BİM`de Satılan Dağhan Sucuktan Alüminyum Parça Çıktı

Sağlığınız için hiç bir sucuğu tüketmeyin

Neden hocam. Coşkun sucuk falan var mesela sağlam gibi geliyor bana onu tercih ediyorum varsa. İlla ki güvenilir düzgün üretim yapan markalar vardır, böyle bi lezzetten vazgeçmek zor. Şahin marka mesela üretiminin videosunu izledim gayet güvenilir görünüyor. Çünkü hile yapmaları ve tespit edilmesi onların da sonu olur.

Neden hocam. Coşkun sucuk falan var mesela sağlam gibi geliyor bana onu tercih ediyorum varsa. İlla ki güvenilir düzgün üretim yapan markalar vardır, böyle bi lezzetten vazgeçmek zor. Şahin marka mesela üretiminin videosunu izledim gayet güvenilir görünüyor. Çünkü hile yapmaları ve tespit edilmesi onların da sonu olur.

hocam lezzetli ve kaliteli sucukları güvendiğiniz kassaplardan temin ediniz.Gerçekten sucuk yediğini anlıyor insan

1365533477_dsc01873.jpg

Bir başka birine de plastik çıkmış. Bir çok kişi bu sucuk markası yüzünden şikayetçi

Devletin resmi sitesinde almayın diye uyarı vermişler, BİM gibi bir şirket hala satıyor.
Geçmiş olsun diyelim öncelikle.
Bim'in hemen bu markadan aldığı tüm ürünleri firmasındaki tüm bayilerinden çekmesi lazım.
İnsanların resmen sağlığıyla oynuyorlar.

Merhaba arkadaşlar, bugün sabah gittim bimden dağhan sucuk aldım 12,50 TL`ye gerçi buna sucuk denmez ama şimdi sucuğu doğrarken tam orta kısmında bıcak sucuğu kesmedi bi baktım içinden sivri alüminyum parça çıktı, ucu iğne kadar sivriydi.Şimdi ben bunun resimlerini çektim içinden çıkan parçayı evde bi yere koymuştum ama aileden biri atmış şuan koyduğum yerde yok.Ben şuan elimde ki resimlerle şikayette bulunabilir miyim açıkcası insan sağlığını tehtit eden birşey var ortada gereken şikayeti nereye yapmam lazım ve elimde ki resimler kanıtlayıcı olur mu?

Resimler ;

1gvplD.jpg

LnAvW1.jpg

r2M0oM.jpg

7NgBrv.jpg

Prk7ZQ.jpg

ZEk5PZ.jpg
Hocam bi çözüme ulaşabildiniz mi? veya bi muattap buldunuz mu

Bence yetersız olabılır tabı sucukta herhangı bır gune ve bekleme kosullarına baglı oksıtlnme ızı vs yaptysa yeter tabı.yapmadıysa yetmz.her aldıgımızı vıdeo eslınde acacaz artık bune dıkkatsızlık yav.
Gecmıs olsun hocam.
Bır arastırın sıkayet mercı bulursunuz ve edın bence.. Yıllardır sucuk vs alırım hıc rastlamadım boyle bıseye.param varsa en ıyısını alırım yoksa hıc almam

Merhaba arkadaşlar, bugün sabah gittim bimden dağhan sucuk aldım 12,50 TL`ye gerçi buna sucuk denmez ama şimdi sucuğu doğrarken tam orta kısmında bıcak sucuğu kesmedi bi baktım içinden sivri alüminyum parça çıktı, ucu iğne kadar sivriydi.Şimdi ben bunun resimlerini çektim içinden çıkan parçayı evde bi yere koymuştum ama aileden biri atmış şuan koyduğum yerde yok.Ben şuan elimde ki resimlerle şikayette bulunabilir miyim açıkcası insan sağlığını tehtit eden birşey var ortada gereken şikayeti nereye yapmam lazım ve elimde ki resimler kanıtlayıcı olur mu?

Resimler ;

1gvplD.jpg

LnAvW1.jpg

r2M0oM.jpg

7NgBrv.jpg

Prk7ZQ.jpg

ZEk5PZ.jpg

hocam üretici firmayı arayıp konuştunuz mu?Eğer aramadıysanız bi arayın ne diyecekler bakalım size. O parçalar sucukların bağırsak ve iplerini birbirine bağlamak için kullanılan parçalar.Eğer üreticinin cevabı tatmin etmezse tüketici heyetine çıkın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri