Bir Garip Sayfa To Problemi

tıklanma oranı neden bu kadar düşük bilmiyorum,genelde komik videolarda filan böyle oluyormuş duydugum kadarıyla ama tam bi bilgim yok.fakat videolarda reklam çıkmaması gibi bişey söz konusu degil.ilk mesajdaki ekran görüntüsü adsense panelinden yani videonun aldıgı izlenim degil,çıkan reklamların görüntülenmesi.sitelerimde adsense kullanırken sayfa to problemi yaşadım,sorunu reklam yerlerini degiştirerek çözdüm zamanında ama youtube konusunda böyle bi şansımızda yok ne yazıkki.

etiket olarak neler giriyorsun videolara ? ondan kaynaklanıyor olabilir

tıklanma oranı neden bu kadar düşük bilmiyorum,genelde komik videolarda filan böyle oluyormuş duydugum kadarıyla ama tam bi bilgim yok.fakat videolarda reklam çıkmaması gibi bişey söz konusu degil.ilk mesajdaki ekran görüntüsü adsense panelinden yani videonun aldıgı izlenim degil,çıkan reklamların görüntülenmesi.sitelerimde adsense kullanırken sayfa to problemi yaşadım,sorunu reklam yerlerini degiştirerek çözdüm zamanında ama youtube konusunda böyle bi şansımızda yok ne yazıkki.

4-5 gun oncesi mobil izlenim %65 ti ve ondan sonra %60 a dustu. Normalde tiklarin artmasi gerekirken aksine tiklarda dusus gosterdi. Videolar komik videolar degil, genelde kisisel videolar. Hani birileri bazi konular hakkinda goruslerini bildiriyor, bi kac tane amator sarki falanda var. Denemedigim sey kalmadi, duzeltemedim bi turlu.

Ilk yardim konumu acmis bulunuyorum! :D Arkadaslar gecen ayin 25 inde bi kanal actim ve yabanci dilde(ingilizce degil) youtubeda olmayan videolari bulup atiyorum. Aradan gecen vakitte cok iyi gelisme gosterdi suan neredeyse 1k abone bulunuyor ve izlenimde gunluk 20k-50k arasi degismekte.

Herkes izlenimden sikayet eder ya, bende suan izlenip tik alamamaktan sikayetciyim cunku 10k izlenime 400 tik aldigim yerde, yani sayfa to %1-%4 arasi degisirken suanda %0.27 ye kadar inmis durumda. An itibariyle bugun icin toplamda neredeyse 56k izlenim olmus ve tik sayisi sadece 150. Videolarin hepsinde dolar isareti yaniyor, para kazanmaya acik yani. Reklamlarda cikiyor fakat bazen ben kendim denedigimde reklamlari goremiyorum. Sari cizgi olmasina ragmen reklam cikmiyor yani.

Son 7 gunun ve bugunun resmi asagida. Bu tarz bi sayfa to dususunun sebebi ne olabilir? 6-7 gun oncesinden hic bi farki yok kanalin, hala ayni yerlerde paylasiyorum. Bu dengesizligi nasil cozebilirim? Bi fikri olan var mi?

tji7.jpg

9dn5.jpg
şu kadarını söyleyim anladığım kadarıyla sarı reklam işareti olupta reklam gözükmüyosa reklam videonun içinde değil sağ tarafında 4-5 cm lik çerçeve içinde çıkan reklamlardır onun tıklanma olasılığıda çok düşük milyonda bir biliyosun bence tek açıklaması bu kardeşim...

şu kadarını söyleyim anladığım kadarıyla sarı reklam işareti olupta reklam gözükmüyosa reklam videonun içinde değil sağ tarafında 4-5 cm lik çerçeve içinde çıkan reklamlardır onun tıklanma olasılığıda çok düşük milyonda bir biliyosun bence tek açıklaması bu kardeşim...

Iyide 60k izlenmeye surekli oyle reklam mi cikar? 60k izlenime en azindan bi 500 600 video cikmasi gerek fakat o bile yok.

Iyide 60k izlenmeye surekli oyle reklam mi cikar? 60k izlenime en azindan bi 500 600 video cikmasi gerek fakat o bile yok.
işte videoyu ilk yüklediğinde senin izlenim oranını onlar bilemiyo video ilk yüklendiğinde reklam ekleniyo sonradan da sanırsam işlerine gelmiyo değişik reklam koymuyorlar bence

işte videoyu ilk yüklediğinde senin izlenim oranını onlar bilemiyo video ilk yüklendiğinde reklam ekleniyo sonradan da sanırsam işlerine gelmiyo değişik reklam koymuyorlar bence

Reklam her seferinde farkli cikabilir, ona kimse karar vermiyor. Sans eseri o is. Zaten duzeldi tekrar kendi kendine. En azindan %1.10 seviyelerine kadar yukseldi suan. Ilginc yahu kendi kafasina gore dustu simdide yukseliyor. Olan 2 gunluk kazancimin dibe vurmasina oldu o kadar. Oda pek onemli degil.

Reklam her seferinde farkli cikabilir, ona kimse karar vermiyor. Sans eseri o is. Zaten duzeldi tekrar kendi kendine. En azindan %1.10 seviyelerine kadar yukseldi suan. Ilginc yahu kendi kafasina gore dustu simdide yukseliyor. Olan 2 gunluk kazancimin dibe vurmasina oldu o kadar. Oda pek onemli degil.

abi çok geçmiş olsun duyduk geldik :) nasıl son durum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri