Bilmeyenler için Bİrçok İçerik olan Dizi- Film - Anime - Çizgi Film siteleri

• Kullanıcı Spoelstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spoelstra

Yasaklanmış
Editlenmiştir Eleştiriler üzerine iyilik yapalım dedik yaranamadık

Son düzenleme:
hocam bu sitelerden içerikleri bulup yt de buluğ yt to yt mu yapıyorsunuz yoksa render da mı yapıyorsunuz

Sese takılmıyan anime varmıydı ya :) size tavsiyem anime ile zaman kaybetmeyin.

tabikide render direk geçmesi çok çok zor 3 5 tane nadir eski tarihliler belki geçer denemek gerek.

yani demek istiyorum ki render değil de bu içeriklerden youtuba yüklenmiş olanları alıp spamlasak olmaz mı ? yoksa dediğim şekil zor mu olur kanalın tutması?

ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNCE. asıl animeye yönelin günlük 450 tl leri gördüğüm animeler oldu üstelik 20 dakkalık her biri animedede çok iyi para vardır. ses yöntemi kolayca videonti ile geçiliyor onun içinde konum mevcut

konuya ben yazacaktım aslında heveslerini kırmak istemedim :)

uzun bir yazı yazdım sonra sildim :D ama anime işi gerçekten görüldüğü kadar kolay değil güncel çalışacak varsa Allah yardımcısı olsun :)

ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNCE. asıl animeye yönelin günlük 450 tl leri gördüğüm animeler oldu üstelik 20 dakkalık her biri animedede çok iyi para vardır.

animede para yok demiyoruz ama ytnin bu halinde günde 450 görürseniz o kanal uçar gider ztn :D adsense ile o parayı almak gerçekten çok zor ;)

yani demek istiyorum ki render değil de bu içeriklerden youtuba yüklenmiş olanları alıp spamlasak olmaz mı ? yoksa dediğim şekil zor mu olur kanalın tutması?

olur zaten yt to yt ile ilgili öyle konum var öyle çok kazandım kazanan gördüm ama bu render daha çok hoşuma gidiyor daha fazla tutuyor onu diyorum sadece

Gerçekten değerli bilgiler paylaşıyorsun hocam umarım bir çok kişi faydalanır senin konularından

konuya ben yazacaktım aslında heveslerini kırmak istemedim :)

uzun bir yazı yazdım sonra sildim :D ama anime işi gerçekten görüldüğü kadar kolay değil güncel çalışacak varsa Allah yardımcısı olsun :)

animede para yok demiyoruz ama ytnin bu halinde günde 450 görürseniz o kanal uçar gider ztn :D adsense ile o parayı almak gerçekten çok zor ;)

sana beyonda sokulmuş 2 adet anime analsystic atarım adsensedende duran uzun süredir aylarca açık olan arkadaşın üniversite var o yüzden şuan müsait değilim atmak için yoksa atacaktım bunu yazmak yerine animede çok çok iyi paralar aldım şuanda açık olan birçok anime kanalları var bırakında adamlar kendileri denesinler karar versinler kazanmasam zaten anime yapmayın diye konuda ben direk derdim. onu yapmayın bunu yapmayın demekle olmaz herşeyi deneyin arkadaşlar

anime kazandırmaz diyen arkadaşlar kendi mi çalışıyo anime acaba diye düşünmeden edemedim

ben cok tatlı paralar kazanmıştım animeden

ben bi içerik çalışacaksam kimseyi dinlemem tavsiye..

anime kazandırmaz diyen arkadaşlar kendi mi çalışıyo anime acaba diye düşünmeden edemedim

ben cok tatlı paralar kazanmıştım animeden

ben bi içerik çalışacaksam kimseyi dinlemem tavsiye..

kazandırmaz yazmadım, sadece iş görüldüğü kadar kolay değil neyse çalışan görecektir ne demek istediğimi.

Anime dizi film bunlar para etmez boşuna zamanınızı boş yere harcamayın gidin özgün çalışın.
(tercümesi: ben anime çalışıyorum, benim sektörüme gelip rakip olmayın ben daha az kazanırım) :D

kazandırmaz yazmadım, sadece iş görüldüğü kadar kolay değil neyse çalışan görecektir ne demek istediğimi.

hocam sizede hak veriyorum fakat demek istediğim benim şu heralde ses geçmiyo dünya engeli çok geliyor diye yada başka sebeblerden dolayı zor dediniz.

ben anime dizi çizgi film felen çok yaptım videonti ile hepsini geçtim arada 1 2 video ses engeli hiç vermedi verirse dünya engel verdi çok çok nadir.

son adsense başvurularında ise onay aşamasında 2 tane anime geçirdim diziler geçiremedim kolay kolay yani animeyi kapatmadı adsense diziyi kapattı 10 k onayda daha yüksek oranla anime geçirdim telifde gelmedi kazandırmaya devam ediyor yani güncel render yöntemin varsa yaparsın anime 5 10 15 bölüm kaçsa atarsın kenarı tutarsa bağlarsın onayıda halleettinmi potansiyeline göre iyi paralar alıyorsun onu demeye çalıştım bende

Arkadaşlar kimseye kulak asmayın girip deneyin. Bir şey kaybetmezsiniz. Arkadaş güzel paylaşımlar yapıyor.

Herkez at gözlüklerini çıkartabilirmi acaba benim demek istediğim anime kazandırmaz değil sesi geçebiliyorsan zaten her içerikte kazanırsın. Anime içeriklerdeki ses hiç bi içerikte yok bunu bilen bilir zaten.

Konuyu açan arkadaşın dediklerini yapın, yapmayın diyenlerin de dediklerinin tam tersini yapın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri