Bir efsaneyi resmetmeye çalıştım

• Kullanıcı pion87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Madem oyle biraz detay vereyim, daha iyi olacak..

Hocam eger video icerigi baslik, aciklama, etiket veya kucuk resimle alakali degilse toplulugu yersiniz.

Eger ki konu sahibi arkadas, gidip de bir frikik golunu resmedip slow motion ile kare kare oynatirsa sizin dediginiz olur fakat portre videolarinda dediginiz gibi basliklar koyamazsiniz. Acik ve net :)

:) tamam uzatmıycam çok detaylı okumadım çünkü :D

arkadaşa bi faydamız olması için özüne dönersek; söylemek istediğim mantığın kullanılabileceği bi yöntem illaki vardır, onu arkadaş biraz youtube de gezinip çözsün ;)

hocam seni bulmuşken sorayım bari panelinizde küçük resim falanda aratabiliyormusunuz? 2-3 aydır geçilmiş içerik küçük resimden sanırım eşleşen yedi mümkünmü böyle bir şey? bide bu son dönemdeki toplulukları yt kafasını göremi atıyo yoksa birilerimi atıyo?

Kucuk resimden arama yapilmiyor hocam. Kucuk resimden eslesen yemez, icerik sahibi manuel olarak videonun icerigine bakmadan sadece kucuk resime denk geldigi icin eslesen gondermis olabilir. Cok dusuk bir ihtimaldir bu.

Topluluk ihtarlarini Youtube kendisi de gonderebilir, izleyicilerin sikayeti uzerine incelemis ve gondermis de olabilir..

hocam sen bu yetenekle patlar gidersin hele ki böyle bilindik isimleri resmedersen

yada mesela şimdi aklıma geldi;

Lionel Messi ● Best Free Kick Goal Ever vs... adını bu tarz, direk aranacak şekilde yapacağın bi çizim yap.. 10 ar lira da reklam ver adwords ve facede iyi index alması için..

çok hızlı ilerlersin ;)

insanları yanlış yönlendirmenin vebali büyük, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

Yeteneklisin sana tavsiyem, bir tuval al kendine kara kalem insaların fotoğraflarını birebir resmederim dersen Antalyadaki 5 yıldızlı hotellere CV ni bırak hem tatilini yaparsın hemde paranı kazanırsın hatırlıyorum 2014 yaz ayı Amara Dolce Vita hoteldeyim Ruslara tuvallerini yapıp satan bir Türk vardı yaptığı işi tuval başına 150 Dolar alıyordu %20 sini hotel yönetimine veriyordu, günde en az 5 sipariş aldığını söylerdi, bir officede değil açık havada çizim yapıyordu hem başkalarıda görsün almak için reklamınıda o şekilde yapıyordu, tabi 150 dolar temsili bir para bahşişinide yanında veriyorlardı, iyi çalışmalar dilerim.

insanları yanlış yönlendirmenin vebali büyük, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!

ukalalığın vebali daha büyük hocam ;)

benim de özgün kanalım var , o topluluk kurallarını ben de okuyorum..

tatsızlık olmasın diye konuyu uzatmadım azönce .. hemen gaza gelmene gerek yok !

https://www.youtube.com/watch?v=buxMYJhbf4Y

çok basit bi ölrnek daha adam videonun adını messi ronaldaya çalıp atıp diz üstü bırakıyo koymuş dfüz çizim ... en çok izlenen ikinci videosu adamın !

"Hocam eger video icerigi baslik, aciklama, etiket veya kucuk resimle alakali degilse toplulugu yersiniz." iwocan arkadaşımızın yazdığı cümleye görede değerlendirirsek;

görsel gene çizimse, açıklamaya etikete başka bişey yazmassan, sonuna da drawing tir bu diye eklersen, olur !!! topluluk yemessin !

Kucuk resimden arama yapilmiyor hocam. Kucuk resimden eslesen yemez, icerik sahibi manuel olarak videonun icerigine bakmadan sadece kucuk resime denk geldigi icin eslesen gondermis olabilir. Cok dusuk bir ihtimaldir bu.

Topluluk ihtarlarini Youtube kendisi de gonderebilir, izleyicilerin sikayeti uzerine incelemis ve gondermis de olabilir..

halla halla hocam küçük resim kullandığım tüm videolara eşleşen basmışlar kullanmadığım videolar duruyor 2side aynı şirket ben dedim her halde küçük resmi falanda arıyolar ama rast geldi galiba diğerlerine neden basmadılar aklımda deli sorular

Tam bunun neresi Pirlo'ya benziyor demeye hazırlanıyordum ki yanlış okumuşum. :)
Elinize sağlık.

eline saglık boyle yetenegim olsun yt ye çifte telli oynatırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri