Bir Düşünsenize...

Battal

Kayıtlı Üye
Youtube a videoyu yükledikten sonra şöyle bir seçenek çıksa karşımıza "Belirttiğiniz kişi(ler) hariç herkes tarafından görüntülenir"
Nasıl olurdu?Telif hakkına kesin çözüm olurdu herhalde :) Telif alacağımız kişiyi engellesek on binler videoyu görebilse bir tek o göremese sadece o ne de iyi olurdu bea...

çok düşündüm keşke :D olsa trendvideolardan telif gönderenleri engellerim tüm ülkenin trendlerini yüklerim :D

Yok dostum ben o anlamda demedim onlara haksızlık yapmayalım :) Kendi sitelerinden tvlerinden yayın yapıp youtube da yayın yapmayan ama yayın yapanlara da telif gönderenleri kastettim
çok düşündüm keşke :D olsa trendvideolardan telif gönderenleri engellerim tüm ülkenin trendlerini yüklerim :D

Yok dostum ben o anlamda demedim onlara haksızlık yapmayalım :) Kendi sitelerinden tvlerinden yayın yapıp youtube da yayın yapmayan ama yayın yapanlara da telif gönderenleri kastettim

aynen zaten bende onlarla uğraşıyorum eşleşen gelmesse 2 gün sonra telif geliyor :D keşke öyle birşey olsa

Bunu düşünürken hiçmi düşünemediniz telif atan kişiler videolarını ararken hesaplarından çıkarlar ? :)

Yabancılar bizim gibi değiller hocam zırt pırt hesaplarından çıkmazlar diye düşünüyorum adamın A hesabında x videosu olsa B videosuna da yüklemediyse x videosunu aramayabilir.Ayrıca "misafirler/giriş yapmamışlar" kısmını eklersek garantiye almış gibi oluruz :D Hayal işte sınırları zorlama sanatı imkansızları imkanlı hale getirme dünyası ;)
Bir de hocam dediğiniz şeyi elbette düşündüm.Fakat sizin anladığınız manadaki kişileri kastetmiyorum.Tek hesabı olan büyük firmaları yapımcıları kastediyorum ki onların bir hesabı olur, youtube da yayın yapmazlar sadece fragman yayınlarlar.
Bunu düşünürken hiçmi düşünemediniz telif atan kişiler videolarını ararken hesaplarından çıkarlar ? :)

27B3A6FBACD340779FEFFF5FAB150F0A.jpg

Facebook'ta böyle birşey mümkün ama ikisi aynı şey değil tabi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri