Bir canlının gözünden hayvanlar !

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Yav nasıl kıyabiliyorlar arkadaş aklım almıyor..

Başlık tam oturmuş. şe ref siz ler!

Son düzenleme:
Yazık hayvan susuzluktan açlıktan nerelere girip çıkıyor ama 1 kişide ne su ne yiyecek vermiyor.

boyle diyoruz ama bunları malesef bizlerde yapıyoruz , insanlık naıma kapınızın onune bir kap su bir kap yemek,mama vs koyalım onlarda bir can biz yaşıyorsak onlarıda yaşatmalıyız

bu kadar itilip kakılmaya taş olsa çatlardı çok yazık insanız die geçinebiliyorlarsa

İnsana zarar veren büyük ceza alır.Ama hayvana zarar veren ? Maalesef günümüz dünyasında hayvana verilen zararların ve işkencelerin cezası çok hafif kalmaktadır.İnsan veya hayvan diye bir şey yoktur.Sadece ve sadece CANLI vardır.İçimizde de bu ********ler gibi insanlar varsa bilsin istiyorum... Hepimiz bu gezegendeki canlılarız.

çok büyük bir ihtimalle hindistan veya hindistan değilse bile o tarz uzakdoğu da bulunan herhangi bir ülke burası.Bir insan cahil,eğitimsiz,vicdansız merhametsiz kalınca ne hale gelebiliyor görüyoruz işte.İyi bu ülkede doğup büyüdüm.İyiki atalarımın torunu oldum.İyikimüslüman olarak yetiştim.Atalarım,islam bana insan gibi yaşama şansı veriyor!

ben sokakta ki köpege bile cebimde ki son parayla yiyebileceği bişeler alırım .. ama bu haysiyetsiz ********ler kendi halinde ki köpeğe bile saldırıyor

hindistan'daki sokak hayvanları problemine resmi merciilerin dikkatini çekmek için hazırlanmış bir kurgu. video gerçek değil, ama bu tür şeyler dünyada her an gerçekleşiyor. güzel bir proje.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri