Bir Google ürününe erişilemiyor ÇÖZÜLDÜ

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
tşkler konuda mesajım bulunsun sonra ayrıntılı incelerim konuyu

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor sanırım.Deneyerek bakın arkadaşlar.ekleme olursa konuya ekleriz

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

hesap devre dışı bırakıldı hatasını araştırıyorum arkadaşlar bulur bulmaz yayınlarım.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,
Adım adım resimler ekledim buyrun

9958incid659843.jpg

2400incig6196031.jpg

6889inciz4092139.jpg

7149inciy931235.jpg

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 2 hafta kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.Yani sahiplik vererek yeni atadığınız mail sahibi olur.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Not : Yöntem farklı durumlar içinde kullanılabilir beyin jimnastiği yapın bakalım :)

hocam dediklerini yapıyorum ancak bir google plus da logo ünlem olarak gözüküyor ve yöneticilik verdiğim mailde linke tıkladıgımda bu sayfaya erişilemiyor diyor. Bu direk ban dimi :D

İyide hesaba hiç giremezken yönetici arama nasıl olacak arkadaşlar. Ürüne erişilemiyor uyarısı alıpta hesaba nasıl giriş yapıyorsunuz.

Düzeltme: İlk sayfada gmail girişi var ise notu düşülmüş. Onu görmedim. Ben hiç bir şekilde gmail dahil hesaba giremiyorum ama kanallar aktif para kazanma kapalı ilerde bunlar tüm kanallarımı etkileyecek bunları yok etmem lazım. Telif gönderiryorum yt kabul etmiyor bir kaç gün sonra sizin olduğu konusunda şüphemiz var diyor. Buna bir çare lütfen.

Bu adamın kıymetini bilin...

yeni youtube hesaplarımı adsenseye bağlarken bir google ürününe eriselemiyor hatası veriyor.
ama adsenseeye ayrı olarak girerken giriliyor.
bunun nedeni nedir acaba?:(

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor sanırım.Deneyerek bakın arkadaşlar.ekleme olursa konuya ekleriz

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

hesap devre dışı bırakıldı hatasını araştırıyorum arkadaşlar bulur bulmaz yayınlarım.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,
Adım adım resimler ekledim buyrun

9958incid659843.jpg

2400incig6196031.jpg

6889inciz4092139.jpg

7149inciy931235.jpg

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 2 hafta kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.Yani sahiplik vererek yeni atadığınız mail sahibi olur.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Not : Yöntem farklı durumlar içinde kullanılabilir beyin jimnastiği yapın bakalım :)

bu sistemle eklenen videolar siliniyor mu?

sanırım oyle hocam alt kanal yapmıştım olumlu sonuclandı.siz yine biraz kurcalayın bişiler çıkartmaya ugrasın derim.
taşıma yontemi ile baska şeylerde yapılabilir.biraz ugrasıp deneyin denerim.

Sağolun hocamda hiç beceremem öyle şeyleri. Google+ yöntemi ile para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını bile açamıyorum.

Sağolun hocamda hiç beceremem öyle şeyleri. Google+ yöntemi ile para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını bile açamıyorum.

yaparsınız hocam merak etmeyin biraz zamanın ayırıp bos kanallar ile ekle sil taşı kes bagla ne varsa deneyin yeni şeyler çıkartabilirsiniz.

Sanırım sadece alt kanallar için oluyor çünkü ana kanalımı göremiyorum hesapta. Ve kanal username ilede ulasamıyorum.

ANA kanallarda bi çözümü yok mu?

Hocam çok buyuksun ya :) alt kanal calismayi birakmistim sirf bu özellik için yeniden alt kanallar acabilirim. Teşekkürler bu güzel paylasim için.

Bunu blogspotta haftada 1 yapardık. Aklıma gelmemiş burdada işe yarayabileceği. Güzel paylaşım

Hocam düşünüyorum acaba bu şekilde para kazanmaya kapanan alt kanalın para kazanmasını açabilir miyiz? Ben de sadece bi tane alt kanal var o da para kazanma kapatılasına neden olan kanal fakat başka bi kanalda denenebilir bence?

flagdan kapanan kanalım için denedim yönetici ekledim ama alt kanal çıktı hesap videolar gelmedi.Flag için falan işe yaramıyor herhalde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri