversitemi ( bir aksilik olmazsa ) özelde okumayı düşünüyorum.. Cidden kalite farkı var...
Daha önce hiç mekan açma girişiminde bulundun mu?
Bahçelide 40K ile dükkan açabileceğine inanıyorsan hemen açalım..
Akdeniz Üni deyim. Özel mesajdan at dostum skype, yataktan kalkabilirsem gelicem birazdandevlette nerdesin hocam skype verebilir misin müsaitsen bir konuşsak?
Bir de Van i dusun senTokattayım Lanet bir şehir sosyallik -100 de falan heralde tavsiye etmiyorum ben yandım siz yanmayın
Sadece yilin 3 ayi guzelVan güzeldirbilirim oraları
Hitit'li çok az var herhalde ? [MENTION=9676]cloudenq[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.