Bir film vardı ?

Benimde aklıma geldi şimdi ya biri bulabilirse sevinirim. Bi tane hayvan vardı böylee at eşşek ama öküz gibi bişey de sonra dağ taş koşuyodu ama ne koşuş ok güzelldi . Karşısına çıkan ilk dişiyle evlencem diyodu evleniyo bunlar büyüyle insan oluyolar. İnsanlığı beğenmeyip tekrardan öküz oluyolar.

Aklıma gelmiyo. 4 yaşında izlemiştim

Benim de bazen geliyor aklıma. İki kişi vardı filmde birbirlerini çok seviyorlardı sonra mutlu oluyorlardı. Bir de kötü bir karakter vardı filmde kişilerle ilgisi yoktu ama filmde hepsi mutlu oluyordu öyle bitiyordu. Aklına gelen varsa yazsın bu filmi bulmalıyım.
Ek: Bir de erkek karakter neo kadın ise trinity idi. Zamanı falan yavaşlatıp çok güzel dövüşüyorlardı. Bilgisayar virüsleri vardı, morpheus diye de karizmatik bir karakter vardı. Filmde birde kahin vardı. İlk filmi 99 yılında gösterime girdi çok tuttu 3 film halinde çekildi. Yönetmenler Wachowski kardeşlerdi. Bu film hafızamda çok yer etti bunu da söyleyin bir zahmet.

Sen kafa buluyosun bizle :D

filmin konusunun doğa gezisi olduğuna emin misiniz yt de trailinın küçük resmi hiiiiiç öyle demiyor gibi :D

Benim de bazen geliyor aklıma. İki kişi vardı filmde birbirlerini çok seviyorlardı sonra mutlu oluyorlardı. Bir de kötü bir karakter vardı filmde kişilerle ilgisi yoktu ama filmde hepsi mutlu oluyordu öyle bitiyordu. Aklına gelen varsa yazsın bu filmi bulmalıyım.
Ek: Bir de erkek karakter neo kadın ise trinity idi. Zamanı falan yavaşlatıp çok güzel dövüşüyorlardı. Bilgisayar virüsleri vardı, morpheus diye de karizmatik bir karakter vardı. Filmde birde kahin vardı. İlk filmi 99 yılında gösterime girdi çok tuttu 3 film halinde çekildi. Yönetmenler Wachowski kardeşlerdi. Bu film hafızamda çok yer etti bunu da söyleyin bir zahmet.

Bu filmi bilmeyen mi var, Tosun Paşa değil mi bu film?

Benimde aklıma geldi şimdi ya biri bulabilirse sevinirim. Bi tane hayvan vardı böylee at eşşek ama öküz gibi bişey de sonra dağ taş koşuyodu ama ne koşuş ok güzelldi . Karşısına çıkan ilk dişiyle evlencem diyodu evleniyo bunlar büyüyle insan oluyolar. İnsanlığı beğenmeyip tekrardan öküz oluyolar.

Aklıma gelmiyo. 4 yaşında izlemiştim

Balıkesirin çılgın eşekleri ?

yeni konu açıcaktım bu konuyu görüp bende bi film arıyorum.

amerikan futbolu oynuyolardı bebek jim mi ne vardı. hep şarkı dinliyordu şarkıda söyleydi, inanırsan başarırsın bebeğim. yoksa bebek jim ölüyordu o filmi bilen var mı beyler.

ya hani böyle yt de 1 günde +30000 izlenen bir dizimi desem,tv show mu desem,programmi desem,,öyle bir sey vardi simdi tam cikartamadim.hatirlayan olursa bana özelden yazabilirmi.:)simdi burda arkadasin konusu uzayip gitmesin.

The Canyon film belki izlenmeye değmez ama Dexterdan aklıma geldi.

Yvonne Abla oynuyo dizide canım benım :D:D:D

Beyler onu bunu bilmiyorumda ben hayatimda Kurtlar Vadisi dizisini hic izlememistim. Izleyenlerede on yargili davraniyordum. Kuzenim ve bi arkadasimin surekli israrlarina dayanamayip 3-4 gun once izlemeye basladim. Sadece bugun 7 bolum izledim. Su an 20.bolumu bitirdim. Yarin is olmasa 2-3 bolum daha izlerdim. Gercekten guzelmis be.

Beyler onu bunu bilmiyorumda ben hayatimda Kurtlar Vadisi dizisini hic izlememistim. Izleyenlerede on yargili davraniyordum. Kuzenim ve bi arkadasimin surekli israrlarina dayanamayip 3-4 gun once izlemeye basladim. Sadece bugun 7 bolum izledim. Su an 20.bolumu bitirdim. Yarin is olmasa 2-3 bolum daha izlerdim. Gercekten guzelmis be.

Sana tavsiyem kvp ye geçme geçiyosanda mematinin ölümünden sonra hiç izleme dizi malesef eski tadı vermiyo artık.

Sana tavsiyem kvp ye geçme geçiyosanda mematinin ölümünden sonra hiç izleme dizi malesef eski tadı vermiyo artık.

Oyle diyolar evet. Kvpye gecmiycem ama biter bitmez tekrar bastan basliycam. Belki abarti gelebilir ama Baba filminden daha iyi bence..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri