Bio33 kanal takip pro hakkında!!!

S
  • Kullanıcı SUAYP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kişi yüzünden baya arkadaş burada mağdur olmadı mı ? şimdiye kadar nerdeymiş şuraya girip 2 açıklama yapsa milletde ona göre hareket etseydi çok mu zor ? öldü fln diyolardı hatta bi ara trafik kazası geçirmiş diyorlardı

kanlı canlı adam :D sıkıntı yok :=)

ref ve satış

Refleri dağıttım arkadaşlar 1 adet satış yaptım ref alan ve pro alan arkadaşlar konuya cevap olarak yazarsalar diğer arkadaşlar içinde yararlı olur.

2. olarak yt kanal arama programını denedim ama çalıştıramadım. serial çalışıyor ama programdan arama yapınca sonuç gelmedi bende ref alan arkadaşlar çalışıp çalışmadığını yazarsa sevinirim.

Bilgim dahilinde olan her konuda yardımcı olucam arkadaşlar.

Son düzenleme:
Programın lisans oluşturma algoritmasını bulmuşsun üstüne açgözlülük yapıp satıyorsun.Sence bu yaptığın doğru mu?

bulduysa ve şahıs 1 senedir yoksa ve sattığında herkesin işine yarayacaksa bence sorun yok.

Refleri dağıttım arkadaşlar 1 adet satış yaptım ref alan ve pro alan arkadaşlar konuya cevap olarak yazarsalar diğer arkadaşlar içinde yararlı olur.

2. olarak yt kanal arama programını denedim ama çalıştıramadım. serial çalışıyor ama programdan arama yapınca sonuç gelmedi bende ref alan arkadaşlar çalışıp çalışmadığını yazarsa sevinirim.

Bilgim dahilinde olan her konuda yardımcı olucam arkadaşlar.

hocam ref gelmedi

hocam buna nasıl kanaat getirdiniz?

Zamanında lisans sistemini çözmüştüm ama emeğe saygısızlık olmasın diye satış konusu filan açmadım isteyen bana yetkiliye verilecek kodu atsın lisans numarasını atayım ona.Konu kilitlenmediği sürece lisans dağıtıyorum....

Son düzenleme:
Zamanında lisans sistemini çözmüştüm ama emeğe saygısızlık olmasın diye satış konusu filan açmadım isteyen bana yetkiliye verilecek kodu atsın lisans numarasını atayım ona

Yani zamanında emeğe saygısızlık yapmayıp şimdi mi yapmaya karar verdin?
yazık :(((

Yoneticiler programın sahibi ile konuşup şahsın kendisinden onay aldıktan sonra bu arkadaşa satış yapmaya izin verip konuyu öyle açmalı. [MENTION=11620]era[/MENTION]

Dediğim gibi kendisine ulaştım yöneticler ulaşıp sorsun eğer bekleyeceksem beklerim benim için sıkıntı yok:D

evet, öyleyse sıkıntı olmaz, bende bir yazılımcı olarak doğrusunun bu oldugunu düşünüyorum.

aynen hocam sıkıntı yok konuyla bir yetkili ilgilenirse sonuç alırız.

ama bu cümle bilmeden etmeden böyle saçma bişey yazmak hiç hoş değil.

"Kusura bakma ama sen emek hırsızlığının dibine vurup parayla satarsan bende bedavaya veririm..."

Programın asıl sahibinden izin aldığınızı ıspatlayın aksi halde süresiz banlanacaksınız
[MENTION=17997]SUAYP[/MENTION];

"Kusura bakma ama sen emek hırsızlığının dibine vurup parayla satarsan bende bedavaya veririm..."[/QUOTE]

Ön yargılı yaklaştığım için özür dilerim fakat programı yapan şahıstan onay aldığını nerden bilebilirim bir kanıt yok ortada.

İllegal dağıtım yapacağını belirten iki kişi süresiz uzaklaştırıldı sizde programın sahibinden izin aldığınızı ıspatlayamazsanız banlanacaksınız ıspatta üye foruma iki dakika girsin bana pm atsın veya bu konuya cevap yazsın

forumda bir arkadaş daha vardı serial dağıtan. bio33 ün yakın arkadaşı olduğunu söylüyordu. kendisinden kod almışlığım da var formattan sonra.. aldığı ödemeleri de bio33 e gönderdiğini söylemişti. acaba o da mı illegal dağıtım yapıyor? gerekirse adminlerle nicki paylaşabilirim.

Üye foruma iki dakika girip sizin yasal satış yaptığınızı onaylasın konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri