Bir Hikayede Benimki Olsun

• Kullanıcı caner731
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

caner731

Kayıtlı Üye
Merhaba Ytpara Ailesi Benim Hikayemi Kısaltamıcam O yuzden Okumaya baslıyınca elinizde işiniz olmasın :))

Ben Bu işe Başlamadan once İnternette Hep makale falan bilmem forexdir gibi şeyler goruordum ama hiç birine zerre kadar inanmıyordum. Evde'de yatış zamanlarım işte hep pc de gecıyordu, ev baskısından dolayı internetten iş bakıyordum ve bir iş buldum ilanda Klavye kullanımı iyi olan eleman arıyorlar atladım tabi masa bası iş olacagı için :) girdim işe falan herneyse iş sahibinde her telden kazanc var internetten bizim yaptıgımız işde facebook olayıydı adam facebokkdan reklam cıkıyordu bizde onun verdigi işleri yapıyorduk falan ( işi pek açmıyım açılımını ) adam forumda sahibi ( forumun ismini vermiyim ) ayyakkabı satıyor faceden reklam cıkıyor ayakkabı e ticaretiyle ugrasıor bloglar siteler domainler momainler işte benımde kulaklar işitiyor tabi makalede yazıdıror adam işte ozamn bnde arasdırmaya basladım blog falan makele yazımıdır falan bi girdim makaleden blogda buldum kendimi sonra blogda adsense almaya calısırken falan filan bi baktım youtubedeyim youtubede adsense almak daha kolay dye youtubeye geciş yaptım adsensem oldu falan sonra videolar yayınladım 10 kanal aldım 10 tl den hepsi ayrı kategorilerdi 1 2 video attım hepsine calısdıgım içinde pek zamnım yokdu her iş donusu aksam youtube hakkında yazılar okuodum temeli ogrenmek için 7 de işten cıkıp gece 1 2 3 de yatıyordum yazıları okucam etcem dye işte sonra Devlerin aşkı sarkısını attım bi ara denk geldi bi hafta sonu bakdım patlamıs 27 binlerde gezıor paranın dibine vurmusum ( bana gore ) 50 tl falan bırakmışdı 50 75 arası tam hatırlamıorum ne sevinmiştim ama :D sonra telif geldi tabiki :D star ellerini operim :D sonra bi kac zamn sonra 10 kanalımda askıya alındı benım elim ayagım bosaldı resmen bi muddet ara gibi bişe oldu sonra 2 hafta falan sonra tekrar kanal aldım falan filan derken dizi kategorisine cattım turk dizisi benım pc le render alıodum şöyle gece indiriodum renderı ayarlıodum sabaha kadar render olmus oluodu sonra youtube atıp bırakıodum işe gidiodum bi sure sonra işi bırakdım zaten youtube ile ugrasabilmek için vede baska nedenlerden dolayı işte bole render falan bi kac zamn sonra youtubeyi iyice ogrendikce partnerları falan ogrendim neye yaradıklarını falan ama hala adsenseyi seviorum cunku Google sonucda :D ama render almam basa dertti Vds olayını ogrendim ama renderlı vds saglamlar 150 tl den asagı degil benım içinde imkansız adsensemde de bu arada 158 tl mi ne vardı bende 250 tl ye falan sattım adsensemi partner gecdim sonra partnerdayken iyidi hersey guzeldi Ekim ayında Calısdım gene dizi teliflerle ugrasıodum falan dizi sektorunde cok seyi cozmusdum gibi bişe ben o kadar kafayı yordum ki dizilerle hangi dizi hangi yapıma aitine kadar arasdırdım filmlerin yapımcılarına gore bi yerlerden bag kurarak bişeler yapdım burdaki verdiigm mesaj hangi kategori calısıorsanız o kategorinin mutlaka bi size kazandıracak yonleri vardır baskları kazanabiliorsa eger iyice mantık yurutun her neyse gelelim bize Ekim ayında Partner girdim 2 Kanalla calısıorum her zaman fazla kanalı kafamda dert yapıorum ndense .s yoksa spamlıcam cok kanal denk gelior bn guncel calısmaya bakıom ndense .s işte Ekimde 2 kanalla calısıodum biri Fredom biri Quiz , quiz ile olanda 57 tl cekdim ilk paramdı yani bu youtubeden kazandıgım ( adsense satısım harici ) kasımın 28 inde ( quizde attı tabi sonradan :D ) - fredom beni atmıs telif var dye fredoma hiç girmicekdim aslında odeme yapmıyor diye ama bişeleri denemek için izlenimsiz kanal sokabilcegim tek kanaldı ve ona deneme yaparken bi bakdım fredomlu olan kanal quizden daha iyi patlamıs gidior 400 450 tl arası kazancım vardı sanırım ole bişe atınca tabi butun umıdım yıkıldı parayı yatırmıcak falan sanıodum tabi bu kasım aralık ve şimdi ocakda youtube ile ugrasamıyorum resmen sogudum cunku abimle bi iş kurduk ve sabah aksam onunla calısmakdan youtube calısamıor oldum ve haliyle soguma geldi, ve fredom atmasına ragmen bi bakdım paypala 160 dolar yatırmıs paypalada sans eseri girdim her zamanki gibi forumda f5 yapıodum :D konu acılmıs Fredom ekim ayı aralık kazancları bnde paypala gireyim dedim bide ne goreyim para yatırılmış bunada cok sevindim bu kadar sevinilmez :D işte şimdi parayı bankama cekdim hepsini bankama yatacak benımde hikayem bole eksik yerleri bile var aslında sanırım cunku bu kadar kısa olamaz benım hıkayem makale blog derken youtube adsense derken buldum kendimi youtube partnerda :D

işte benımde bole bi hikayem herseyin baslangıcı o ilan oldu Klavyede hızlı olan eleman aranıyor yazısında oldu hersey o işe girdikden sonra sanal alemi daha iyi anladım teknelojiyi daha cok anladım diyebilirim.

herkez iyi aksamlar kafa şişirdiysem affola.
bnım bu youtubede tek bildigim kategori dizi ama 2 aydır calısmıyorum neler degişti bilemıyorum ama aklınız varsa turk dizi calısmayın ama yabancı calısın benım azıcık ingilizcem olsa transleteden de yaparken sacma oluor dye yabancı hiç bulasmadım .s aslında cok kanal ile ugrasabilsem cok spamlancak ileriye donuk kanallar olabilir ama tabi tam işin aslı olmadıgım için bu spam konusunda yapmayada usenıom benım tek bildigim kategori dizi ama oda cok kazandırmıor rekabette cok .s bole kategori bulsam yada bu spamlamayı tam ogrensem kesin cok kanalla calısırım ama işte hiç bisey yapmıom resmen birinin balık vermesini beklıom o konuda :)

herkeze iyi aksamlar tekrardan.

bende sana bu kadar uzun yazına özet düşüncemi geçeyim ''üşenenin çocuğu olmaz'' . :D

tam ozetledin beni ben üşengecim biraz aramızda kalsın baya :) ama sole bi üşengecim ben bana bazen usengeclik tutuyor her zamn degil bi iş yapıcam usengecligim yoksa en iyisini yaparım usengeclik varsa o sıra hiç bulasmam :D

hocam hani yazmışsınız ya paypala 160 tl geldi işte oradan sonra yt le çok uğraşıp 4-5 haneli paralar kazanmaya başladım gibi şeyler yazdığınızı umuyordum :D ters köşeye attınız :D

hocam hani yazmışsınız ya paypala 160 tl geldi işte oradan sonra yt le çok uğraşıp 4-5 haneli paralar kazanmaya başladım gibi şeyler yazdığınızı umuyordum :D ters köşeye attınız :D

160 dolar yattı işte şimdi onu cektim pazartesi salı carsamba galiba denilene gore yatıcak banka hesabıma eger bi kıvılcım gelirse gene baslarım youtube artık kazanabileceigmi biliorum kazanırım ama 1 bin falan kazanırmıyım bilemıyorum işte .s

freedom kapanan kanalları ödüyor mu ? ağustosta kapanan 84 kanalımı ödemedi.

freedom kapanan kanalları ödüyor mu ? ağustosta kapanan 84 kanalımı ödemedi.

kanalım kapanmadı fredom partnerlıkdan attı ve zamanında odedi 2 ay sonra yani hiç odemicek dye beklıodum umidim falan yokdu odedigini gorunce acayip sevindim zaten.

okurken çok zorlandım giriş , gelişme , sonuç olarak ayırsaydınız yazınızı okuması çok daha kolay olurdu :)

Başarılar :)

Okumadna başarıların devamını dilicem baya bir uzun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri