Bir Amerikalıdan Türk Kızı Taklidi

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
seni kastetmedim 1, bir hort boşa attığım bir mesajımı göster amenna 2, kaaç tane gereksiz kilit gördüm kilitin mantığını anlayamamış modlar var sözüm onlara 3,
Bende Robert Downey JR Hayranıyım ;) 4

Beni kastettin diye söylemedim zaten ancak modlar dediğin zaman bende giriyorum işin içine varsa öyle tanıdığın ettiğin bir mod yaz direk ismini şikayet etmek senin ve herkesin en doğal hakkı. Boşa kullandığın mesaj kişiye göre değişir konu dışında edilen konuşmalardaki mesajlar sizin açınızdan dolu benim veya bir başkası açısından boştur bu tartışmadan öteye getirmez konuyu. Konuları kilitleyen modlar sebepsiz yere zevk olsun diye yapmıyor illaki bir tartışma ortamına veya başka birşeye gerek yok bunların oluşabileceği bir zemin olması bile bazı zamanlar yetebiliyor tabiki sonuçta insan hali buda herkes hata yapmış olabilir. Robert Downey jr hayran kalınmayacak adam mı ;)

Beni kastettin diye söylemedim zaten ancak modlar dediğin zaman bende giriyorum işin içine varsa öyle tanıdığın ettiğin bir mod yaz direk ismini şikayet etmek senin ve herkesin en doğal hakkı. Boşa kullandığın mesaj kişiye göre değişir konu dışında edilen konuşmalardaki mesajlar sizin açınızdan dolu benim veya bir başkası açısından boştur bu tartışmadan öteye getirmez konuyu. Konuları kilitleyen modlar sebepsiz yere zevk olsun diye yapmıyor illaki bir tartışma ortamına veya başka birşeye gerek yok bunların oluşabileceği bir zemin olması bile bazı zamanlar yetebiliyor tabiki sonuçta insan hali buda herkes hata yapmış olabilir. Robert Downey jr hayran kalınmayacak adam mı ;)

cansın adamsın :D skype ekle arada muhabbet ederik :D

..

tamam kardeşim boşver hepimiz zamanla öğrenicez ;) mutfağa giren aşçı olmuyor hamur yoğurması gerek :)

Anladım haklısın usta bence de hepimizin öğrenmesi gereken şeyler var ;) bu arada haksız kapatıldığını düşündüğün konuları report et iyi hamur yoğuran üyeler bunu hep yapıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri