Bir abonem mesaj göndermiş KORECE bilen ?

kayipsans

Yasaklanmış
arkadaşlar taa hiç girmediğim bir kanalım vardı, bir abone mesaj göndermiş daha bugün gördüm aslında çok umursamam böyle birşeyi ama , translate den çevirdiğim kadarıyla beni kaybetmek istemiyorsan falan demiş, dedim acaba intihar falanmı edecek aman kimsenin hayatına mal olmayalım , bakın mesaj bu

저 bj이요 입니다.
작성자분이 올리신 저의 동영상 때문에 굉장히 곤란하고 힘든 상황에 처하게 되었습니다. 현재 저는 방송도 다 그만둔 상태입니다.
제가 원래 다니고 있던 직장내에 제가 방송했다는 사실이 유포되면서 법적인 문제까지도 가게 되었습니다. 만약에 그렇게 된다면 지금 저는 유투브에 올라와있는 저의 동영상을 가지고 내리기 위해 수단과 방법을 가리지 않을 것입니다.
부디 부탁드립니다.
제가 다른곳에 도움을 청하거나 작성자 분을 신고하지 않도록 먼저 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다.
제발 부탁드립니다.
작성자분이 제 동영상으로 무엇을 얻으실 수 있는지는 모르겠으나,
전 저를 홍보해주시길 원하지도 않으며, 제 모습이 이렇게 보여지는것도 원하지않습니다.
제 동영상을 올리면서 얻으시는게 제가 잃는것보다 크지 않으시다면
절 위해서라도 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다..
제발 부탁드립니다.

bu türkçe translate

Bu bj olduğunu E.O.
Dakika olrisin Yazar çünkü benim video çok zor ve sert bir durumla karşı karşıya kaldı. Ben de mevcut durumu yayın durdurdu duyuyorum.
Çalışmalarında olduğu gibi ben mağazasında bile hukuki konuları yayılıyor olması, orijinal yayın sırasında uygulandı yapıyordu. Eğer öyleyse, şimdi benim videolar Youtube yayınlanan yapmak için herhangi bir araç olmayacak eğer.
Isteyiniz.
Ben yazar, videoyu silmek istiyorum düşünüyorum ilk dakika bildirmek için başka bir yerde ya da yardım istedi.
Isteyiniz.
Yazar dakika, ama benim itneunjineun videolarını bulabilirsiniz ne yapacağını bilmiyorum,
Haejusigil benim görünümü böyle bir şey görmedim istemiyorum, bütün beni teşvik etmek istemiyorum.
Eğer ben kaybetmek ne fazla yaparsanız sadece benim videoları alamadım Raising
Ben umut ... için herhangi bir hüküm videoyu silmek için düşünüyorum
Isteyiniz.

spam yapıyoruz da, neyi silicem onu söylesin sileyim anlamadımki hiç bir şey, kanalımdada ne telif var ne topluluk

Videoyu silmenizi rica ediyor silmezseniz telif atacakmış.

sileyim silmesinede, hangi videoyu kastetmiş bu arkadaş

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

ben zor durumda kaldım falan diyor ama ? bu arada atan kişinin kanalına baktım ne bir video ne birşey var

spam mesajda olabilir ingilizce konuşmasını teklif edin o zaman belli olur.

Dilimi seveyim :D

Hangi video oldugunu sorun hocan korece ingilizce iki şekilde sorun

Korecem Çok İyidir :) Diyorki kardeşim benim videolarımı almışsın tamam ama sil lütfen onları seni birkez uyarıyorum aksi taktirde hukuki yollra başvuracağım videoları sildirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama bu videolar bende zaten var uzun bir şekilde rica ediyorum sil videoları yoksa gerisine karışmam

Korecem Çok İyidir :) Diyorki kardeşim benim videolarımı almışsın tamam ama sil lütfen onları seni birkez uyarıyorum aksi taktirde hukuki yollra başvuracağım videoları sildirmek için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama bu videolar bende zaten var uzun bir şekilde rica ediyorum sil videoları yoksa gerisine karışmam

bi an bu mesajı atan sen zannettim :D

videoyu kaldırmazsan tum kore yi salacam üzerine yazmıs sanırım :D

videoyu kaldırmazsan tum kore yi salacam üzerine yazmıs sanırım :D

bizim canımız yanmaz gardaş :D

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

yalnız translate'i yaparken türklere özgün üslubuda unutmamışız :D

rica falan ediyorsa kırmayız tabi sileriz fakat, eşleşenler vardı onları sildim onlarımı diyordu ki koreli kız kardeşimiz...

şaka bi yana yalnız attığı hesaba baktım hiç video falan yok , niye madem orjinal hesaptan sildirmiyor, benim şüpelendiğim bu arkadaşın videosu youtube a düştüde her yerden sildirmeyemi calisiyor ?

eminmisiniz tam olarak çevirinin bu olduğuna ?

gerçekten uğraşıyorum sorunu bulmak için olduda bulamadık sorunu, tüm kanalı silmem gerekir ki bunuda ben yapamam, o videoyu bulamadık koreden hukuki olarak ne yapabilir bana bu ? zaten eşleşenleri sildik.

Videoyu silmezsen üzerine Battal Gazi'nin torunu Vank Yu gibi atlayacağım diyor :)

bizim canımız yanmaz gardaş :D

---------- Spam Engelliyici 21:32 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

yalnız translate'i yaparken türklere özgün üslubuda unutmamışız :D

rica falan ediyorsa kırmayız tabi sileriz fakat, eşleşenler vardı onları sildim onlarımı diyordu ki koreli kız kardeşimiz...

şaka bi yana yalnız attığı hesaba baktım hiç video falan yok , niye madem orjinal hesaptan sildirmiyor, benim şüpelendiğim bu arkadaşın videosu youtube a düştüde her yerden sildirmeyemi calisiyor ?

eminmisiniz tam olarak çevirinin bu olduğuna ?
hocam işin kısası videoları kaldırmaya çalışıyor yalvarıyor lütfen kaldır kaldırmanı umuyorum vs şeyler diyor gerisi sana kalmış

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

arkadaşlar taa hiç girmediğim bir kanalım vardı, bir abone mesaj göndermiş daha bugün gördüm aslında çok umursamam böyle birşeyi ama , translate den çevirdiğim kadarıyla beni kaybetmek istemiyorsan falan demiş, dedim acaba intihar falanmı edecek aman kimsenin hayatına mal olmayalım , bakın mesaj bu

저 bj이요 입니다.
작성자분이 올리신 저의 동영상 때문에 굉장히 곤란하고 힘든 상황에 처하게 되었습니다. 현재 저는 방송도 다 그만둔 상태입니다.
제가 원래 다니고 있던 직장내에 제가 방송했다는 사실이 유포되면서 법적인 문제까지도 가게 되었습니다. 만약에 그렇게 된다면 지금 저는 유투브에 올라와있는 저의 동영상을 가지고 내리기 위해 수단과 방법을 가리지 않을 것입니다.
부디 부탁드립니다.
제가 다른곳에 도움을 청하거나 작성자 분을 신고하지 않도록 먼저 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다.
제발 부탁드립니다.
작성자분이 제 동영상으로 무엇을 얻으실 수 있는지는 모르겠으나,
전 저를 홍보해주시길 원하지도 않으며, 제 모습이 이렇게 보여지는것도 원하지않습니다.
제 동영상을 올리면서 얻으시는게 제가 잃는것보다 크지 않으시다면
절 위해서라도 동영상을 삭제해 주셨으면 좋겠습니다..
제발 부탁드립니다.

bu türkçe translate

Bu bj olduğunu E.O.
Dakika olrisin Yazar çünkü benim video çok zor ve sert bir durumla karşı karşıya kaldı. Ben de mevcut durumu yayın durdurdu duyuyorum.
Çalışmalarında olduğu gibi ben mağazasında bile hukuki konuları yayılıyor olması, orijinal yayın sırasında uygulandı yapıyordu. Eğer öyleyse, şimdi benim videolar Youtube yayınlanan yapmak için herhangi bir araç olmayacak eğer.
Isteyiniz.
Ben yazar, videoyu silmek istiyorum düşünüyorum ilk dakika bildirmek için başka bir yerde ya da yardım istedi.
Isteyiniz.
Yazar dakika, ama benim itneunjineun videolarını bulabilirsiniz ne yapacağını bilmiyorum,
Haejusigil benim görünümü böyle bir şey görmedim istemiyorum, bütün beni teşvik etmek istemiyorum.
Eğer ben kaybetmek ne fazla yaparsanız sadece benim videoları alamadım Raising
Ben umut ... için herhangi bir hüküm videoyu silmek için düşünüyorum
Isteyiniz.

Hocam Şunu Yaz Gönder

난 당신이 영어를 쓸 수 있습니다, 당신을 이해하지 않습니다

hocam işin kısası videoları kaldırmaya çalışıyor yalvarıyor lütfen kaldır kaldırmanı umuyorum vs şeyler diyor gerisi sana kalmış

---------- Spam Engelliyici 21:42 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

Hocam Şunu Yaz Gönder

난 당신이 영어를 쓸 수 있습니다, 당신을 이해하지 않습니다

yav zaten nerden mesaj atıldığınıda çözemedim bana yorum olarakmı atmış nedir hangi videoya attığınıda bulamadım nasıl cevap atıcam ben buna ?

ve ne yazıyor orada

siliveceksen siliveer,silivermeceksen siliveecekler var.demis kendisi.:D

yav zaten nerden mesaj atıldığınıda çözemedim bana yorum olarakmı atmış nedir hangi videoya attığınıda bulamadım nasıl cevap atıcam ben buna ?

ve ne yazıyor orada
Hocam "Bu benim videom beni çok zor bir durumda bıraktı sert koşullarla karşı karşıyayım lütfen videomu silin" diyor işte

Hocam "Bu benim videom beni çok zor bir durumda bıraktı sert koşullarla karşı karşıyayım lütfen videomu silin" diyor işte

mesaj attım kendisine de ulan hangi video acaba hala çözemedim bana ileti olarak göndermiş videoya yorum yapmamış, bahsedilen video hakkında birşey söylemişmi ? kanalımda bakayım ona, kimseyi zor duruma düşürmeyelim ya hiç böyle birşey olsun istemem

mesaj attım ingilizce yaz diye.

mesaj attım kendisine de ulan hangi video acaba hala çözemedim bana ileti olarak göndermiş videoya yorum yapmamış, bahsedilen video hakkında birşey söylemişmi ? kanalımda bakayım ona, kimseyi zor duruma düşürmeyelim ya hiç böyle birşey olsun istemem

mesaj attım ingilizce yaz diye.

hocam istersen kanalının linkini pm at bakayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri