Bir günde Manuel Kaç Yükleme Yapıyorsunuz?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Günde 5k video atacağım yakında gidişat o yönde

vine kanalım vardı 4 tane günde 20 video atardım kısa videolar birde ya yüklemek kolay filan ama rakibin cok o kadar tutarsada baya iyi oluyor

bot veya vds felan yok.hıcbır kanalım google+ bağlantısı yok.herseyım manuel.bir kanalıma birgünde en faazla 35 video yükledim.ben 25 er 20şer atıyorum her kanala.birgünde en fazla 100 video yüklerim.bu ana prensibim.6 ayı geçti youtube dayım ama şeytan kulağına kurşun şuana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım youtube adına hocam

youtubeden çok nadir alıyorum hocam.o şekilde 50 kanal ile iyi getiri mümkünmüdür?kanal kopyalama olarak?

Bu seçtiğin kategomri, yüklediğin videoların uzunluğu ve izlenie göre değişir.Hiç youtubedan başka bir siteyi kaynak olarak kullanmadım.Şu anda 20 hesabım var günlük 80 ile 140 TL arası kazanıyorum.Öyle çok fazla izlenimimde 8k ile 14k arası izlenim alıyorum.

Bu seçtiğin kategomri, yüklediğin videoların uzunluğu ve izlenie göre değişir.Hiç youtubedan başka bir siteyi kaynak olarak kullanmadım.Şu anda 20 hesabım var günlük 80 ile 140 TL arası kazanıyorum.Öyle çok fazla izlenimimde 8k ile 14k arası izlenim alıyorum.
tek hesabın kazancımı toplamdamı kazancınız?

o zaman kanal takip edip bir liste yapayım sonrada 50 adet sıfır sim kart ile 50 kanal açıp birde bot alıp her kanalı diğerine kopyalarsam nasıl olur?ve bunu vds ile yaparsam zamanımı almadan olurmu?

tek hesabın kazancımı toplamdamı kazancınız?

o zaman kanal takip edip bir liste yapayım sonrada 50 adet sıfır sim kart ile 50 kanal açıp birde bot alıp her kanalı diğerine kopyalarsam nasıl olur?ve bunu vds ile yaparsam zamanımı almadan olurmu?

Toplam kazancım.Ben kanal doğrulamak için simkart falanda kullanmıyorum.15 dakikadan uzun videoları bölüp öyle yüklüyorum.

Bence botu ve vds yi bir kenara bırakın.Herşeyi elle manuel yapın.Emek harcayın, sabırlı olun emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

bot veya vds felan yok.hıcbır kanalım google+ bağlantısı yok.herseyım manuel.bir kanalıma birgünde en faazla 35 video yükledim.ben 25 er 20şer atıyorum her kanala.birgünde en fazla 100 video yüklerim.bu ana prensibim.6 ayı geçti youtube dayım ama şeytan kulağına kurşun şuana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım youtube adına hocam

sanırım vds kullananların sorunu google plus ile, yani birden çok video atınca anlaşılıyor.

tebrik ederim hocam valla hangi dil çalışıyorsun ve başlık etiket aynen mi aktarıyorsun?

Elle atmakla niye zaman kaybediyorsunuz ki, salın botu olsun bitsin.
Eğer fazla video atmaktan korkuyorsanız sizde azar azar atın.
Mesela ilk gün 5, sonraki gün 10, böyle böyle yükselterek gidin.

sanırım vds kullananların sorunu google plus ile, yani birden çok video atınca anlaşılıyor.

tebrik ederim hocam valla hangi dil çalışıyorsun ve başlık etiket aynen mi aktarıyorsun?

Hep ingilizce, hiç öyle videoların başlıklarını falanda değiştirmem.Gözüme güzel gelen bi kanalın videolarını indirir yüklerim.Etiket ve açıklamaları her zaman kendim varsayılanlardan yazarım, genelde çok aranan kelimeleri kullanırım.

Hep ingilizce, hiç öyle videoların başlıklarını falanda değiştirmem.Gözüme güzel gelen bi kanalın videolarını indirir yüklerim.Etiket ve açıklamaları her zaman kendim varsayılanlardan yazarım, genelde çok aranan kelimeleri kullanırım.

Sistematik çalışmanın meyvelerini alıyorsunuz. sürekli kazanç isteyenler için güzel yöntem.

aynı vıne vıdeoalrını hergun ayrı kanalalra atıyorum vps den 5k vıdeo her gun atıorum hıc bı sorun yok sorna adsensebaglıyorum

30-40 Hepsi Dizi :) Yine Kanallar Kapatılıyor

Geçen gün bir şey denedim arkadaşlar bir kanal açıp mobil onay yaptım ve yabancı dizi paylaştım. 3 video vardı 1 haftada baya izlenim aldığı ama Adsense'e bağlamadım. Bugün baktım para kazanma gitmiş :-) iyi ki bağlamadım. Bu arada para kazanma nasıl gidiyor öğrenmiş oldum :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

günde 100 er 100 er arada 2-3 saat bırakarak 3-4 sefer yüklediğimde oluyor. bi sabah 100 bi akşam 100 yüklediğimde oluyor arada 3-4 gün boş geçtiğim günlerde. 3 aydır bir problem yaşamadım çok şükür. 4 kanalım var şuan hepsi googla bağlantılı.

günde 100 er 100 er arada 2-3 saat bırakarak 3-4 sefer yüklediğimde oluyor. bi sabah 100 bi akşam 100 yüklediğimde oluyor arada 3-4 gün boş geçtiğim günlerde. 3 aydır bir problem yaşamadım çok şükür. 4 kanalım var şuan hepsi googla bağlantılı.

Peki bunların hepsini manuel mi yapıyorsun? PC başında ne kadar zaman geçiriyorsun? Paylaşırsanız sevinirim.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri