12000 kanal mı ?
Yarısı gitti. Artık 6000 diyebiirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
12000 kanal mı ?
Öbür yarısıda gidebilir hazırlıklı olYarısı gitti. Artık 6000 diyebiirim
nasıl oluyorda bu kanal takiple takip edebiliyorsun anlamıyorum eğer yazdıkların gerçekse.. Bende takip ettiğim ve kendi kanallarımla toplasan 1k kanal yoktur 4 saatte falan güncelliyor 12k kanal bir iki gün sürer bu işte bir yanlışllık var yada her kanalda tek haneli videolar var12000 kanalı bio33 ün programıyla takip ediyorum. Resmen programa bağlı yaşıyom. Ve programın sahibi bırak güncellemeyi foruma bile girmiyo. Büyük risk altındayız
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam siz de numarası varsa alabilirmiyim yada şuan ulaşabiliyorsanız bana faceden cvb vermelerini söyleyebilirmisiniz önemliArkadaşlar bugün Murat hocamın eşiyle skype üzerinde görüştüm.. bio33 yani Murat hocam çok yoğunmuş bir okulda müdür yardımcısı olmuş..Şahsen hocamın adına sevindim.. Bir ara fırsat bulunca nete girecekmiş.. Ben dahil birçok kişi merak ediyordu bu yüzden konuyu açmak istedim..
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] hocam siz de numarası varsa alabilirmiyim yada şuan ulaşabiliyorsanız bana faceden cvb vermelerini söyleyebilirmisiniz önemli
satın alma yapmayacağım alamadığım hizmet için ücret iadesi talep edicem kendilerinden
12000 kanalı bio33 ün programıyla takip ediyorum. Resmen programa bağlı yaşıyom. Ve programın sahibi bırak güncellemeyi foruma bile girmiyo. Büyük risk altındayız
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam açıklama için foruma girebilir arkadaşlar bilginiz olsun..
---------- Spam Engelliyici 22:15 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------
[/COLOR [MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat hocam online arkadaşlar http://www.ytpara.com/ozel-yazilim-satis-bolumu/91777-merhaba-arkadaslar.html
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] söyleyin hocam girsin foruma sıkıntıları çözsün, mağdem bi program yazıyor arkasından desteğini de verecek yok veremiyorsa devredecek, onu da yapamıyorsa burdakilerin mağduriyetini giderecek..3 aydır kanal takip çalışmıyor ne yani hiç mi pc ye format atmayacağız.. İletirseniz sevinirimm..
kanal takip botu satayımmı forumda ne diyonuz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.