Bir dizi Çınarı daha devrildi...

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
http://www.youtube.com/user/mustafasen55
Dizi izle
20k+ abone
günlük 250k+ izlenme
Youtubenin 1 numara dizi kanalıydı bugün baktım youtube hesabı kapatılmış bu arkadaş bir yolunu bulup tüm dizileri yüklüyordu muhteşem yüzyıl dahil günlük eminim 250k+ izlenmesi vardır çünkü benimde vardı böyle bir dizi kanalım 200k hitli günlük kapanmıştı :)

yalnız dün baktım 1 kanal daha açmış bunlar sanırım fdk medya eski rainer bross galiba bakalım o nereye kadar dayancak gerçi parayı götürdüler

sorma yaw topraamdı adam muhabbetimde iyiydi onun kanalı komple kopyalamama izin wermişti

Biliyorum bu kanalı, olsun gene açar büyütür onlar :D

adamlar diziyi atıp izlenim beklemiyorki sitelerinden hit alıyorlar seo yapıyorlar biz tam tersini yapıyoruz :) video yükleyip etiket acıklama girip izlenimler gelir diyoruz :D

evet bende gördüm çok üzüldüm kardeş ve çok uğraşdıgın bir kanaldı takipdeydim tabiki seni bilmiyordum. dizileri hemen ve part şeklinde atmanı hep takip ederdim tllif vs almışmıydın çünkü senden deneme amaçlı bir dizinin VİCDAN dizisinin 2 bölümünü koydum ve tellif geldi. :) kusura bakma bunu için sadece deneme amaçlıydı

Başlığı görünce Bende Dizi oyuncusu felan öldü sandım.
O kadar dayanması iyiymiş o kanalın.

kanal gelen telifi kendi kaldırmak için youtube yazmış ve kapanmış.

Medcezeri bile geçiriyordu.
Muslera hocamın filim kanalı vardı deneme amaçlı koymuştu 1 ay kadar dayanmıştı o kanaldaki filimleri nasıl yaptığını anlatırsa dizilerdede işe yarayabilir.

bu arkadaş bizim forumdan bir ara muhabbet ettim baya :D partnermiş :D ama yedek kanalı vardı arkadaşın :D her attığı hemen indexleniyordu ondan önce video atmıştım bir ara 3dakika da geçti beni :D hemde farkla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri