Bilmeyene Bilgi Vermeyin ve Dolandırıcılara Karşı Dikkatli Olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@akmaster91 e cevap hakkı verdiği için teşekkür ederim. cevaptan sonra konumu kilitleye bilir...
@maxcoder o söylediğin elamanın davranışlarını buraya yazayım herkes değerlendirsin. yakınısın sanırım yada daha ötesi.. ismini vermiyorum değişir doğru dürüst bir adam olur diye...

şimdi o elaman bana yardım et diye mersine geldi yılbaşında iki defa cafeye çağırdı iki defa arkadaşıyla birlikte geldi davetine icabet ettim. baktım buralara kadar gelmiş merhamet ettim bir dakikasını bile zayi etmesin diye gmail açılması dahil temel teknik bilgiler verdim ve dailymotiondan uzak dur, youtup için bot falan kullanma tamamen algoritmaları çözmeye dedim enerjini youtuba ver şuan müsayit çalışan eskisinden daha iyi para ve kalıcı para kazanır aklını kullan dedim. ancak şimdi başlarsan haziran ayında anca kazanırsın çünkü bazı algoritmaları çözmen gerek bu senin 6 ayını alır dedim. ben anlatıyorum eğer yalanım varsa allah belamı versin. adamın kafası yana çevrilmiş kadınlara bakıyor. oğlum bak bunlar değerli bilgiler iyi dinle kadınlara bakıp gülerek "baksana baksana" diyor. bir insan konuşurken onun yüzüne bakılır ve konuyla ilgilenir, kadınların içine düşer gibi bakmasını geçtim. neyse orda bozmadım onu güldüm geçtim haline...

aralık, ocak, şubat oldu skype de geldi bu ne var:

- "abi dailymotiona girdim kazanamadım, botlar da işe yaramadı. youtubu ne yaptın hiç girmedim enerjimde kalmadı eğer harddiskinin yarısını vereceksen mersine geleceğim.."

şimdi o harddisk 6 ayda oluştu öyle emeğin üstüne çökmek istiyonda hemen karşılığında ne verecen ?

- "bir şey vermeyeceğim, bilgi yok para yok sadece verecen.."

bende dedim: " çalışma yok, bilgi paylaşımı yok, sermaye yok o harddiskin oluşması 6 ay aldı sen ne işe yararsın" dedim hayatımdan uzaklaştırdım.

bunun mersinde ki arkadaşı mart gibi beni aradı:
-ne var ?

-abi çok pişmanmış sana yanlış yapmış öyle emeğe çökmek olmaz "harddiskin bedeli neyse versin" alsın dedi. mersinde ki arkadaşıyla konuşmuyordu sırf bana ulaşmak için onu kullanıyor her yerden engellemişim. vermeyeceğini bildiğim için 1000 tl versin alsın. o harddiskin bedeli değil 1000 tl parayla satın alanamaz, paha biçilmez çünkü tam aradıkları dönemde o harddiskinden açılan her kanal 10k 20k 30k izlenimden aşağısını bırakmıyor, 2 3 kategorinin algoritmasını çözmüşüm o kategoriler de attığım kanal tutuyor, üstelik başvuru yaptığım mcn lerin yüzde 70 i davetiye atıyordu. öyle film dizi de çalışmıyomdum yani. yani paraya falanda ihtiyacım yoktu ama cevabını merak ettim. sonra bunun arkadaşı beni defalarca aradı para vermeye hazırdı ama açmadım o adam için bir daha beni arama dedim kendisiyle ve çevresiyle ilişkimi kestim.

geçen hafta arkadaşın biri söyledi bir başka forumda senin anlattığın aynı cümlelerle gmail açılışı ve +15 onayı var sen kime anlattın dedi ? :)

Son düzenleme:
Ben senin seviyene dusmeyecem , gizli şeyleri de ifşa etmeyecem seninle içtiğimiz 2 bardak çayın hatrını halâ sayıyorum anla .. Herkes olayları kendine göre yorumlar.. Kampa mı girersin başka bir yere mi :) o bizim sorunumuz değil insanlara satasarak saldırarak hiçbirşey elde edemezsin ayrıntı ve detay isteyene her turlu özelden skype den bilgi verebilirim

Son düzenleme:
İlyas o kadar boş konu açıyorsun ki, okuyan herkesin zamanına yazık.

Anladığım kadarıyla gmail açma taktiği biliyorsun, bu taktiğide paylaşan olmuş. Ve paylaşımı 100-200 kişi okumuş. Ne olmuş yani? Sen gelip burada onlarca özel tüyo okumadın mı? Bunları sana paraylamı sattılar, bir tüyo öğrenmişsin ve bunu kimseye söylemedin sence yaptığın doğrumu? Bilgi paylaşılmalıdır ki, hep alan değil biraz verende olmuş olasın. Hep bana dersen başarıyı yaklayamazsın. Ayrıca paylaştığın gmail açma taktiği hakkında konuşuyorsan o konu açıldığında ben bunu kullanıyorum diyenlerde var. Yani bilgi zaten biliniyormuş.

Botlara attığın laflara gelince, atış serbest:) Ben bir bot sahibi olarak botları taşlamandan gocunmam, aksine seninle aynı fikri taşıyabilecek kişiliklerle tanışmamak için sevinirim

Bildiğin birşeyi herkesle paylaşmayıp, sadece ben bilip yapıcam düşüncesinden kurtul. Bu forumdaki hiç bir kimse annesinin karnında öğrenmedi youtube olaylarını. Ben paylaşamcı herkese teşekkür ederim, senin gibi paylaşılanları okuyup ve başka birşey öğrendiğinde paylaşmayıp bende kalsın diyenlere ise düzgün bakamıyorum. Üstüne üstlük birde bunu doğruymuş gibi konu açanlara ise hiççç...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

bot satamıyor musun artık ? rahatsız olduğuna göre işlerinde sıkıntı var. botlara laf anlatmadım. ben şahsen senin botuna güvenmem soranada kendi emeğinizle çalışın kanallarınızın sağlam olur dedim. bu benim tercihim terchimden ötürü beni yargılayamazsın. benim anlattığım bilgi aynı cümlelerle senin çevrende dolaşırsa rahatsız olurum arkadaş.

Konu açılmamk üzere kilitlenmiştir Konunun biteceği yok anlanması gereken anlanmıştır. birşeyler yazmak isteyenler yeni konu açabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri