Bir çekilişte bu gune kadar hic kazanamamislar icin yapilsa nasıl olur??? (destek ve tesvik amacli)

wildwood

Kayıtlı Üye
Sayin site yetkilileri, sevgili arkadaslarim...
Bir konu altinda bu gune kadar calismis, didinmis ancak hic odeme alamamis arkadaslar toplansa ve onlar arasindan haftalik veya aylik cekilis yapilsa nasil olur???
cekiliste : bot, vds verilebilir. en tecrubeli arkadaslardan taktikler ogretilebilir ,ozel ders verilebilir ( mesela skype ustunden) .
bunlar sadece simdilik aklima gelenler.zamanla daha da gelistirilebilir diye dusunuyorum. Nasil olur ???

Keşke böyle bırşey yapılsa yıllar oldu uğraşıp dıdınıyorum ama hep böse kürek cekıyorum günlük 1-2 doları yukarı gecemedım.

Keşke böyle bırşey yapılsa yıllar oldu uğraşıp dıdınıyorum ama hep böse kürek cekıyorum günlük 1-2 doları yukarı gecemedım.

biliyorum kardesim... Allah kime ne zaman nasibederse o zaman verir. belki bizim zamanimiz gelmedi henuz.senin , benim gibi cok var. isteyen cok olursa site yonetimi bize boyle bi kiyak yapar heralde.

çalışıp didinenlerin ne suçu var o zaman hazır böyle full+full destek verilecekse.
arkadaşlar tek bir nokta üzerinden bakmayın şu işe.
Sizin yaptığınız koca Dünya' da oturacak yer bulamamanız gibi birşey.
Bir sürü dil, bir sürü kategori tonlarca şey var.
4-5 aydır hiç video yüklemedim.
son 20 gündür video yüklüyorum. Belkide 6-7 ayda çalışıp kazanacağım parayı 20 gün gibi kısa bir sürede biriktirdim ve umarım da sorun çıkmadan param yatacak.

çalışıp didinenlerin ne suçu var o zaman hazır böyle full+full destek verilecekse.
arkadaşlar tek bir nokta üzerinden bakmayın şu işe.
Sizin yaptığınız koca Dünya' da oturacak yer bulamamanız gibi birşey.
Bir sürü dil, bir sürü kategori tonlarca şey var.
4-5 aydır hiç video yüklemedim.
son 20 gündür video yüklüyorum. Belkide 6-7 ayda çalışıp kazanacağım parayı 20 gün gibi kısa bir sürede biriktirdim ve umarım da sorun çıkmadan param yatacak.

Kardesim, senin altyapin vardir. zaten adsense le yillardir icice olabilirsin. serkanyt bile bu ise ilk girdiginde birebir destek alarak baslamis. ben sadece bir cekilis fikri attim. burada tartisilsin, uygun gorulurse yapilsin diye...govde gosterisine gerek yok.

Kardesim, senin altyapin vardir. zaten adsense le yillardir icice olabilirsin. serkanyt bile bu ise ilk girdiginde birebir destek alarak baslamis. ben sadece bir cekilis fikri attim. burada tartisilsin, uygun gorulurse yapilsin diye...govde gosterisine gerek yok.

içiçe değilim. sadece araştırdım.
bu işi öğrendiğim ilk 3 ay tek bir video bile atmadım.
Daha sonra kazanmaya başladım fakat toplu olarak kanallarım kapatılınca tekrar 4 ay kadar video yüklemedim. Yine araştırdım ve yine kazanmaya başladım.
Ayrıca gövde gösterisi yapmak için ortada bir rakam olması lazım değil mi?
Belki aylık 10 lira kazanıyodum şimdi de 100 lira kazanıyorum. Bu bana kalmış bişey.

Allah kazancini arttirsin kardesim. dikkat ettiysen ilk msjda calisip didinmesine ragmen kazanamayanlar dedim. sen calismis didinmis ve kazanmissin. karsiligini insallah fazlasiyla alirsin. zaten burda kazanan arkadaslari okurken, kendim kazaniyormusum gibi seviniyorum. cunku issiz genclerimiz , vatanimiz , milletimiz kazaniyor...Allah sana ve herkese hayirli bol kazanclar versin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri