Bir Gariplik Var

T
  • Kullanıcı toprak112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
T

toprak112

Guest
Merhaba Arkadaşlar.Adsensemde sürekli 5 dk da bir tık geliyor.Yeni adsense hesabı açmıştım birde kanal bağladım.Bakıyorum şimdi 400 izlenme 37 tık var git gide artıyo.Arada Birde tıklar düşüyo tekrar yükseliyo nedir bu bilen varmı acaba ?

Yükselmesini bilmemde arada bi düşmesi sürekli yenilediğin için.

Ya bir saldırı mı oluyo videomu patladı onu anlamadım izlenimlerede bişey oldu onlar hızla yükselmeye başladı.

Merhaba Arkadaşlar.Adsensemde sürekli 5 dk da bir tık geliyor.Yeni adsense hesabı açmıştım birde kanal bağladım.Bakıyorum şimdi 400 izlenme 37 tık var git gide artıyo.Arada Birde tıklar düşüyo tekrar yükseliyo nedir bu bilen varmı acaba ?

reklam turune bak, video reklami istegi cok olmustur digerlerine gore. o yuzdende tik oranin yuksek gorunuyodur. hergun denk gelmez oylesi.

iyi bişeymi yani bu ? birde reklam türüne nasıl bakıyoruz onuda bilmiyorum :)

---------- Mesaj saat 00:03:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:03 civarında gönderildi. ----------

Şuan ki Durum 540 izlenme 45 tık bunun normal birşey olduğunu sanmıyorum nerdeyse 10 izlenmede bir tık geliyor ??? Daha Açıklayıcı olabilecek yok mu ??

Çok aşırı bir tıklanma gelmediği sürece bence bu durumlar normal şeyler hocam .

Hocam Sence Bu normal mi ? Düşüncem Birisinin benim kanala saldırıyo yönünde böyle birşey olabilirmi oluyorsa eğer korunmak için ne yapmalıyım ?

Eğer tıklanma oranınız %10un üzerine çıkmıyorsa doğaldır bence .Tek kanal çalışıyorsanız yinede bakarak olun hem kanala hem adsenseye.
Benim kendi fikrim şuanda normal gibi ama biraz daha takip etmek gerekir .
Eğer tıklama izlenmeden fazla artıyorsa şu verdiğim linki doldurabilirsiniz.

https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact

Bence Sayfa To %10 u geçmedikten sonra bir sıkıntı yok sayfa To'yu incele bazen tıklar artabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri