RoxiRox
Yasaklanmış
Valla bende bekliyorum, program yokken herşey acayip karışıyor ya.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ati alan üsküdari gecti beyler,,,,Ben dahil bir cok arkadas diger takip programini aldi.
bilenyok onu bilenyokHocam ben de gecmeyi dusunuyorum ancak o program api kullandigi icin fislenme ihtimali var mi diye kotu bi suphe giriyo aklima
Forumdan mesajlasmistik sinav falan demisti cidden
---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------
![]()
hocam bio33 öğretmenbiyoloji öğretmeni
Öğrencilerine sınav hazırlıyor
![]()
Otomatik güncelleme yaptım az önce izlenme sayıları vs herşey düzeldi..
Evet epeydir bu sürümde, yeni bir sürüm bekliyorubekliyoruz inşallah yakında gelir ve program stabilleşir.versiyon 2.6.1 yazıyor şuan
Evet hocam ama günlük sadece bir kere güncelliyor izlenmeleri.v2.5.9 kullanıyordum otomatik güncellemeyi çalıştırınca yeni güncelleştirme yok diyordu.Kendiliğinden otomatik güncelledi ve izlenme sayıları ve video sayıları gözükmeye başladı.
Merhaba Arkadaşlar;
Programın 2.7.0 versiyonu çıkmıştır.
2.7.0 Versiyonunda yapılanlar:
* Program ApiV3 sistemine geçirildi.
* Anlık izlenim ve dünya engeli uyarıları tekrar aktif edildi.
* Kanal detayı kısmında videolardan para kazanılıp kazanılmadığı gösterildi. Ayrıca dünya engeli yanında yaş kısıtlaması uyarısı da eklendi. Videonun beğenme, beğenmeme, yorum sayısı gibi özellikleri de eklendi.
* Eşleşenli videoları gösterme.(Eğer kanalın videolarının para kazanması açılmış ise ve programda kanal detayı kısmında gri dolar işaretleri varsa o videolara eşleşen gelmiş demektir.)
NOT: Programın kanalları kontrol edebilmesi için Ayarlar kısmından mutlaka bir defalığına API Key girilmelidir.
Hocam bugün adsense ödemelerinden önceki güzel haber için teşekkürlerMerhaba Arkadaşlar;
* Kanal detayı kısmında videolardan para kazanılıp kazanılmadığı gösterildi. Ayrıca dünya engeli yanında yaş kısıtlaması uyarısı da eklendi. Videonun beğenme, beğenmeme, yorum sayısı gibi özellikleri de eklendi.
* Eşleşenli videoları gösterme.(Eğer kanalın videolarının para kazanması açılmış ise ve programda kanal detayı kısmında gri dolar işaretleri varsa o videolara eşleşen gelmiş demektir.)
NOT: Programın kanalları kontrol edebilmesi için Ayarlar kısmından mutlaka bir defalığına API Key girilmelidir.
Hocam api key falan nasıl alıyoruz. Bu haber çok süper oldu.
Ayrıca hocam programdan güncelleme yapamıyorum. Bir yere upload eder misiniz.
Çok teşekkürler hocam. Elde olmayan nedenlerden dolayı gecikmeli oldu.Hocam bugün adsense ödemelerinden önceki güzel haber için teşekkürler![]()
Merhaba Arkadaşlar;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.