Bir Bilgisayarda Siz Hediye Eder misiniz?

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun aleyküm;

12308700_10153722702647970_3343045675992139153_n.jpg

Bazılarınız başlattığımız projemizi duymuştur, görev yaptığımız okullarımızı güzelleştirmek ve eğitimin en iyi hale gelmesi için çabalıyoruz, bunu sizlerin desteğiyle yapmaya çalışıyoruz. Çünkü başka destek verebilecek pek kimse yok yada biz ulaşamadık.

Aşağıdaki bilgisayarlar bizlere uygun gibi geldi, çocuklar için bir bilgisayar sınıfı oluşturmamıza yardım eder misiniz arkadaşlar. Kendi okullarımız için 20 civarı bilgisayar düşünüyoruz, fazla gelirse diğer okullarla paylaşacaz inşAllah.

Şuana kadar BAĞIŞLANAN BİLGİSAYAR SAYISI 4

BİR BİLGİSAYARDA SEN BAĞIŞLA

Projemiz sadece BİLGİSAYAR DEĞİL, GÖNLÜNÜZDEN ELİNİZDEN NE GELİRSE , SOAYAL MEDYADA DUYURMANIZ BİLE BİZİM İÇİN BİR DESTEKTİR.

Yapmak istediklerimiz çok ancak yeterli desteği bulamadık, bulmamıza yardım edin lütfen, Öğrenciler geleceğimiz, onlara sadece okuyarak, okutarak değil uygulamalı olarak ders verebilelim.

Yaptığımız Çarpım tablosu duvarımız
12226954_10153716314717970_7297736273463019703_n.jpg

Son düzenleme:
bence insan illla bilgisayar değil insan gönlü geçeni vermesi gerekiyor bu kampanyanın adı çok itici hocam...

hocam konuyu 21-23 ü arasında açmanı tavsiye ediyorum
bu arada kolay gelsin bence gayet başarılı bir sosyal sorumluluk projesi duruma göre (adsense yeni pinim gelirse) bğaış yapacağım

bence insan illla bilgisayar değil insan gönlü geçeni vermesi gerekiyor bu kampanyanın adı çok itici hocam...

hocam, gönlünüzden ne gelirse diyede başlattık açıkcası pek destek bulamadık. Bizde en azından parça parça temin edelim dedik. Yoksa bizde katılıyoruz. Gönlünüzden illa bir şey vermek değil sosyal medya üzerinden destek vermeniz bile çok iyi ve güzel olur Anlaycağınız projemiz sadece bilgisayar değil. Bilgisayar projemizin içeriğinden sâdece biri

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

hocam konuyu 21-23 ü arasında açmanı tavsiye ediyorum
bu arada kolay gelsin bence gayet başarılı bir sosyal sorumluluk projesi duruma göre (adsense yeni pinim gelirse) bğaış yapacağım

Geçen aydan açtık konumuzu, açıkcası forumun durumu belli youtube zorladı artık, eskisi gibi kaznaç yok kimsede o yüzden konumuz dursun illa destek vermek parayla malzemeyle değil, projemizi sosyal medyada duyurmakla da olur.

https://www.facebook.com/groups/Kapaklipinarilkokulugulsun/

sen özele gelsene bi kim kimin konusuna çöküyormuş

Seninle muhattap olacak kişi anca senin kadar boş işsiz olması gerekiyor . Gereken özelliklere sahip değilim kusura bakma .

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

Selamun aleyküm;

12308700_10153722702647970_3343045675992139153_n.jpg

bazılarınız başlattığımız projemizi duymuştur, görev yaptığımız okullarımızı güzelleştirmek ve eğitimin en iyi hale gelmesi için çabalıyoruz, bunu sizlerin desteğiyle yapmaya çalışıyoruz. Çünkü başka destek verebilecek pek kimse yok yada biz ulaşamadık.

Aşağıdaki bilgisayarlar bizlere uygun gibi geldi, çocuklar için bir bilgisayar sınıfı oluşturmamıza yardım eder misiniz arkadaşlar.

BİR BİLGİSAYARDA SEN BAĞIŞLA

Projemiz sadece BİLGİSAYAR DEĞİL, GÖNLÜNÜZDEN ELİNİZDEN NE GELİRSE , SOAYAL MEDYADA DUYURMANIZ BİLE BİZİM İÇİN BİR DESTEKTİR.

Yapmak istediklerimiz çok ancak yeterli desteği bulamadık, bulmamıza yardım edin lütfen, Öğrenciler geleceğimiz, onlara sadece okuyarak, okutarak değil uygulamalı olarak ders verebilelim.

Yaptığımız Çarpım tablosu duvarımız
12226954_10153716314717970_7297736273463019703_n.jpg

Satıcıyla alışverişte anlaşır isek 1 tanesini bağış yapacağım bilgilendiririm . Dükkandada bazen gelıyor yeni bilgisayar alanlar eskilerini attırtıyorlar o şekilleride bu yardıma destek olarak bağışlamak beni çok mutlu eder . Kolay gelsin

sen özele gelsene bi kim kimin konusuna çöküyormuş

Hocam sakin olalım gerilip yapmaya gerek yok. Öğrencilerin her türlü ihtiyacı var gönlünden başka paylaşım yapmak isteyen arkadaşlar paylaşabilirler, bizim okulumuzda ihtiyacı yoksa bile ihtiyacı olan çok okul var onlara iletiriz.

---------- Spam Engelliyici 21:05 ---------- Önceki Mesaj 21:04 ----------

Seninle muhattap olacak kişi anca senin kadar boş işsiz olması gerekiyor . Gereken özelliklere sahip değilim kusura bakma .

Satıcıyla alışverişte anlaşır isek 1 tanesini bağış yapacağım bilgilendiririm . Dükkandada bazen gelıyor yeni bilgisayar alanlar eskilerini attırtıyorlar o şekilleride bu yardıma destek olarak bağışlamak beni çok mutlu eder . Kolay gelsin

Düşünceniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz hocam, düşünceniz çok güzel.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:05 ----------

Anlaşısanız bekletin hocam, yada arkadaşla anlaşırsanız arkadaş he¨men gönderi yapmasın, yardım etmek isteyen diğer arkadaşlarda birleşir toplu gönderim olur.^BU şekilde daha iyi olur.

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

Güncel tutalım arkadaşlar, yardım edecek durumu olan arkadaşlara ulaşsın konumuz.

Teşekkürler

boşa uraşıyosun hoca ^^

Hiç bir zaman boşa olmaz hocam, saolsunlar şuanda 2 arkadaşımız olumlu dönüş yaptı, bi kaç arkadaşımız sosyal medya üzerinden duyurmamıza destek verdi bunlar boşa gitmediğinin kanıtıdır.

Çocuklar konusunda derseniz hepsi çok şahane öğrenciler işlenmeye hazır birer kıymetli maden gibiler.

Hangi okul bu hocam nerde sen hangı vasıfla topluyon yardımı amacım sadece öğrenmek ona göre yardım etmek konu hakkında arkadas dışında gereksiz mesaj yazıp baltalamayın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
boşa uraşıyosun hoca ^^

Nasıl bir söz bu ya ? Eğitim için yapılan hiç bir yatırım boşuna gitmez ! Hitap şekliniz de hiç hoş değil.

Şu mesajı okuduktan sonra gene içim karardı. Sizin gibiler oldukça ilerleyemeyiz, destek olmuyorsun bari köstek olma .

Konunun altında bu tarz mesaj attığım için özür diliyorum. Umarım çabalarınız boşa gitmez hocam :)

Hangi okul bu hocam nerde sen hangı vasıfla topluyon yardımı amacım sadece öğrenmek ona göre yardım etmek konu hakkında arkadas dışında gereksiz mesaj yazıp baltalamayın

Elbette bilgi almak hakkınız hocam, iki okulumuz var şuanda bir okulumuzun projesini tamamen bitirmek istiyoruz, ilk okulumuz DİYARBAKIR SU¨R ilçesine bağlı KAPAKLIPINAR İLKOKULU'dur merkezden biraz uzakta bir köy okulumuz. özelden daha önce yaptıklarımızı yolluyorum burada site linki vermeek adına dileyenlerede paylaşırım. Yada facede açtığımız grubumuzu inceleyerekte yaptıklarımıza ulaşabilirsiniz.

Elbette bilgi almak hakkınız hocam, iki okulumuz var şuanda bir okulumuzun projesini tamamen bitirmek istiyoruz, ilk okulumuz DİYARBAKIR SU¨R ilçesine bağlı KAPAKLIPINAR İLKOKULU'dur merkezden biraz uzakta bir köy okulumuz. özelden daha önce yaptıklarımızı yolluyorum burada site linki vermeek adına dileyenlerede paylaşırım. Yada facede açtığımız grubumuzu inceleyerekte yaptıklarımıza ulaşabilirsiniz.
Sur da eğitimin artması lazım hocam o şerefsiLer barınmadığı sürece hersey düzelir allahın izni ile

Sur da eğitimin artması lazım hocam o şerefsiLer barınmadığı sürece hersey düzelir allahın izni ile

Eğitim heryer için şarttır hocam, bu konulara girmezsek çok daha iyi olacaktır. Bizim görevimiz eğitim vermek bununla ilgilenmeye çalışıyoruz sadece.

Arayışımız devam ediyor arkadaşlar

Eğitim heryer için şarttır hocam, bu konulara girmezsek çok daha iyi olacaktır. Bizim görevimiz eğitim vermek bununla ilgilenmeye çalışıyoruz sadece.

Arayışımız devam ediyor arkadaşlar
Heryer için sart elbette ben o adi insanlar o bölgeden ckkarsa hersey daha iyi olur ki olacak zaten yanlış mı düşünüyorum

Heryer için sart elbette ben o adi insanlar o bölgeden ckkarsa hersey daha iyi olur ki olacak zaten yanlış mı düşünüyorum

savaş hiç iyi bir şey değildir hocam hele ki iç savaş, kimler arasında olursa olsun, hep mağdur olan biz siz o olur, savaşı çıkaranlar değil.

savaş hiç iyi bir şey değildir hocam hele ki iç savaş, kimler arasında olursa olsun, hep mağdur olan biz siz o olur, savaşı çıkaranlar değil.
Hocam savaş mavaş yok temizlik var siz orda rahat rahat eğitim verin diye evet mağdur olan halk yada masum insanlar onda hemfikiriz ama ben sen yada biz mağdur olacaz diye ortalığı cakallara mı bırakmak lazım keske ordakı halk ben magdurum demekle ugrasmayıp da o kalleşleri kendi avlasa barındırmasa asker e gerek kalmasa ama neyse

Hocam savaş mavaş yok temizlik var siz orda rahat rahat eğitim verin diye evet mağdur olan halk yada masum insanlar onda hemfikiriz ama ben sen yada biz mağdur olacaz diye ortalığı cakallara mı bırakmak lazım keske ordakı halk ben magdurum demekle ugrasmayıp da o kalleşleri kendi avlasa barındırmasa asker e gerek kalmasa ama neyse

Bunu ozelden konusabiliriz hocam. Demek istedigim burasi yeri degil ama sunida soylim diyarbakir eski diyarbakir degil yani.

Bunu ozelden konusabiliriz hocam. Demek istedigim burasi yeri degil ama sunida soylim diyarbakir eski diyarbakir degil yani.
Tamam hocam özelden bi ara konusalım konuya alakasız seyler dahil ettim kusura bakmayınz yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri