Bir dolandırıcıya engel olmak isteyen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yine iyi dayanmışsın gerçekten , ben böyle durumlarda söver geçerim hiç acımam.

Fazla yazıp çizmiş olabilirsiniz konu içeriğini görmedim bile çok aceleniz varsa 30 tl ye domain alacaksınız, yada 5 tl ye stratodan alıp domaini kullanırken sürüneceksiniz.

Kimseyi satın alamazsınız. Sadece esersiniz. Boş beleş yadırgamanın alemi yok, kart çıkartamadık dedik, zaten pazarlığı yapmadan öncede ininal kartlar alarak işlem yaptığımı belirttim.

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

Ek olarak diğer arkadaşlada ben sürekli iletişimdeyim.

Fazla yazıp çizmiş olabilirsiniz konu içeriğini görmedim bile çok aceleniz varsa 30 tl ye domain alacaksınız, yada 5 tl ye stratodan alıp domaini kullanırken sürüneceksiniz.

Kimseyi satın alamazsınız. Sadece esersiniz. Boş beleş yadırgamanın alemi yok, kart çıkartamadık dedik, zaten pazarlığı yapmadan öncede ininal kartlar alarak işlem yaptığımı belirttim.

Sikayet konusunada yazdim yine yaziyorum. Senin ozur dilemen gereken yerde uate cikmaya caliaiyorsun.

Sen bu isi hayrina yapmiyorsun para karsiligi yapiyorsun. Sorun cikmis olabilir domaini alamamis olabilirsin ama sen bunlari bana bildirmek zorundasin. Ama sen sadece ben yazinca cevap verdin ve bahanelerin cok gulunctu.
Hadi herseyi gectim ucret iadesi istedim. Hemen yapacagim diyim yine bir gun beklettin. Mobil bankaciliktan havale yapmak cok mu zor? İlla pc basinda mi olmak zorundasin? Ertesi gun oglen yazdim cevap yok. Sikayet konusu acicam dedim cevap yok. Sikayet konusu actim dilin cozuldu ve simdide uste cikmaya calisiyorsun. Sen bu isi yapiyorsan onem vereceksin yada yapmayacaksin. Bunun uzerine birsey yazmayacagim gerek yok...

Sikayet konusunada yazdim yine yaziyorum. Senin ozur dilemen gereken yerde uate cikmaya caliaiyorsun.

Sen bu isi hayrina yapmiyorsun para karsiligi yapiyorsun. Sorun cikmis olabilir domaini alamamis olabilirsin ama sen bunlari bana bildirmek zorundasin. Ama sen sadece ben yazinca cevap verdin ve bahanelerin cok gulunctu.
Hadi herseyi gectim ucret iadesi istedim. Hemen yapacagim diyim yine bir gun beklettin. Mobil bankaciliktan havale yapmak cok mu zor? İlla pc basinda mi olmak zorundasin? Ertesi gun oglen yazdim cevap yok. Sikayet konusu acicam dedim cevap yok. Sikayet konusu actim dilin cozuldu ve simdide uste cikmaya calisiyorsun. Sen bu isi yapiyorsan onem vereceksin yada yapmayacaksin. Bunun uzerine birsey yazmayacagim gerek yok...

Ben üste çıkmaya çalışmıyorum siz de anlama kıtlığımı var? Ben zaten bu parayı alacak gerekeni yapmayacak olsam, ilk sanal kartıda vermezdim. Siz şimdi gövde gösterisi yapıyorsunuz ya, siz yazdıkça bende aynı tavra devam edecem. Onun için daha fazla yüz göz olmayalım.

Paranızı olduğu gibi aldınız.

hocam şikayet eden bir kişi olsa eyvallah demekki 2 side yalancı

hocam şikayet eden bir kişi olsa eyvallah demekki 2 side yalancı

Ben kimseye yalancı demiyorum, tedarik edemedim, bi şekilde uzadı onu söylüyorum, ben zaten uzarkende sürekli mahcubiyetimi belirttim kendisine, kendi gövde gösterisini yapmaya devam etmek istiyor, rica ettik uzatmamasını skype tanda rica ettik, uyumlu bir karakter değil buyursun yapsın

Diğer şikayettede konuya yazamıyorum. Yazmak için report ettim. Yoksa ben kimseyin ne parasını yemişim, nede yanlış ifade vermişim

hocam 2 konudada yazılarınız birbirini tutmuyo zatennn bu gün müsaitsiniz yani

Musait olup açıklama yapmak zorunda kaldım, Adana dışındayım şu anda.

İki konuda yazdığım tutmuyor derken?

Adam zaten yazıp çizmiş. Bu adamın parasını karta yatıramadığım için, gönderdim geri, sonero41 in konusuna da yazamadım sanırım şimdi etiketlendim yazacam

konu sahibinin isteği üzerine..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri