Bir Fikrim Var

• Kullanıcı edenart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

edenart

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özellik ile yeni başlayan arkadaşlar..

Herkes kanalının linkini yapıştırsın herkes birbirine abone olsun bu sayede gelişelim ne dersiniz ?

Batuhan Okur - YouTube

bu konu tutmaz :D

:D evet ilk elektirikli arabayı ben bu kanalda gördüm ama konudan şaşmayalım bence :)

sonra herkez birbirinin reklamına tıklasın toplu ban aylar önce haziranda temmuzdada açıldı bu konular defalarca :D serkan abi kapatıyordu hep yazdığım şeyi yazıyordu

reklamlar değil sadece abone abone yükselirse kanal yüksel ve böylelikle hit gelme şansı artar

he dez avantajı çok ise bence konu kilit olsun lütfen .

Spamcıların ekmeğine yağ sürebilirsin dikkat et.
Böyle programlar var:
5756incik6193400.png

158.854 abonen olsa ama hiç biri video izlemse sana ne faydası olcak kardşeim...bu mantık yt cilerin faydası na olmaz

Suistimal edilmeye bu kadar hazir bir konu daha gormedim

158.854 abonen olsa ama hiç biri video izlemse sana ne faydası olcak kardşeim...bu mantık yt cilerin faydası na olmaz

Sadece ortaya bir fikir sunmak istedim. Siz benden daha ilerdesiniz bu konularda bilgilenmek için bunları öğrenmek istiyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

HERKES DİREK YT'ci olamıyor :)

sen dua et 2 sayfa yazılmış bile:D haliyle hepimiz sıfırdan başladık temel şeyleri öğrenene kadar zorlanıyor insan ama forumda en temel düzeyden başlayanlar için bile konular var onları okumadan daha bismillah kafan hemen manipülasyona çalışmasın:D

Teşekkürler hocam nacizane yorumunuz için .

Sadece ortaya bir fikir sunmak istedim. Siz benden daha ilerdesiniz bu konularda bilgilenmek için bunları öğrenmek istiyorum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

HERKES DİREK YT'ci olamıyor :)

aynen kardeşim abone nin sana bişiler kazandırması için aktif abone olması lazım..attığın vidoeları izlmesi laızm ok....yoksa boş abone nin kimseye faydası yok...

haydi yazinsana kanal linklerinizi buraya hazir konu acilmisken.;)

Yt işine yeni başlayan her arkadaşa bu tarz ilhamlar gelir nedense.
Daha önce kimse düşünemediği için sanırım.

Şu abone kasma olayının mantığını bir türlü çözemedim gitti. Abone olanlar organik olsa bile izlemediktan sonra bana ne faydası olacak ki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri