Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı işi yapan başka bi programıda almak istemiyorum işte hocam bendebu program bikaça güne düzelecekse digerinide almak gereksiz diye yani.
Ben epeydir kullanmıyorum maalesef,her kanala farklı mail yönlendirmesi yapıyorum oradan da telefonuma geliyor , o şekilde haberdar oluyorum vallla yine de Allah razı olsun işimizi gördü belli bir zaman umarım tekrar eski haline gelir.
diğe program gunluk ızlenımleride sayıyormuy
o bendede var zaten hocam eşleşenle,telifle ilgili sorunum yok benim,onları söyledigin gibi bende takip ediyorum anlık olarak ama kanallarımın günlük istatistigi için kullanıyordum programı ben.işte onun için başka bi yol bulamadım![]()
Beyler ben 1hafta once konustum.forumdan mesaj yoluyla sinavlarim var gercekten bos zamanim yok en gec haftaya pazartesi guncelleme gelicek dedi yani bugun persembe pazartesiye az kaldi
Forumdan mesajlasmistik sinav falan demisti cidden34 yaşında adam KPSS mi hazırlanıyor anlayamadım hocam. Bir daha görüşürseniz durumu net öğrenirseniz memnun kalırız çünkü 1 haftadır arkadaşın girdiği yok foruma.
Forumdan mesajlasmistik sinav falan demisti cidden
---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------
![]()
Diger mesajlarda var buonumuzdekinden bahsediyor aslindaÖnümüzdeki hafta başı dediği ayın 18'i olması lazımdı. Ama bekleyelim bakalım 25'inde bir güncelleme olacak mı.
Ati alan üsküdari gecti beyler,,,,Ben dahil bir cok arkadas diger takip programini aldi.
Hocam bio33 ün programi cok basit ve anlasilirdi.Bunda ise hersey cok karisik olmasina ragmen günlük izlenimleri veriyor.Sahsen bio33 programi eski haline getirirse onu kullanmayi tercih ederim.Günlük izlenımleri sayıyor mu hocam diğer program. Api olayında bir sıkıntı çıktı mı
Hocam bio33 ün programi cok basit ve anlasilirdi.Bunda ise hersey cok karisik olmasina ragmen günlük izlenimleri veriyor.Sahsen bio33 programi eski haline getirirse onu kullanmayi tercih ederim.
34 yaşında adam KPSS mi hazırlanıyor anlayamadım hocam. Bir daha görüşürseniz durumu net öğrenirseniz memnun kalırız çünkü 1 haftadır arkadaşın girdiği yok foruma.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.