kayipsans
Yasaklanmış
arkadaşlar taa hiç girmediğim bir kanalım vardı, bir abone mesaj göndermiş daha bugün gördüm aslında çok umursamam böyle birşeyi ama , translate den çevirdiğim kadarıyla beni kaybetmek istemiyorsan falan demiş, dedim acaba intihar falanmı edecek aman kimsenin hayatına mal olmayalım , bakın mesaj bu
저 bj이요 입니다.
작성자분이 올리신 저의 동영상 때문에 굉장히 곤란하고 힘든 상황에 처하게 되었습니다. 현재 저는 방송도 다 그만둔 상태입니다.
제가 원래 다니고 있던 직장내에 제가 방송했다는 사실이 유포되면서 법적인 문제까지도 가게 되었습니다. 만약에 그렇게 된다면 지금 저는 유투브에 올라와있는 저의 동영상을 가지고 내리기 위해 수단과 방법을 가리지 않을 것입니다.
부디 부탁드립니다.
제가 다른곳에 도움을 청하거나 작성자 분을 신고하지 않도록 먼저 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다.
제발 부탁드립니다.
작성자분이 제 동영상으로 무엇을 얻으실 수 있는지는 모르겠으나,
전 저를 홍보해주시길 원하지도 않으며, 제 모습이 이렇게 보여지는것도 원하지않습니다.
제 동영상을 올리면서 얻으시는게 제가 잃는것보다 크지 않으시다면
절 위해서라도 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다..
제발 부탁드립니다.
bu türkçe translate
Bu bj olduğunu E.O.
Dakika olrisin Yazar çünkü benim video çok zor ve sert bir durumla karşı karşıya kaldı. Ben de mevcut durumu yayın durdurdu duyuyorum.
Çalışmalarında olduğu gibi ben mağazasında bile hukuki konuları yayılıyor olması, orijinal yayın sırasında uygulandı yapıyordu. Eğer öyleyse, şimdi benim videolar Youtube yayınlanan yapmak için herhangi bir araç olmayacak eğer.
Isteyiniz.
Ben yazar, videoyu silmek istiyorum düşünüyorum ilk dakika bildirmek için başka bir yerde ya da yardım istedi.
Isteyiniz.
Yazar dakika, ama benim itneunjineun videolarını bulabilirsiniz ne yapacağını bilmiyorum,
Haejusigil benim görünümü böyle bir şey görmedim istemiyorum, bütün beni teşvik etmek istemiyorum.
Eğer ben kaybetmek ne fazla yaparsanız sadece benim videoları alamadım Raising
Ben umut ... için herhangi bir hüküm videoyu silmek için düşünüyorum
Isteyiniz.
저 bj이요 입니다.
작성자분이 올리신 저의 동영상 때문에 굉장히 곤란하고 힘든 상황에 처하게 되었습니다. 현재 저는 방송도 다 그만둔 상태입니다.
제가 원래 다니고 있던 직장내에 제가 방송했다는 사실이 유포되면서 법적인 문제까지도 가게 되었습니다. 만약에 그렇게 된다면 지금 저는 유투브에 올라와있는 저의 동영상을 가지고 내리기 위해 수단과 방법을 가리지 않을 것입니다.
부디 부탁드립니다.
제가 다른곳에 도움을 청하거나 작성자 분을 신고하지 않도록 먼저 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다.
제발 부탁드립니다.
작성자분이 제 동영상으로 무엇을 얻으실 수 있는지는 모르겠으나,
전 저를 홍보해주시길 원하지도 않으며, 제 모습이 이렇게 보여지는것도 원하지않습니다.
제 동영상을 올리면서 얻으시는게 제가 잃는것보다 크지 않으시다면
절 위해서라도 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다..
제발 부탁드립니다.
bu türkçe translate
Bu bj olduğunu E.O.
Dakika olrisin Yazar çünkü benim video çok zor ve sert bir durumla karşı karşıya kaldı. Ben de mevcut durumu yayın durdurdu duyuyorum.
Çalışmalarında olduğu gibi ben mağazasında bile hukuki konuları yayılıyor olması, orijinal yayın sırasında uygulandı yapıyordu. Eğer öyleyse, şimdi benim videolar Youtube yayınlanan yapmak için herhangi bir araç olmayacak eğer.
Isteyiniz.
Ben yazar, videoyu silmek istiyorum düşünüyorum ilk dakika bildirmek için başka bir yerde ya da yardım istedi.
Isteyiniz.
Yazar dakika, ama benim itneunjineun videolarını bulabilirsiniz ne yapacağını bilmiyorum,
Haejusigil benim görünümü böyle bir şey görmedim istemiyorum, bütün beni teşvik etmek istemiyorum.
Eğer ben kaybetmek ne fazla yaparsanız sadece benim videoları alamadım Raising
Ben umut ... için herhangi bir hüküm videoyu silmek için düşünüyorum
Isteyiniz.