Bir film vardı ?

sorunumvar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ,

bir film vardı ismini hatırlamıyorum.

evli bir çift tatile gidiyorlar, bitane tur yapmak istiyorlar ama başvurulması gerekiyormuş, bara gidiyorlar yaşlı biriyle tanışıyorlar o tura götürebilcegini söylüyor ve anlaşıyorlar. Sonra AT ların üzerlerine binip turu yapıyorladı,

sonrasını bilimiyorum filmin ismini bilen varsa söyleyebilirmi ?

162c916a87e53f33f0721354a6995ad102be66e0

Dostum filmin konusunu anlattım, caps atarak dalga havası oluşturma. Sırf beğeni almak için Neyse...

Arkadaşlar filmi buldum, gerek kalmadı :)

THE CANYON

Genç bir çift Amerika’da Büyük Kanyon gezisine çıkar ancak orda karşılarına beklemedikleri garip bir yabancı çıkar. Önce bu tanımadıkları yabancı onlara rehberlik eder, ama daha sonra bu karşılaşma bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür

https://www.youtube.com/watch?v=TRTan0gPJ_E&t=93

çok saçma filmmiş la o :D tur yapmak istiyolar bara gidiyoalr yaşlı adam onları ata bindirip tura çıkarıyo ha :D vay anasını

Nick başlık uyumu.
Adam sorunlu beyler. . .

Dostum filmin konusunu anlattım, caps atarak dalga havası oluşturma. Sırf beğeni almak için Neyse...

Arkadaşlar filmi buldum, gerek kalmadı :)

THE CANYON

Genç bir çift Amerika’da Büyük Kanyon gezisine çıkar ancak orda karşılarına beklemedikleri garip bir yabancı çıkar. Önce bu tanımadıkları yabancı onlara rehberlik eder, ama daha sonra bu karşılaşma bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür

https://www.youtube.com/watch?v=TRTan0gPJ_E&t=93

Kız 2 kez kameraya bakmış oyunculuk berbat sanırım:D

Aslında yabancı forumlarda bu tür teknikler ile soru sorup sonra buldu numarası ile film linkini koycan. (Tamam tamm yeniyik siz 3 yıldır biliyonuz tmm :D)

Arkadaş aradığını bulmuş.. Birde ben deneyim şansımı :) Benim yaşlarımda olanlar belki hatırlayacaktır diziyi.. Trt de çıkıyordu dizi ve amerikan yapımıydı sanırım. 6-7 Tane evrenler arası geçiş kapısı vardı. Ve bizim dünyamızda da.. Amerikalılar o evren senin bu evren benim dolaşıyordu :) Hatta askerlerden birinin alnının ortasında Altın renkte göz sembolü vardı (Zenciydi bu adam).. Dizinin ismini ra diye hatırlıyorum ama belki yanlış hatırlıyorumdur.. Varmı bu diziyi bilen izleyen

türkçe film çalışanlar geleceğe dönüş filmini atarsa seviniriz :D yt de yok

Arkadaş aradığını bulmuş.. Birde ben deneyim şansımı :) Benim yaşlarımda olanlar belki hatırlayacaktır diziyi.. Trt de çıkıyordu dizi ve amerikan yapımıydı sanırım. 6-7 Tane evrenler arası geçiş kapısı vardı. Ve bizim dünyamızda da.. Amerikalılar o evren senin bu evren benim dolaşıyordu :) Hatta askerlerden birinin alnının ortasında Altın renkte göz sembolü vardı (Zenciydi bu adam).. Dizinin ismini ra diye hatırlıyorum ama belki yanlış hatırlıyorumdur.. Varmı bu diziyi bilen izleyen

İzlemedim ama yılını biliyorsan bulunur :D

Stargate nin dizi versionu olmasın o?
stargate-sg-1-tv-series-wallpapers-4-1024x768.jpg

Son düzenleme:

Yıldız Geçidi SG-1 - Vikipedi

Bu olabilir belki RA geçiyor :D Ama TRT'de yayınlanmış mı bilemem :)

Daha sonra TRT'de bu yayınlanmış http://tr.wikipedia.org/wiki/Yıldız_Geçidi_Atlantis

Benim de bazen geliyor aklıma. İki kişi vardı filmde birbirlerini çok seviyorlardı sonra mutlu oluyorlardı. Bir de kötü bir karakter vardı filmde kişilerle ilgisi yoktu ama filmde hepsi mutlu oluyordu öyle bitiyordu. Aklına gelen varsa yazsın bu filmi bulmalıyım.
Ek: Bir de erkek karakter neo kadın ise trinity idi. Zamanı falan yavaşlatıp çok güzel dövüşüyorlardı. Bilgisayar virüsleri vardı, morpheus diye de karizmatik bir karakter vardı. Filmde birde kahin vardı. İlk filmi 99 yılında gösterime girdi çok tuttu 3 film halinde çekildi. Yönetmenler Wachowski kardeşlerdi. Bu film hafızamda çok yer etti bunu da söyleyin bir zahmet.

Son düzenleme:
Benim de bazen geliyor aklıma. İki kişi vardı filmde birbirlerini çok seviyorlardı sonra mutlu oluyorlardı. Bir de kötü bir karakter vardı filmde kişilerle ilgisi yoktu ama filmde hepsi mutlu oluyordu öyle bitiyordu. Aklına gelen varsa yazsın bu filmi bulmalıyım.

Abi seninkini bulana kadar 100 çeşit kategori bulunur eminim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri