Bilmeden Kanal İfşa Edenler ..

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar ..

Uzun bir süre olmadı forumdayim fakat dikkat ediyorum genelikle " acemiler, yeni gelenler " kanaları bilmeden ifşa ediyor ..

Bilmeden kanal ifşa eden bu arkadaşlara karşı gerçekten çok sertsiniz .. kimisi sinirsiz yasaklansin kimisi de sert argoya yakın cumleler sarf ediyor ..

Bilmeden kanal ifşa eden biri sinirsiz filan yasaklanmamali sadece ifşa edilen kanal silinsin ve arkadaşa da uyari cezası gönderilsin .. tekrari gerçekleştiğinde saten sinirsiz,suresiz olarak yasaklanir.

Dikkat ettiyseniz kanal ifşa eden üyelerin nerdeyse tamami yeni üyeler .. yada fazla aktif olmayan üyeler ..

Eski ve para kazanan üyelerin çoğu bilinçlidir kolay kolay hata hiç kanal ifşası yapmamaktadır. Yada farkına varmadan sadece popüler bir kanalı yayınlar ama oda ifşa olmadığını sandığı içindir.

Benim kanalim ifşa olursa bende çok kizar sinirlenirim ama bilmeden yapılan bir şeyse hiç birimiz bu arkadaşa kızamayız.

Forum kuralları var gitsin forum kuralları okusun sonra gelsin burada konu açsın diyen arkadaşlar olacaktır. Herkese Lafım yok ama bu foruma üye olanların kaç tanesi forum kurallarını okumuştur.?

Yeni üyelere biraz daha sabir gösterelim ve biraz daha yol gösteren olalim .. adam kazanmak için yola çıktığı bu forumda başlamadan engel koymayalım ..

Yine de yorumumun altina bana eleştiri yapacak olanlar olacaktır. Saygım var ama önce yazımın tamamını okuyunuz Ltf ..

az önce ifşa eden üye senden benden eski :D takma bu kadar

Diğer konuyada yazdığım gibi burayada yazayım.
Bu tür olaylarda önce ceza puanı verilir, tekrarı halinde banlanır.

Yeni üyelere biraz daha sabir gösterelim ve biraz daha yol gösteren olalim .. adam kazanmak için yola çıktığı bu forumda başlamadan engel koymayalım ..

belkide onların son umudu yt dir belkide yt den kazandıkları parayla ailelerini geçindirecekler..

kimsenin ekmeğiyle oynamayalım ben forum nedir bilmiyordum ytparadan önce geldim burda konu açim dedim şu kadar mesaj dedi post kastım :D ne bilim banlanacagımı..

forum nedir bilmeyen insanlar var önlerini kapatmayalım...

az önce ifşa eden üye senden benden eski :D takma bu kadar

Eski ve para kazanan üyelerin çoğu bilinçlidir kolay kolay hata hiç kanal ifşası yapmamaktadır. Yada farkına varmadan sadece popüler bir kanalı yayınlar ama oda ifşa olmadığını sandığı içindir.

abicim onu da yukari da yazdim biraz daha tolerans göstermeliyiz. Düşünsene para kazanmak için çıktıgın bu yolda forum bulmuşsun herşey mevcut burda diyorsun kendi kendine bi konu açıyosun " abiler bende bu kanal gibi yukleme yapacağım " diye konu açıyorsun ve sinirsiz ceza alıyorsun? Benim ne vicdanim nede aklim bunu kabul eder.

Diğer konuyada yazdığım gibi burayada yazayım.
Bu tür olaylarda önce ceza puanı verilir, tekrarı halinde banlanır.

Adminlere moderatörlere birşey demedim ki zaten ..

Bilmeden kanal ifşa eden bu arkadaşlara karşı gerçekten çok sertsiniz .. kimisi sinirsiz yasaklansin kimisi de sert argoya yakın cumleler sarf ediyor ..

senin kanalını ifşa etseler aynısını diyebilecekmidin ;)

senin kanalını ifşa etseler aynısını diyebilecekmidin ;)

Yazımın tamamını okumamışsın .. En sonda Lutfen tamamini okuyunuz demiştim yukarida ..

Benim kanalim ifşa olursa bende çok kizar sinirlenirim ama bilmeden yapılan bir şeyse hiç birimiz bu arkadaşa kızamayız.

bilmeyen için haklı olabilirsin ama yeni dediğin en son ifşa eden senden 1 sene önce üye olmus

En uyuz olduğum durum. Foruma herkes üye oluyor. Önce kuralları okusa herkes, sorun kalmaz..

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] vurdu ve golll....

Bence bu konuda son nokta koyulmuştur.

bilmeyen için haklı olabilirsin ama yeni dediğin en son ifşa eden senden 1 sene önce üye olmus

Abicim sizde hiç istisna olmasın diyorsunuz :) olur ya ayda yılda 1 o şekilde konu açan eski arkadaşlar :) onları uyarırsın 1 daha yapmazlar zaten .. :)

Burda 2 kere kanalım ifşa edildi, ifşa edildikten 2 saat sonra topluluktan kapandı bu konuda taviz verilmemeli bence can sıkıcı bi durum

burda niyet önemlidir.kanal ifşası edenin kelimelerinden iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi olarak ifşa etmiş o belli olur ve sanırım yönetimde buna göre kararını verir.

Burda 2 kere kanalım ifşa edildi, ifşa edildikten 2 saat sonra topluluktan kapandı bu konuda taviz verilmemeli bence can sıkıcı bi durum

Yeni gelen bir üye senin kanalını ifşa ediyor ve yasaklanıyor .. Senin kanalda zaten ifşa edilmiş durumda .. o Arkadaşın banlanması sana fayda getirecek mi?

Mod arkadaşlar hemen yasakladı demiyorum tekrardan belirtiyim .. Süresiz yasaklansin diyen onlarca kisi var o arkadaşlar konuyu görsün biraz da sabirli olmalari icin acdim

Yeni gelen bir üye senin kanalını ifşa ediyor ve yasaklanıyor .. Senin kanalda zaten ifşa edilmiş durumda .. o Arkadaşın banlanması sana fayda getirecek mi?

Mod arkadaşlar hemen yasakladı demiyorum tekrardan belirtiyim .. Süresiz yasaklansin diyen onlarca kisi var o arkadaşlar konuyu görsün biraz da sabirli olmalari icin acdim

Benim kanalı kurtarmasada sonuçta bana bi zarar veriyor, ilerde tekrarlanmaması için ceza sistemi olmalı tabi ama öyle sınırsız felan değil uyarı niteliğinde mixnewss in yasağı sadece kanal ifsasından değil adminle aralarında bi konuşma geçti heralde sırf kanal ifşası yaptı diye sınırsız vermiyorlar

bende uyarılmadan ilk banlanmıştım 1 hafta görevliye bildirdim 1 güne düşürdü ama dediğiniz gibi direk idam yerine ilk önce uyarı gerekiyor

Bence özgün kanallar hariç paylaşılmamalı. Çünkü kanal benimdir senindir onundur... Buradaki flagcılar telifciler kendilerine rakip gördükleri için anında basarlar kanalı. Sonra olan bizim kanala harcadığımız emek,para,zamana olur...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri