Bio33 e twitterden ulasabılırsınız galiba

Su programa lisans tasima yapsa baska bisey gerek yok ama yt yi unutmuştur bence...

!!! Mobildeyim !!!

İlk yt kanal takip programını icad eden ve dönüp bir daha arkasına bakmayan adam..Kendi çapında efsane oldu bence :D

Not:Program ölümsüzmüdür nedir,hala çalışıyor ))

Ben hala sorunsuz kullanıyorum 1,5 senedir hiç sıkıntı çıkmadı nasıl bir program yaptıysa [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam büyük yemin etti galiba foruma girmiyecem diye başka bi açıklaması yok :D

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] Hocam müsaitsen kutunu bir boşaltır mısın bi konu hakkında sorum olucaktı :)

Adam Mersinli :D farkı ortaya çıkıyor.

hoşgeldiniz mut'umuza iyi koyun kutumuza :D sözüyle :D biyoloji hocamıza selamlar :)

Skype da kimi görsem o sanıyorum, kim online olsa içim bir hoş oluyor ama yine hüsran. O derece yani...

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] yakında buralarda olur.. Yeni memur atandı artık bol bol vakti olur diye düşünüyorum. Şu an taşınma aşamasında yakın zamanda kendisini görürüz inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri