Bios Güncelleme yarıda kaldı ekran gelmiyor

hocam foxconn markası öyle birşey yoktur

çizgi elektronikle konusmanızı tavsiye ederim : Çizgi Elektronik | İletişim & Profil

---------- Spam Engelliyici 01:29 ---------- Önceki Mesaj 01:27 ----------

hocam foxconn markası öyle birşey yoktur

ayrıca öyle bişeyin olmaması saçma olurdu. neticede üretirken bios yazabildiklerine göre sonradanda yazabilirler. tabi onlarda özel cihazlar var. bizim yaptığımız yoldan yapmazlar.

marka duymadığım bir marka 775 pin gibayte al..

haklısın madem böyle dion işlemciyi iade edeyim anakartıta sonra alayım o zaman bana max 400tl anakart ve işlemci öner çabuk :)

Intel Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci

Gigabyte H81M-S2PV Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart

331 TL tutuyor hocam bu ikili. Bu işlemci sana her türlü yeterde benim tavsiyem biraz daha bütçe zorlayıp FX6300 veya İ3 4150 alman. Ama alırsan dikkat et İ3 4150'de bios güncelleme istiyor :D

aynı durum benim başımada geldi anakart arıza yapmış hocam onarılmaz servise yollayın belki birebir değişim yaparlar ama yollarken tabi bios yaparken demeyin bilmediğim bir nedenden dolayı arıza yaptı diyin.

Bir ihtimal biosu resetlemeyi deneyin. Ya bios pilini çıkartıp power pinlerine sürtün ya bios reset jumperını kullanın (3 pinli oluyor, jumperı söküp diğer pine takın), power tuşuna bir kaç sefer basın. Daha sonra jumperı eski konumuna getirin.

ekran kartı kullanılmaz dedi 160tlye yeni taktı o anakartta ramlerde sorun çıktı onla uğraşıyor dedim sökmüşken 4gb ram ekle 120 tl bakalım yapabilcekmi 280tlye patladı işilik almıcakmış :p

ekran kartı kullanılmaz dedi 160tlye yeni taktı o anakartta ramlerde sorun çıktı onla uğraşıyor dedim sökmüşken 4gb ram ekle 120 tl bakalım yapabilcekmi 280tlye patladı işilik almıcakmış :p

hocam güvenmiceksin bende götürmüştüm ana kart kullanılmaz halde dedi 150 tl para istedi başka yere götürdüm format attı düzeldi bilgisayar herkes işine düşeni söylüyor

hocam güvenmiceksin bende götürmüştüm ana kart kullanılmaz halde dedi 150 tl para istedi başka yere götürdüm format attı düzeldi bilgisayar herkes işine düşeni söylüyor

yok çevredeki en iyi bilgisayarcılardan zaten görüntü gelmiyor format atamaz 2pcde anakart gidik dedi şimdi biostan ayar yapmaya çaışıyordum bakalım nolcak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri