o sayfa to bende olsa
günde 50-60k görüntü var tık oranım senden düşük
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Böyle seyler gördükce seviniyorum gercekten.Rabbim cümlemize nasip etsin legal yoldan emek harcayanlara.
2 Hazirandan sonra Sayfa to da uçmuş.Dikkat et adsense i de ucurmasınlar
Allah daha da artırsın kardeş![]()
Bu TBM olayı nasıl bir illetse akrabalık bağlarını koparıyor günlük 2 saat uykuyla bırakıyor. Yanlış anlamayın sizin için demiyorum Tbm olayını konu açanların hepsi böyle hep 2 saatlik uyku ile kalıyorlarmış![]()
banlanma sakın haa
benımde aynı durum var ama çözemedim 6 haziran 2000 izlenim 2 dolar 7 haziran 1750 izlenim 11 dolar nnasıl iş anlamadım birseyde yapmadım![]()
banlanma sakın haa
sayfa "TO" ya dikkat, niche kelimeden dolayı incelemeye girerse banlanabilirsin "tehlikeli"
tehlike büyük sayfo to uçmus
bedirhan nerdesin kardeşim yav
Tebrikler.5 günde 200 $ aylık minimum 2000 3000 $ alırsın.16 yaşında böyleysen 32 yaşında youtubeyi satın alırsın bu gidişle![]()
Üzerine eklemeyip,tbmlerin değişmeyip öyle kaldığını varsayarsan evet...5 günde 200$ ise aylık "max." : 1200 $ yapar kardeşim...
Allah daha çok versin uğraşan çaba gösteren arkadaşlara,
Tebrikler.5 günde 200 $ aylık minimum 2000 3000 $ alırsın.16 yaşında böyleysen 32 yaşında youtubeyi satın alırsın bu gidişle![]()
5 günde 200$ ise aylık "max." : 1200 $ yapar kardeşim...
Allah daha çok versin uğraşan çaba gösteren arkadaşlara,
o sayfa to bende olsa
Sıkıntı videolarında yada videoları izleyenlerde olabilir. Tüm videolarda reklam çıktığına emin misin?
reklam çıkmasa adsenseye yansımaz dostum to oranı %0,40 arası görüntü dün 70k bugün 100k kazanç yerlerde![]()
1 Aydır Gecemi Gündüzüme Kattım Yeri Geldi Hiç Uymadım Yeri Geldi 1-2 Saatlik Uykuyla Kaldım. Ama Sonuç Ortada İsteyince Herşey Oluyor Buda Haziran Ayının
![]()
Dikkat Daha 7 Haziran Cuma Günü BitmediSaat 10:00'dan Sonra Yoruma Yazarım
||| HERKEZE BOL BOL KAZANÇLAR |||
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.