bir adsense bir cok kanal

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
forumda gördümde bazı arkadaslar tek bir adsense kanalına +50 kanal baglıyor böyle yapmak yerine bi adsense max 50 kanal baglayıp bir kac adsense hesabı acsanız daha mantıklı olur gibi geldi bana

Ben o şekilde karar aldım. Aktif olarak 2 haftadır çalışıyorum ve bir musibet bin nasihatten iyidir mantığı ile forumda ehil olan arkadaşların tecrübelerini okudum ve kendime özgün bir yol buldum. 10-15 kanal da bir adsense hesabı açacağım. 2 adette özgün kanalım var. Onlarıda zaten ayrı bir adsense hesabında tutuyorum.

1 pcden çok adsense riskli yalnız,çoklu hesapda riskttir.bi hesap banlanırsa digerleride tehlike altına giriyor...

1 pcden çok adsense riskli yalnız,çoklu hesapda riskttir.bi hesap banlanırsa digerleride tehlike altına giriyor...

bencede böylesi daha mantıklı.en azından kanlalrı kurtarabilrisin ama adsenseyi kurtaramazsın.ayrıca max 2 adsense yeterli.bi adsensende mesela a türünden diğerine b türünden videolar dolu kanalar açarsak daha mantıklı olur

eğer riskliyse google neden 500 kanal bağlayabiliyorsunuz diyor ? sanırım o riski biz yaratıyoruz eğer çok kanal riskli olsaydı google izin vermezdi. burada çözmemiz gereken bir konu var neden 200 300 kanal açtığımız da toplu halde kanalların para kazanma gitme ihtimali oluyor. düşünmemiz gereken konu bu. neden ?

Adsense çok kanal bağlamanız adsense açısından sakıncalı bir durum değil arkadaşlar öyle olsa zaten bir limit belirlerdi adsense, ancak şöyle bir durum var adsense hesabınıza 300 kanal bağladınız ve ay sonu 1 hesap yüzünden para kazanmanız kapatıldı, bu durumda 300 kanalı ip değiştirip para kazanmaya açmanız zaten 3 gün sürer oda hiç ara vermezseniz :)

Yani çok kanal değil sorun kanala yükldikleriniz önemli, eğer telif, content id yada topluluk ihlali almayacak videolardan eminseniz ve 300 kanal yaratacak zamanınız varsa en çok böyle kazanırsınız, sen yapıyormusun diye sorarsanız cevabım hayır, çünkü işimden dolayı o zamanı bulamadım, 10 kanal bağlı para kazanması kapalı adsense mi açmaya zamanım olmadı henüz :)
Ancak en önemli nokta şu; video sizin özgün videonuz bile olsa youtube un topluluk ihlali olayını biliyorsunuz, size gıcık olan yada videonuza gıcık olan 3 arkadaş toplanıp flaglarsa özgünde olsa para kazanmanız kapanabilir, yani işin özü bu işin garantisi yok, ne kadar çok adsense ne kadar çok kanal o kadar para, tek adsense umut bağlamayın asla üzülürsünüz, benim çalışma şeklim 6 adsense, her adsense de 25 kanal, 3 adsense şu an pinleri girildi ödeme alıyorum diğer 3 i bu ay belli olacak pini yola çıkması, asla adsense ve kanallara aynı ipden girmem, sürekli değiştirip girerim buda benim kendimce aldığım tedbir belki birinize faydası olur, saygılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri