Bir AdSense hesabına erişiminiz iptal edildi

• Kullanıcı ali51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ali51

Kayıtlı Üye
5-6 ay önce satın aldığım ancak 2 hafta önce kullanma fırsatı bulduğum bir adsence mailine gelen mesaj;

Merhaba,

Yayıncı kimliği pub-7632313587........ olan AdSense hesabına erişiminiz,
hesap yöneticisi ....... [MENTION=36529]Gmail[/MENTION].com tarafından iptal edildi.

Bu değişikliğin yanlışlıkla yapıldığını düşünüyorsanız, lütfen ilgili
hesap yöneticisiyle doğrudan görüşün. Google AdSense'in kullanıcılar
arasındaki erişim anlaşmazlıklarında aracılık yapmasının mümkün
olmadığını lütfen unutmayın.

AdSense hesaplarına erişimle ilgili daha fazla bilgi edinmek için
lütfen şu adresi ziyaret edin:
support. google. com/adsense/answer...........

Yukarıdaki bağlantılardan herhangi birini tıklayamıyorsanız, yeni bir
tarayıcı penceresi açın ve URL'yi kopyalayıp buraya yapıştırın.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

forumda baktım da konusunu bulamadım, satın aldığım kişinin bu şekilde bir girişimi olmuş olabilir mi ? çünkü e-postada ismi geçen mailin kendisine ait olduğunu düşünüyorum. konu hakkında bilgi veya görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim. teşekkür ederim şimdiden

adsense hesabı duruyor.senin mail yöneticilikten çıkarılmış...

ya kurtarma yöntemiyle maile girip seni attı,
yada adsense de onun maili yönetici olarak kayıtlı duruyordu,girdi seni attı...
her türlü başka bir mail tarafından yöneticiliğe ulaşılıp senin mailin erişimi kapatılmış.

Konuya etiketlenmişim yanlışlıkla. :)

Dolandırılmışsın elemanın nickini verde bizde dikkat edelim attıralım forum dan

kısaca satın aldığın kişi adsense gelir getirmeye başlayınca yetkini alıp geri almış satın aldığınız kişi irtibata geçin eğer gerçekten dolandırma amaçlı yaptıysa nick yazın bizde dikkatli olalım

yaz nicki ni adını soyadını google da ifşa edelim dolandırıcının

kimden satın aldıysan çalmışlar hocam. ifşa edin kimden aldıysanız herkes dikkatli olsun

Başka bi yönetici maili ekleyip senin maili cıkarmıs adsenseden kim olduğunu söyle de başkası da yanmasın.

kendisine ulaşmaya çalışıyorum durumu düzeltmesini bekleyeceğim ifşa etmeden önce, umarım yanlışlıkla olmuştur ve telafisi vardır aksi halde zararım çok büyük :(

kendisine ulaşmaya çalışıyorum durumu düzeltmesini bekleyeceğim ifşa etmeden önce, umarım yanlışlıkla olmuştur ve telafisi vardır aksi halde zararım çok büyük :(

Bu yanlışlıkla olacak bir şey değil elinden geleni ardına koyma yazık günah

Hemen şikayet konusu açın. Her kimse açıklamasını orada yapsın bence. Çünkü; siz konuyu açmadan önce eğer başkaları da satın alırsa bu da kötü olur muhtemelen. Büyük geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda güzelce çözüme kavuşur.

Mevzu nedir şimdi. ? Ne oldu birader kim neyi çalmış. ? Anlamadan dinlemeden hırsız damgasını basmışsınız adama. Ramazan günü ayıptır günahtır. Kaçtığımız yok mevzu neyse çözeriz insallah. Hele bi olayı anlayalımda.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri