Bir dizi Soru

• Kullanıcı Akadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Akadam

Kayıtlı Üye
Merhabalar

Bir kac sorum Olacakti..

1-) İnternet kafede Reklmlara Tiklasam,
2-) likeall.org dan Videolarimi İzlettirip, Abone Toplasam,
3-) Videolarimi Yukledigim PC de " Google " Otururumu Kapatim Modeme Restart Atip Reklmlara Tiklasam.

Adsense Ve Kanal Acisinnsan NeGibi sıkıntlar olur. ?

Neden doğru düzgün para kazanma peşinde değilsin de böyle illegal haksız kazanç için kafanı yoruyon?Böyle şeylere kafa yorcağına nasıl videolarımı izletirim reklamlarım gösterimini/tıkını organik biçimde artırırım bunları düşün.

Merhabalar

Bir kac sorum Olacakti..

3-) Videolarimi Yukledigim PC de " Google " Otururumu Kapatim Modeme Restart Atip Reklmlara Tiklasam.

Google Amca bu sebeplerden dolayi "Adsense " , Ve kanalim Acisindan Sıkınti olurmu..
?

Bunları yaparsanız ertesi güne adsensem banlandı açılma ihtimali var mı diye konu açarsınız hocam.Girmeyin bu tür işlere atın videonuzu kendi izlensin kendi tıklansın.Etik değerlere girmiyorum dahi çünkü hesabınız kapatılır.

Denedim hocam Yabanci icerikli Haber Videosu olarak calisiyorum ama gunluk 150 - 250 arasi goruntulenme aliyorum. Tik ise 2-3 olmuyor bunlari dusundum. Bende.

Kaç kanalla çalışıyorsun.Kanal sayın azsa arttır.Güncel videolar at ilk günler biraz fazla video at.Ama spam yapma.Güncel videolar olsun tutup ta 2 yıl öncesinin videosunu atma fazla izlenmez zaten, atacağın videolar yt da olmasın (düşük ihtimal) youtube da varsa bile az sayıda varsa farklı başlıklarla sun.1 hafta 10 gün sonra tekrar yaz.
Denedim hocam Yabanci icerikli Haber Videosu olarak calisiyorum ama gunluk 150 - 250 arasi goruntulenme aliyorum. Tik ise 2-3 olmuyor bunlari dusundum. Bende.

Kaç kanalla çalışıyorsun.Kanal sayın azsa arttır.Güncel videolar at ilk günler biraz fazla video at.Ama spam yapma.Güncel videolar olsun tutup ta 2 yıl öncesinin videosunu atma fazla izlenmez zaten, atacağın videolar yt da olmasın (düşük ihtimal) youtube da varsa bile az sayıda varsa farklı başlıklarla sun.1 hafta 10 gün sonra tekrar yaz.

Tek kanalla calisiyorum. Videolarimi dailymotion dan aliyorum. Euronews , reuters vb. Haber kanallarindan aliyorum.
Asla miladi dolmus video atmiyorum en fazla 15 - 20 saatlik video atiyorum. 10 gundur 70 videodan 1900 gosterim 44 tik aldim vede tbm 0.10 . Dediklerinizi dikkate alacagim. Tesekkurler

Merhabalar

Bir kac sorum Olacakti..

1- Sıkıntı olur, şöyle olur; To yani Tıklanma Oranı abartı bi şekilde arttığında bundan şüphelenip direk Adsense hesabını kapatabilirler. Ama abartmadan, 10-15 tıktan bi şey olacağını zannetmiyorum, yapılabilir.
2- Bilgim yok.
3- Çok tehlikeli, sakın yapma. IP numaranı değiştirsen bile, cookies, history ve hatta Mac adresinden bi şekilde yakalanma riskin var hem de çok.

Abartısız ilk şıkta ki eylemi yapabilirsin diye düşünüyorum.

Bu tür yöntemler ile para kasanılsaydı google batmıstı şimdiye kadar

bencede yapma bende daha yeni girdim youtube işine.16 eylül de başladım.kazanc azda olsa artıyor gunden gune abone desen günde 2-3 abone geliyor.3 kanalla çalısıyorum.rahatım yanı.sadece günde 10-15 arası video yolluyorum.beni dinle sabırlı ol.illegal işlere bulasma.agırdan agırdan kazanmaya baslarsın.

Merhabalar

Bir kac sorum Olacakti..

Forumda gezerek öğrendiklerim kadarıyla 1 ve 3 numaralı işe girme.
Tabii bence.

Tek kanalla calisiyorum. Videolarimi dailymotion dan aliyorum. Euronews , reuters vb. Haber kanallarindan aliyorum.
Asla miladi dolmus video atmiyorum en fazla 15 - 20 saatlik video atiyorum. 10 gundur 70 videodan 1900 gosterim 44 tik aldim vede tbm 0.10 . Dediklerinizi dikkate alacagim. Tesekkurler

30 dakika geç atılmış haber miladı dolmuş haberdir.

Millet zannediyo ki google önüne gelene para dağatıyor.Bende Üniversitenin Panosuna asayım o zaman bin kişi tıklar bu şekilde 1.000 x 0.10 100 $ Hayırlı işler:)

Bunları yaparsanız ertesi güne adsensem banlandı açılma ihtimali var mı diye konu açarsınız hocam.Girmeyin bu tür işlere atın videonuzu kendi izlensin kendi tıklansın.Etik değerlere girmiyorum dahi çünkü hesabınız kapatılır.

2.ci şıkkı ben yapıyorum yaklaşık 1 senedir.Sıkıntı çıkmadı daha (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri