Bir Google ürününe erişilemiyor ÇÖZÜLDÜ

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(ana mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,

Profil - ayarlar - yonetici ekle - diyip mail ekliyorsunuz - sonra eklediğiniz mailden kabul ediyorsunuz.artık o mail ile youtubede erişiminiz var.tamamen o maile geçirmek içinde sonra sahibi değiştir yaparsınız

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 1 gün kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.Yani sahiplik vererek yeni atadığınız mail sahibi olur.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Son düzenleme:
sen nerdeydin bea abi..

acele yok hocam daha yeni girdim youtube işini çözümler takır takır gelecek..Bedava iş yaptık olmadı laf yedik,parayla yaptık yok yine olmadı laf yedik. Çekemeyenlermi diyim cins yorumlarmı diyim.sıkıldım bazı forumdaki arkadaşların konusmaları yorumları yüzünden kaldırdım para kazanma alt kanal dahil açma konumu biliyorsunuz.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
acele yok hocam daha yeni girdim youtube işini çözümler takır takır gelecek.çok yakında belkide para kazanma aktif konumu yayınlayabilirim alt kanal vs dahil.sıkıldım bazı forumdaki arkadaşların konusmaları yorumları yüzünden kaldırdım biliyorsunuz.

İyi forumlar.

teşekkürler bilgiler için, daha dün sildim sağlam bi kanalımı bu yüzden, neyse hayırlısı :)

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,

454inciw2564854.jpg

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 2 hafta kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Not : Yöntem farklı durumlar içinde kullanılabilir beyin jimnastiği yapın bakalım :)

şunun hakkında bi yorum yapabılırmısn bu hesab devre dısı kaldıgı ıcın kökten sılemıyorum adsense çöp olu gitti

[urlhttp://i.hizliresim.com/emaYY1.png[/url]

şunun hakkında bi yorum yapabılırmısn bu hesab devre dısı kaldıgı ıcın kökten sılemıyorum adsense çöp olu gitti

Hocam mail girişi olmuyorsa onunla ilgili çalışma yapmadım hiç.Mail giriş olanlar için üstteki kesin çözümdür.Forumda geçenlerde sanki birisi silme işini yazmıştır.Eğer olursa denerim çözüm bulursa yayınlarım hocam.

Merhaba, Ben bu yönetici ekle kısmını bulamadım link olarak atabilir misiniz ? Ayarlar kısmı böyle gözüküyor

xJMoPY.png

Alkatyan hocam hesap devre dışı bırakıldı yazıyor.Kanalım youtube gözüküyor giriş yapamıyorum bunun çözümü nasıl acaba

Merhaba, Ben bu yönetici ekle kısmını bulamadım link olarak atabilir misiniz ? Ayarlar kısmı böyle gözüküyor

http://i.hizliresim.com/xJMoPY.png

https://plus.google.com/u/0/pages/settings/admin
bu olması lazım hocam link admin olan sonu

---------- Mesaj saat 12:42:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:42:11 civarında gönderildi. ----------

Alkatyan hocam hesap devre dışı bırakıldı yazıyor.Kanalım youtube gözüküyor giriş yapamıyorum bunun çözümü nasıl acaba

Hocam mail girişi varsa bu yöntemle halledersiniz.Mail girişi yoksa henüz çözüm üretmedim daha.

O bölümü bulamadım hocam :/

İstenilen url bu sunucuda bulunamadı hatası aldım

Hocam alt kanal olan bir kanalınızı denermisiniz.Sanırım çözüm alt kanala geldi.

---------- Mesaj saat 12:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:28 civarında gönderildi. ----------

O bölümü bulamadım hocam :/

hocam alt kanal denermisiniz.sanırım alt kanal çözüm sadece.benim açtıklarım hep alt kanaldı şimdiye kadar bu yontemde.

Anladığım kadarıyla erişilemeyen ana kanala bir şey yapılamıyor, sadece alt kanal :(

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Google+ ana sayfasına girin oradan Sayfalar sekmesine gidip. Sayfa oluştur diyin. Ondan sonra Alkatyan arkadaşın dediği yönetici ekle sekmesi gelecektir. Bunu konuya eklersen çok iyi olur Alkatyan. Eminim Google+'da sayfa oluşturan çok az kişi vardır.
Buradan nasıl sayfa oluşturacağınıza bakabilirsiniz.
https://support.google.com/plus/answer/1713328

Hocam alt kanal olan bir kanalınızı denermisiniz.Sanırım çözüm alt kanala geldi.

---------- Mesaj saat 12:50:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:48:28 civarında gönderildi. ----------

hocam alt kanal denermisiniz.sanırım alt kanal çözüm sadece.benim açtıklarım hep alt kanaldı şimdiye kadar bu yontemde.

Evet hocam alt kanal olabilir çünkü bende baktım.Yönetici ekle kısmı demek alt kanallarda geçerli ana kanal zaten direk yönetici anakanalllarda bu nasıl oluyor

hocam bu yöntem hesabınız devre dışı kaldıya çözüm değil galiba çünkü ekledim yöneticiye onayladım aynı uyarıyı yine verdi. kanala girince hesabınız devre dışı bırakılmıştır diyor.

Sadece YouTube kanalı açık ne mail girişi nede YouTube ye giriş yapılamıyorsada geçerlimi acaba bu ?

Ana kanal olanı olsaydı çok iyi olurdu ya :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri