Binance'in Influencer ödülleri yarışmasında ilk 5 aday arasındayım. Desteklerinizi bekliyorum :)

Foruma sadece çıkar amaçlı giriyorsun her seferinde neden destekleyimki seni ? bana adam akıllı 1 tane paylaşımını göster

Fenomenler refli üyelik linklerinden vs iyi para yaptılar müthiş hayat yaşıyorlar, Bizlere de bitcoin çıkacak hayali kaldı.

Türkiye'nin kripto paralar ile tanışmasında en etkili isim belki de Alp Işık'tır. Forumda aktif olmasına gerek. Tanıtıp, biliyorsan zaten desteklersin.

ben içimizden biri bu noktalara geldiği için çok mutluyum ayrıca alp ışığın çıkarcı olduğunu düşünmüyorum ayrıca bitcoinin anlaşılmasında bence şahsi fikrim etkili olmuştur bu nedenle destekliyorum ve dünyada 200 ülke var bu kadar ülkenin bitcoin bilinirliliği ortada bukadar insan içinden ilk 5 te bir türk gerçketen gurur verici bir olay tebrik ediyorum seni [MENTION=10811]pisipc[/MENTION]

Türkiye'nin kripto paralar ile tanışmasında en etkili isim belki de Alp Işık'tır. Forumda aktif olmasına gerek. Tanıtıp, biliyorsan zaten desteklersin.

yanı olmasa kimse bilmicekti öylemi :D ben bitcoinin ilk zamanlarını biliyorum bırak kanka bu işleri fanatik sevmeyin kimseyi

Sırf ref için adı sanı duyulmamış borsaları shillemese aslında iyi çoçuk.Oy verdim başarılar.

tanımadığım birine oy veremem. sırf birisi daha fazla tanınıyor/reklam yapıyor diye bir yarışmayı kazanmasını doğru bulmuyorum.

yanı olmasa kimse bilmicekti öylemi :D ben bitcoinin ilk zamanlarını biliyorum bırak kanka bu işleri fanatik sevmeyin kimseyi

Kimse bilemeyecekti diye bir şey mi dedim?
Bende Alp'den öğrenmedim ama bende dahil bir çok kişiye büyük katkıları oldu.
Fanatiği de değilim zaten. Sadece başarılı bulduğum birisi.

2 ay sonra yeni bi borsa ref linki paylasmak icin foruma girdiginde anca gorur bu yazilanlari :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri