Bir, ek gelir kapısı daha dostlar

Sehzade671

Kayıtlı Üye
Merhaba Youtuber Dostlarım
Youtube gelirinizin yanında ek bir kazanç daha istermisiniz?
Birçoğunuz bilir belki CRYPTOTAP Browser uygulamasını.
Aslında bir Chrome eklentisi ama son zamanlarda kendi browserinda eklentiden daha fazla kazım hızı ile coin kazmanızı sağlamakta.
Bu Browser zaten Chrome çok çok benzemektedir.
Zaten Chrome da kayıtlı mailiniz ile CRYPTOTAP Browser ile anında senkronize olmaktadır.
Bu Browseri sadece açık bıraksanız bile kazım yapabilmektedir.
Uzunca süre bilgisayarda vakit geçirenler için veya gün boyu bilgisayarı açık olanlar için iyi bir fırsat olabilir.
Bu browser size günlük yaptığınız işleri yapma ve arka planda bitcoin kazanma fırsatı verir.
Üstelik bitcoin kazım hızınızı kendiniz ayarlıyabiliyorsunuz.
Bu browseri birçok yabancı kaynaktan takip ettim çoğu yabancı youtuber yada normal işinde gücünde insan kullanıyor bende birkaç gündür bu işe başladım, siz değerli arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
Kazandığınız bitcoinleri dolar olarak çekebiliyorsunuz, malumunuz üzerine ülkemizde dolar kuru bi'hayli yüksek

Youtube gelirinizin yanında ek bir kazanç kapısı olarak bu browseri kullanabilirsiniz, aşağıya referans linkimi bırakıyorum referans linkimden üye olursanız çok memnun olurum.
Saygılarımla...

https://cryptotabbrowser.com/16102926

1 saat kullanım için ne kadar geliyor ortalama

1 saatle ölçülmez madencilik bu bilgisayarınızı tamamen güvenli bir biçimde sizden kalan vakitlerde kullanacak. bilgisayar ve internet açıkkalacak
bu uygulama madencilik yapacak.. milyonlarbeklemeyin ama iyi bir ek gelir olacaktır.

Bir kaç günden kastınız nedir hocam ve o bir kaç günde ne kadar kazanç elde ettiniz?

Kripto madenciliğinde zorluk dereceleri çok yüksek tek bilgisayar ile bi kazanç elde edemezsiniz anca bu arkadaş gibi referanslarla belki ufak tefek birsey kazanılabilir

Merhaba Youtuber Dostlarım
Youtube gelirinizin yanında ek bir kazanç daha istermisiniz?
Birçoğunuz bilir belki CRYPTOTAP Browser uygulamasını.
Aslında bir Chrome eklentisi ama son zamanlarda kendi browserinda eklentiden daha fazla kazım hızı ile coin kazmanızı sağlamakta.
Bu Browser zaten Chrome çok çok benzemektedir.
Zaten Chrome da kayıtlı mailiniz ile CRYPTOTAP Browser ile anında senkronize olmaktadır.
Bu Browseri sadece açık bıraksanız bile kazım yapabilmektedir.
Uzunca süre bilgisayarda vakit geçirenler için veya gün boyu bilgisayarı açık olanlar için iyi bir fırsat olabilir.
Bu browser size günlük yaptığınız işleri yapma ve arka planda bitcoin kazanma fırsatı verir.
Üstelik bitcoin kazım hızınızı kendiniz ayarlıyabiliyorsunuz.
Bu browseri birçok yabancı kaynaktan takip ettim çoğu yabancı youtuber yada normal işinde gücünde insan kullanıyor bende birkaç gündür bu işe başladım, siz değerli arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
Kazandığınız bitcoinleri dolar olarak çekebiliyorsunuz, malumunuz üzerine ülkemizde dolar kuru bi'hayli yüksek

Youtube gelirinizin yanında ek bir kazanç kapısı olarak bu browseri kullanabilirsiniz, aşağıya referans linkimi bırakıyorum referans linkimden üye olursanız çok memnun olurum.
Saygılarımla...

https://cryptotabbrowser.com/16102926

Merhaba hocam, 30 gün boyunca açık kalsa ve bu işlemi sanal sunucuda yapsak aylık ne kadar bir geri dönüşümü olur acaba ?

Tüm soruların cevabı arkadaşlar ben yapıyordum yaptım ve tavsiye etmem kimseye bakın aşagıya ekran görüntüs atıyorum oradan bakabılırsınız. Tek kişi ile olacak iş degil lakin referans olursa çook çook iyi olur bulabılırsenız 50 100 tane ref o zamn guzel kazanırsınız buyurun Resim bilgisayarım 6,7 gun açık kaldı ve kazandıgım bitcoin

usswe5

https://prnt.sc/usswe5

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri