Bir kac cevap bulamadıgım soru YARDIM

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar merhaba öncelikle kendimi ve bu işle ilgili yaptıklarımdan bahsedeyim daha sonra bu cercevede sorularımı sorayım.
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve bu 3 ay tatilimi mesleğim vede internet üzerinden para kazanma (harclık cıkarma:) ) işine adadım.
simdi konuya geleyim
ilk olarak upload icin bir tane vds aldım aktarım konusunda hiçbir sıkıntım yok 4 tane kanal actım videoları koydum (dahada acacagım) (kanal dediğim hepsi ayrı gmaillerde google hesapları) ancak sorunlar sunlar
actıgım 4 kanaldan sadece birine adsense aldım (ilk actıgıma) digerlerinde parayı aktif ederken ilk actıgım adsense olanı kullandım sorum su tüm paralar ilk actıgım hesapta mı birikir bir sorun olusur mu ?
ikinci olarak bir kac konu buldum gibi videolarımı attım ancak videolar gayet hos güncel fakat izlenme yok yani bir tanesi bir hafta sonra 10-15 belki izleniyor ve bir daha izlenmiyor burda arkadaslar 10bin izlenmeler falan diyolar hemen biz baska dünyadamıyız diye kendime sorar oldum kafayı yicem (1m izlenmeleriden bahsemiyorum bile:( )
son olarakta youtube analyticste 0,35 dolar para gözüküyor fakar bu para adsense te yok.
Muslera06 abimizin tüm videolarını izledim genel anlamda hersey tamam ama hit gelmiyor.
Yapacağınız yorumlar için simdiden tesekkür ederim.

Tüm kanalları adsense hesabına bağladığında tüm kazançları adsense üzerinden bakabilirsin.
youtube hesabını adsenseye bağlamadığın için kazanç gözükmeyebilir. Popüler videolar ve doğru etiket girdiğin taktirde izlenme gelir biraz sabretmek gerekir.

dikkatli izlememişsin o zaman :)

ilk açtığın adsense hesabına tüm açtığın youtube kanallarını bağlayacakın..evet ödemeni tek adsense hesabında toplanacak ve oradan alacaksın..sorun falanda oluşmaz kanal açıp video eklemeye devam et sürekli durmadan farkı görürsün yakında...youtubde izlenmeler 3 gün gerieden gelir onlara takılma sen yakında hep analitikte hemde adsensede hareketleri görmeye başlarsın....izlemede hepimizde sorun var biraz şans biraz da deneme meselesi yani denemelere devam et...

Tesekkürler arkadaslar video yuklemeye devam ediyorum sizce kanallara günde kac video yuklemeliyim iyi bir gelir için. (ortalama konular ve ızlenmelerin oldugunu dusunursek)

actıgım 4 kanaldan sadece birine adsense aldım (ilk actıgıma) digerlerinde parayı aktif ederken ilk actıgım adsense olanı kullandım sorum su tüm paralar ilk actıgım hesapta mı birikir bir sorun olusur mu ?

Zaten 1 den fazla adsense almak yasak. Hepsini ayni hesaba baglayacaksin, para tek hesapta birikecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri