Bir Aylık Uğraştan Sonra 1 Haftalık Kazancım :)

Böyle seyler gördükce seviniyorum gercekten.Rabbim cümlemize nasip etsin legal yoldan emek harcayanlara.

Herşey Legal Hocam İllegal Olan Jiç Bişey Yok Herkeze Bol Kazançlar

---------- Mesaj saat 14:14:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:11:35 civarında gönderildi. ----------

2 Hazirandan sonra Sayfa to da uçmuş.Dikkat et adsense i de ucurmasınlar :D
Allah daha da artırsın kardeş ;)

Bu asıl Adsense Hesabım Degıl yedekte duran adsense için 1 aylık bir çalışmanın ardından deneme yaptım onun için veriler 1 anda düşükken birden yükseldi

Allah Herkeze Bol Kazanclar Versin (AMİN)...

---------- Mesaj saat 14:17:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:14:40 civarında gönderildi. ----------

Bu TBM olayı nasıl bir illetse akrabalık bağlarını koparıyor günlük 2 saat uykuyla bırakıyor. Yanlış anlamayın sizin için demiyorum Tbm olayını konu açanların hepsi böyle hep 2 saatlik uyku ile kalıyorlarmış :)

Doğrudur Çok İllet Bişey Geceni Gündüze Gündüzünü Gecene Katıyor Ama Değiyor :D

---------- Mesaj saat 14:18:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:20 civarında gönderildi. ----------

banlanma sakın haa

Taktiri İlahi İllegal Bişey yok Banlanırsak Ne Diyelim Kader Deyip Gecicez :)

---------- Mesaj saat 14:23:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:39 civarında gönderildi. ----------

benımde aynı durum var ama çözemedim 6 haziran 2000 izlenim 2 dolar 7 haziran 1750 izlenim 11 dolar nnasıl iş anlamadım birseyde yapmadım :)

Valla Aynı Durum Bendede Var Sadece 1 Ay Az Uz Ugrastım sonra baktım Havada Dolarlar Saçılıyo :D

Herkeze Bol Kazançlar

---------- Mesaj saat 14:26:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:13 civarında gönderildi. ----------

banlanma sakın haa

sayfa "TO" ya dikkat, niche kelimeden dolayı incelemeye girerse banlanabilirsin "tehlikeli"

tehlike büyük sayfo to uçmus

Valla Ben İllegal Bişey Yapmıyorum 1 ay sonunda Buldugum Kelimeler ve Taktiklerle Natural Yoldan Bu Hale Geldim Banlanırsamda Yapacak Bişey Yok :)

Herkeze Bol Kazançlar...

5 Gündür Uğraşıyorum daha ancak 52 İzlenme 3 Tıklanma alabildim o kadar video arasından tebrik ederim hayranlıkla bakıyorum eklediğin resme inşallah dahada fazlasını kazanırsın bol kazançlar :)

Allah banada nasib eder inşallah böyle bi adsense tablosunu :) :)

Tebrikler.5 günde 200 $ aylık minimum 2000 3000 $ alırsın.16 yaşında böyleysen 32 yaşında youtubeyi satın alırsın bu gidişle (:

Tebrikler.5 günde 200 $ aylık minimum 2000 3000 $ alırsın.16 yaşında böyleysen 32 yaşında youtubeyi satın alırsın bu gidişle (:

5 günde 200$ ise aylık "max." : 1200 $ yapar kardeşim...

Allah daha çok versin uğraşan çaba gösteren arkadaşlara,

5 günde 200$ ise aylık "max." : 1200 $ yapar kardeşim...

Allah daha çok versin uğraşan çaba gösteren arkadaşlara,

1200$ tahmini kazanç(kesin değil) %80 gibi bir ödemesi hesabına yansır.

1200X0,80=960$ gibi bir para yapar :)

Niche kelimeler kazançlı olduğu kadar teklikelidir. Umarım hesabı incelemeye almazlar hocam. Bol kazançlar.

Arkadaslar ben kanalimi az önce para kazanma icin aktif ettim kazanclarimi nerden görebilirim? youtube analytics haric

1 Aydır Gecemi Gündüzüme Kattım Yeri Geldi Hiç Uymadım Yeri Geldi 1-2 Saatlik Uykuyla Kaldım :) . Ama Sonuç Ortada İsteyince Herşey Oluyor Buda Haziran Ayının
nwzr6.jpg

Dikkat Daha 7 Haziran Cuma Günü Bitmedi :D:D:D Saat 10:00'dan Sonra Yoruma Yazarım

||| HERKEZE BOL BOL KAZANÇLAR |||

Amin arkadaşım Ortalama Tbmsi ve yerel aylık araması Ne Kadar Kelimelerin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri