Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar galiba hiç çek satışı konusu görmediniz. İndirim kuponu değil hediye çeki bu. yani adam size 500 lira veriyır 450 istiyor? yani telefonunuzu iade vs durumlarında teknoloji şirketlerinin hediye çekine çevirdiği kuponu satmak istiyor arkadaş. 500 liralık ürün alacağınızı düşünün bimeksden. durduk yerde 50 lira indirim yapıyor arkadaş. üyeyi kesinlikle tanımıyorum ancak öyle tepki vermişsinizki uzun uzun yazmak istedim kimseye bi laf atmak için vs yazmadım yanlış anlamayın.
iyi satışlar iyi forumlar
Kodu kullanabilmemiz için herhangi bir koşul var mıdır? Min. şu kadarlık alışverişte kullanılabilir şeklinde, bilgi verebilir misiniz?
bimekste satılan ürünü akakçe'de aratın 100 tl daha ucuza alırsınız
Arkadaşlar elimde Bimeks bütün ürünlerde geçerli 500 liralık kod satılır
Fiyatı 450 Lira
Ödeme Enpara
Konunu baltalamak istemem ama sen 500 Tl lik ürünü 450 Tl ye satıyorsun, yani 50 Tl ye çeki satış fiyatın, alan ne kazanıyor, 500 Tl lik ürünü 450 Tl ye almış oluyor, Yakılan yakıt, yemek vs.. 50 Tl aynı hesaba gelirHediye çeki genelde %50 fiyata satılır, ve o zaman ihtiyacı olan alır, senin gibi biraz kusura bakma da mantıksız olmuş..%5 indirim zaten tüm kredi kartlarında var artı taksit oluyor, işin doğrusu bu yazmayım dedim ama dayamadım normalde sevmem konu baltalamayı ama senin konun enteresan geldi tekrar kusura bakma ama doğrusu budur hocam !!
Sana suresiz ban talep ediyorum babusHakketin yani konu baltaladığın için
Bana doğru olanı yazdım![]()
Konu baltalamak da zaten herkesin kendine göre doğru olanı yazması değil midir? Ama bazen bu doğrular konu sahibinin işlerini zora sokuyor.
Misal pek yapmam ama sonokey vardı forumda. 50+ sayfalık konusu vardı. Çok takip ettim konunun ortalarında bana doğru olan şeyleri yazdım. O zamanlar konu güllük gülistanlıktı. Aylar sonra bana doğru gelen çoğu kişiye de doğru geldi. Sonra sonokey forumu çocuk forumu ilan etti banlandı gitti. Ama benim yaptığım yazdıklarım doğru da olsa konusunu baltalamaktı
Bana doğru olanı yazdım![]()
Arkadaşlar ben kimseyi almasıı için zorlamıyorum lütfen saçma sapan konuşup boş yapmayın.
Gelmiş yok yol parası yok yemek parası yok şu sitede daha ucuz yok 50 lira daha kar burda yaptık ya size yorumlayın veya fikrinizi soran mı oldu? ben elimde olan bir kodu nakite çevirmek istiyorum kuzenim askere gidiyor parayıda beraber yeriz diye düşünmüştüm ama ne doluymuşsunuz arkadaş ben buraya o yalan dolu taktik satan e-book veya saçma sapan site satan adamlar gibi 85 satır postda açmadım alttarafı olanı yazdım ve satışımı yapmak istiyorum.
Hocam şunuda bilin bu forumda kendine göre doğru olan fikirler yüzünden banlanan insanlar var kaldı ki bu forumda konu baltalamak hoş görünmezken ben baltalayan arkadaşlarla ilgilenmenizi düşünürken gelip onlara destek verip baltalamaya devam ettiniz helal olsun.
Konunu baltalamak istemem ama sen 500 Tl lik ürünü 450 Tl ye satıyorsun, yani 50 Tl ye çeki satış fiyatın, alan ne kazanıyor, 500 Tl lik ürünü 450 Tl ye almış oluyor, Yakılan yakıt, yemek vs.. 50 Tl aynı hesaba gelirHediye çeki genelde %50 fiyata satılır, ve o zaman ihtiyacı olan alır, senin gibi biraz kusura bakma da mantıksız olmuş..%5 indirim zaten tüm kredi kartlarında var artı taksit oluyor, işin doğrusu bu yazmayım dedim ama dayamadım normalde sevmem konu baltalamayı ama senin konun enteresan geldi tekrar kusura bakma ama doğrusu budur hocam !!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.