Bio33'ün Kanal Takip Programına Noldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şansıma tam zamanında bozuldu tam bi sistem oturtuyordum.inşallah biran önce düzelir.

Forumdan mesajlasmistik sinav falan demisti cidden

---------- Spam Engelliyici 00:24 ---------- Önceki Mesaj 00:23 ----------

9e71af47e7be72ffb7656683e16c3051.jpg

hocam bio33 öğretmen :) biyoloji öğretmeni :) Öğrencilerine sınav hazırlıyor :)

evet dershanede öğretmen olarak görevli olduğunu biliyorum bende..

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bundan sonra program yazılım vs satan arkadaşlarımızdan telefon skype vs gibi iletişim bilgileri alınırsa bu gibi durumlarda fazla sorun yaşamamış oluruz.neticede [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocamın programı güncelleyeceğine inanıyorum ama dedigim gibi iletişim bilgileri şart sorun yaşamamak adına

Muhtemelen yeni güncelleme gelince bizden de api girmemiz istenecek. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık hesabı.

Otomatik güncelleme yaptım az önce izlenme sayıları vs herşey düzeldi..

v2.5.9 kullanıyordum otomatik güncellemeyi çalıştırınca yeni güncelleştirme yok diyordu.Kendiliğinden otomatik güncelledi ve izlenme sayıları ve video sayıları gözükmeye başladı.

v2.5.9 kullanıyordum otomatik güncellemeyi çalıştırınca yeni güncelleştirme yok diyordu.Kendiliğinden otomatik güncelledi ve izlenme sayıları ve video sayıları gözükmeye başladı.
Evet hocam ama günlük sadece bir kere güncelliyor izlenmeleri.

Merhaba Arkadaşlar;
Programın 2.7.0 versiyonu çıkmıştır.

2.7.0 Versiyonunda yapılanlar:
* Program ApiV3 sistemine geçirildi.
* Anlık izlenim ve dünya engeli uyarıları tekrar aktif edildi.
* Kanal detayı kısmında videolardan para kazanılıp kazanılmadığı gösterildi. Ayrıca dünya engeli yanında yaş kısıtlaması uyarısı da eklendi. Videonun beğenme, beğenmeme, yorum sayısı gibi özellikleri de eklendi.
* Eşleşenli videoları gösterme.(Eğer kanalın videolarının para kazanması açılmış ise ve programda kanal detayı kısmında gri dolar işaretleri varsa o videolara eşleşen gelmiş demektir.)

NOT: Programın kanalları kontrol edebilmesi için Ayarlar kısmından mutlaka bir defalığına API Key girilmelidir.

Merhaba Arkadaşlar;

* Kanal detayı kısmında videolardan para kazanılıp kazanılmadığı gösterildi. Ayrıca dünya engeli yanında yaş kısıtlaması uyarısı da eklendi. Videonun beğenme, beğenmeme, yorum sayısı gibi özellikleri de eklendi.
* Eşleşenli videoları gösterme.(Eğer kanalın videolarının para kazanması açılmış ise ve programda kanal detayı kısmında gri dolar işaretleri varsa o videolara eşleşen gelmiş demektir.)

NOT: Programın kanalları kontrol edebilmesi için Ayarlar kısmından mutlaka bir defalığına API Key girilmelidir.

Hocam api key falan nasıl alıyoruz. Bu haber çok süper oldu.

Ayrıca hocam programdan güncelleme yapamıyorum. Bir yere upload eder misiniz.

Merhaba Arkadaşlar;

Hocam bugün adsense ödemelerinden önceki güzel haber için teşekkürler :)

Hocam api key falan nasıl alıyoruz. Bu haber çok süper oldu.

Ayrıca hocam programdan güncelleme yapamıyorum. Bir yere upload eder misiniz.

Hocam müsait olunca anlatımını ekleyeceğim. Kanal takip konusu aktif olunca link ekleyeceğim. Şimdilik buradan indirebilirsiniz.
https://yadi.sk/d/8XwoQkzigo5mn

Hocam bugün adsense ödemelerinden önceki güzel haber için teşekkürler :)
Çok teşekkürler hocam. Elde olmayan nedenlerden dolayı gecikmeli oldu. :(

Merhaba Arkadaşlar;

adamsın.birde bu Kanal Bulma programını güncellesen hocam ? özellikle kanalların partner bilgilerini alamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri