Bir Adsenseye Kaç Kanal Bağlıyorsunuz

Ben bağlıyorum sıkıntı yok ama 3ü geçmemek lazım.

Min=5 Kanal
Max=15 Kanal
Adsenselerime bu sekilde kanal bagliyorum herhangi bir sorun olmuyor

günlük 10 tl olana kadar bağlıyorum ben.

Kapanmalardan önce kullandığınız adsenseleei kullanıyor musunuz? Yeni adsense mi açtınz elimde eski TR ler var da yazan olursa sevinirim.

Sizce bir adsenseye birden fazla kanal bağlamak risklimi şuanda? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Kanal eğer aylık 5.000 TL kazandırıyorsa bu adsenseye başka bir kanal bağlamak tabiki riskli...

Ama kanalların tanesi aylık 100-200 TL kazandırıyordur Max 3 kanal bağlamak en iyisi... Kanallar düşük te kazandırsa 3 kanaldan fazlası her zaman risk teşkil etmektedir.

Ben 15 kanal bağlıyorum diyen arkadaşlar veya ben 50 kanal bağlıyorum diyen arkadaşlar bağlayabilir ve belli bir süre adsense problemi yaşamayabilirler ama merak ediyorum 1 kanal aylık 5.000 TL kazandırırken bu adsenseye başka kanal bağlayacak veya 20 kanalın bağlı olduğu bir adsensede 1 kanal aylık 5.000 TL yi gördüğünde bu kanalı boş bir adsenseye taşımayacak kaç tane babayiğit var acaba :D

BOL KAZANÇLAR...

Uzun süredir adsense kullanmıyorum. Konu açılmışken benimde bir sorum olacak. Bir kanal herhangi bir sebepten kapanınca diğer kanalların para kazanmasının kapanmasına veya adsensenin banlanmasına sebep oluyormu? Yada kaç kanala kadar tölerans gösteriliyor?

Adsense açmak bedava. Her kanalı kendi adsense'ine bağlıyorum. 1 dakikamı almıyor. Neden risk alayım ki..

Spama düşünce hepsi birden arayla gidiyor zaten.
Şuan açılan yeni adsenselerde zaten spama düşüyor, yani 15 tane bağlayıp riske girmeye gerek yok.
Açıp adsense bakarım eğer spamdan kapanmazsa kanal 2-3 bağlamak mantıklı.

hocam 10k onaylarını nasıl alıyorsun. yani kaç kanal başvurduysam red yiyor.

Valla hocam 10K benim de takıldığım mevzu. Ama şöyle söyliyim:
1-Satın aldığım mailler ile açtığım 3 kanal yaptım hepsi haraketli arka plan renderlıydı. Ve çizgifilmdi. 3'ü de onay aşamasında yani geçemeyince direk kapandı.
2-Kendi açtığım mailler ile yaptığım 4 dizi kanalı vardı. Hepsi eşleşenliydi. Sadece 1 kanalda eşleşenli eşleşensiz karışık vardı. 4 ü de red yedi ama kapanmadı!!!!!!! Aradan 1 ay geçti o eşleşenli eşleşensiz karışık olan kanaldan eşleşenli videoları sildim. Bu arada rendersız full ekran. Ve tekrar başvurdum onaylandı 2. başvurumda.
3- Full ekran çizgifilm ile başvuru yaptım rendersız. O da onaylandı.

Sonuç: Satın aldığım maillerle ile açtığım kanallar red yiyince kapandı direk. Artık ondan mı içerikten mi renderdan mı bilmiyorum. Ama full ekran eşleşensiz olan videolar ile geçtim sorunsuz.

Artık siz ne anlarsanız işte...

Uzun süredir adsense kullanmıyorum. Konu açılmışken benimde bir sorum olacak. Bir kanal herhangi bir sebepten kapanınca diğer kanalların para kazanmasının kapanmasına veya adsensenin banlanmasına sebep oluyormu? Yada kaç kanala kadar tölerans gösteriliyor?

Mesela adsensede 3 kanal var diyelim. 1 kanal herhangi bir sebepten kapanırsa;

1- Diğer kanallara hiç bir şey olmayabilir.
2- Diğer kanalların para kazanması gidebilir.
3- Adsense banlanır diğer kanallar da kapanır.

Yani hiç belli olmuyor. Şans...

BOL KAZANÇLAR...

o değilde türk adsense açıp ,spam yabancı içerik atıp kanalı bağlayıp aylarca adsensesi kazanan, kaç tane babayiğiğit spamcı var acaba merak ediyorum kaç tane

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri