Özgün olanlar istediği miktarı çeker.
Bankalar demez mi bu para nerden geliyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Özgün olanlar istediği miktarı çeker.
O kadar parayı kazanan bir kişinin kurumsallaşması lazım ve vergi ödemesi lazım. Yoksa maliye adamın tepesine bir biner lanet edersiniz.Bankalar demez mi bu para nerden geliyor?
O kadar parayı kazanan bir kişinin kurumsallaşması lazım ve vergi ödemesi lazım. Yoksa maliye adamın tepesine bir biner lanet edersiniz.![]()
yaptığımız bu işin bu devletin kaynaklarıyla en ufak alakası yokken haraç öder gibi onlara para ödememizin gerekçesi var mı? böyle zorunluluk olur mu? bu vergi olayından bi şekilde sıyrılmamız lazım, lazım ki birileri oğullarına bizim vergilerle gemicikler almaya devam edemesin. kendi emeğimizin karşılığının son kuruşuna kadar hesaplarımızda görebilelim.
O kadar parayı kazanan bir kişinin kurumsallaşması lazım ve vergi ödemesi lazım. Yoksa maliye adamın tepesine bir biner lanet edersiniz.![]()
yaw yinemi vergi !!!!!
alın paranızı gönül rahatlığıyla yiyin ve sesinizi çıkarmayın !!!
biraz açıklayıcı anlat hocam şehir efsanesi gibi sürekli ortalıkta dönüyor şu yıllık 20 bin üzeri kazanç durumunda vergiye tabii tutulma olayı. sen tam olarak bildiklerini anlat ki biz de yorum katabilelim. yiyin geçin demekle olmuyor işte.
biraz açıklayıcı anlat hocam şehir efsanesi gibi sürekli ortalıkta dönüyor şu yıllık 20 bin üzeri kazanç durumunda vergiye tabii tutulma olayı. sen tam olarak bildiklerini anlat ki biz de yorum katabilelim. yiyin geçin demekle olmuyor işte.
Google o işi hallediyor kesintileri boşuna yapmıyor diye biliyorum.
Googleyi seviyorum <3 guven ve tecrübe dolu yorumlarinida ayrı bi seviyorumTek hesap 5 haneli defalarca ödeme aldım!
Şehir efsanesi, yüksek miktarda ödeme alan inceleniyor durumu...
Güven bana![]()
mına mına
arkadaşlar ÖZGÜN olupta cok cok iyi kazanan kanallar nasıl cekiyor parayı aylık 70 80 bin tl kazanan kanallar?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.