Bilmeyenler için Bİrçok İçerik olan Dizi- Film - Anime - Çizgi Film siteleri

• Kullanıcı Spoelstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık hocam render için videonti + vds sistemiyle mi çalışıyorsunuz uzun zamandır uzağım bu konulara .

vds alıp videonti alıp kuracaksınız bu sitelerden içerik çıkartıp renderlayıp yükleyeceksiniz aynen bu şekilde yöntemim

Öncelikle paylaşım için teşekkürler hocam bir sorum olacaktı anime veya dizi içeriğini attığımız zaman izlenme sorunu oluyor nasıl halledebiliriz onu ? 24 saate 10 15 kişi anca izliyor. daha önce hiç çalışmadım bu içerikleri bu konuda bilginiz varmı

Öncelikle paylaşım için teşekkürler hocam bir sorum olacaktı anime veya dizi içeriğini attığımız zaman izlenme sorunu oluyor nasıl halledebiliriz onu ? 24 saate 10 15 kişi anca izliyor. daha önce hiç çalışmadım bu içerikleri bu konuda bilginiz varmı

yapcak bişey yok çok kanal çok içerik yapacaksınız spam yapıyoruz sonuçta her içerik tutacak diye bir kayde yok en kötü senaryo örneğinden sana örnek vereyim . 20 kanal yaptın 2 si tuttu 1 i bağlaarken onay almadı diğeri aldı onay alan ile günlük 100 tl 200 tl kazanabilirsin yada dahada fazla içeriğine göre patlamasına göre 400 500 1000 yada 30 40 50 bunlar değişir kanalın durumuna göre. kalan 1 kanalla patlama durumuna göre ödeme alırsınız daha çok yaptıkca daha cok tutar bu böyle devam eder iyi paralara kadar çıkarsınız

Yeni siteymiş gibi görevler için söylüyorum Bunlar Burada 15144 kere verildi sende görmeyenlere hatırlatmış oldun

sana beyonda sokulmuş 2 adet anime analsystic atarım adsensedende duran uzun süredir aylarca açık olan arkadaşın üniversite var o yüzden şuan müsait değilim atmak için yoksa atacaktım bunu yazmak yerine animede çok çok iyi paralar aldım şuanda açık olan birçok anime kanalları var bırakında adamlar kendileri denesinler karar versinler kazanmasam zaten anime yapmayın diye konuda ben direk derdim. onu yapmayın bunu yapmayın demekle olmaz herşeyi deneyin arkadaşlar

Kjsacasi YAPMAYIN denilen ne varsa YAPIN diyo ;) en de guzelini diyo ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri