Bir Adım Bir Mutluluk Sosyal Yardımlaşma Projesi

werthebb

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.Gaziantep Üniversitesi'nde okumaktayım.Sizlere 2 arkadaşımla birlikte başlattığımız bir sosyal yardımlaşma projesinden bahsetmek istiyorum.Bizler köy okullarına yardım götürmeyi amaçlıyoruz.Bu yardımları,okulun kırtasiye veya spor malzemeleri gibi ihtiyaçlarını öğrendikten sonra karşılayabildiğimiz kadarını karşılayıp okullara götürüyoruz.Biz bu yola yeni çıktık ve henüz 2 etkinlik yaptık.İlk 2 etkinliğimizi kendi imkanlarımızla ve kitap ayracı satarak karşıladık.

Bu yazıyı yazma amacım daha çok kişiye ulaşma çabası.Sosyal medya hesaplarımız ile bu etkinliklerimizi duyurmaya çalışıyoruz.Yardım yapmak isteyenler,fazla kırtasiye malzemesi olanlar var ise sayfamızdan ya da forumdan bana ulaşabilirsiniz arkadaşlar.Sayfamızı beğenseniz bile yeterli bizim için.Önemli olan bizim için bir kitleye ve daha çok çocuğa ulaşmak.

Hayat bir birikim.İnsanlar ne biriktirir ise onunla yaşar onunla anılır.Bizler tebessüm biriktirmek,minik yüreklere yardımlaşmanın tohumunu bırakmak ve mutlu etmek için ilk adımımızı attık.

Facebook Sayfamız :https://www.facebook.com/biradimbirmutluluk
Twitter Sayfamız : https://twitter.com/1adim1mutluluk
Instagram : birmutlulukbiradim

17903438_285508285239526_7246050910679871682_n.jpg

18034243_289683021488719_4102400973794623024_n.jpg

Son düzenleme:
tebrikler proje gayet güzel inşallah devamını getirir ve sürekliliğini sağlarsınız

Çok teşekkür ederim.Gayemiz o şekilde.Derslerimizden,sınavlarımızdan firsat buldukça yapmaya çalışıyoruz.Bu ay da bir etkinlik planımız var.Umarım daha çok kişiye ulaşarak bu şekilde devam eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri