Bir ihtiyacınız varmı

Diğer arkadaşların istediği gibi bana da kanal linkini girdiğinde;
Tüm videoların linklerini,açıklamalarını,etiketlerini çekecek bir program lazım. Txt veya excel dosyasına atacak.

twilio hesabı olanlar için sms onayı botu yapılmışı var elimde

gmail formları oto dolduran bi bot için işlemi başlattım

bana twilio hesabı felan açtırmaya uğraşmadan kanal aça tıkladdım mı kanal açacak bot varmı :D
çerez temizleyecek.

peki benim geçen mesajımı görmüşsen onun durumu ne?
malum bol bol onaysız mail alıyoruz ve bu maillerle tekrar girip şifre değiştirmek ve kanal açmak zorundayız.ben prensip olarak kanalları açar en az 10 gün bekletirim.
Text ya da csv'den gmail şifre alıp youtubeda yeni kanal açmak.
Youtubeda kanal açarken sorulan tarih ve erkek-kadın sorularını
random yapmak.Kanal açıldıktan sonra random google şifresi değiştirmek ve
kurtarma mailini eklemek.Ardından kanalın urlyi ve yeni şifreyi bi texte almak.

php falan anlıyorsanız site üzeri kanal takip olabilir

hocam web uzerinde olursa mecbur bir veri tabanına kaydetmesi lazım. O zaman da kişiler kanallarım benim erişemedigim bir alanda kayıt altında tutuluyor diye endişe duyabilir.

Veri tabanını direk kendi sitemize kursak mesela

hocam tamam da o zaman programcaı arkadası ugrastırıp durmus olursunuz :) o zaman her bu web uzerindeki programı isteyen kisinin kendine has bir veritabanı olması gerek ki o da bu tarz yazılımlar için çok külfetli olur. YT işleri için en iyi sistem masaüstü uygulamalardır. Web üzerinde olması cok guzel olurdu ama güven söz konusu. Bende kendime has 3 adet ayrı program kullanıyorum.

bana twilio hesabı felan açtırmaya uğraşmadan kanal aça tıkladdım mı kanal açacak bot varmı :D
çerez temizleyecek.

hocam twilio ile sms onayı vs oto hallederim , kanal aça tıkladınmı sms onaysız
kanal açar ve kanal açdan önce elle capty girmeniz gerekir :)

peki benim geçen mesajımı görmüşsen onun durumu ne?
malum bol bol onaysız mail alıyoruz ve bu maillerle tekrar girip şifre değiştirmek ve kanal açmak zorundayız.ben prensip olarak kanalları açar en az 10 gün bekletirim.

tek tek girip şifre değiştirir , kanal açtırırım ancak bu 3 günümü alır çok kişiye satamazsam 400-500 lira zararım olur o 3 gün bide proxy kullanırım elinizde sağlam ücretli proxy list olması gerekir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri